reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
dziewczyny a jak u was z praca czy większość Już l4
Ja czy będę chciała czy nie chciała będę pracować do 8-ego miesiąca, bo potem będę 6 msc bez żadnego dochodu. Uroki bycia imigrantem ;) Jeszcze mi szefowa zaproponowała, żebym sobie nadgodziny brała i urlop kumulowała 🤯 to potem będzie jeszcze z czego wypłacać.

A u mnie jak nie urok to sracz.ka
Wymioty mi nie minęły, to od wczoraj zauważyłam pieczenie w żołądku i mostku, wczoraj po herbacie z miodem i cytryna, dziś po płatkach ryżowych na mleku, zaczyna piec w żołądku i idzie do góry, ja to odrazu boję się o zawał jak piecze w mostku..🤦‍♀️🤷🏼‍♀️Czy któraś też tak ma?, 🤔🤔

Oleczqa miłego urlopu, i podeślij parę fotek krajobrazu to nam się ciepłej zrobi w tej deszczowej burej jesieni.. 🍁😉😜
To zgaga :) Typowe w ciąży. Ja miałam jako jeden z pierwszych objawów, jeszcze zanim mdłości się zaczęły i teraz mam sporadycznie. 3-ci trymestr podobno będzie najgorszy. Mi pomaga Rennie, ale staram się nie brać za często. Lepiej zapytać lekarza. Siemię lniane do picia też podobno jest skuteczne :)

ja tez staram się jak najdłużej do pracy
korposzczur zza biurka ze mnie jest
a w domu to bym dom rozniosła
20 października prenatalne przedemna
No wlasnie mnie do ludzi ciagnie.Chociaz boje sie tych podrozy autobusem w dobie korony. No i od wczoraj mdlosci. II trymestr a u mnie wszystko na opak. Dzis dzien w pracy bedzie taki sobie😔

Gratulacje ❤i witaj, bo wcześniej Cie tu nie widziałam.
Słabo widać wyrostek płciowy @Loli05
Widziałaś nasz wróżko 😘?
Sporo Dziewczyn na forum nie pracuje bo jest na L4, albo z dzieckiem w domu, wiec w ciągu dnia pisza, ja pracuję i ciężko mi nadrobić wszyskie posty, ale czytam bo lubię tu być ❤😍😘
Ja czytam rano i wieczorem jak wroce z pracy

reklama
Do góry