Loli05
Fanka BB :)
Ja to rozumuje ze 5 tydzien skonczony i 2 dni z nastepnego ale jeszcze nie 6-sty.sama tego nie rozumujeWłaśnie też tego nie rozumiem, mi też aplikacja pokazuje, że 5+2 to 6 tydz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to rozumuje ze 5 tydzien skonczony i 2 dni z nastepnego ale jeszcze nie 6-sty.sama tego nie rozumujeWłaśnie też tego nie rozumiem, mi też aplikacja pokazuje, że 5+2 to 6 tydz.
To chyba tak że 5 cały skończony + 2 dni więc 6 tydzień. Ja mam dzisiaj 7+1 wg apki więc 7 pełnych tygodni za mną i jeden dzień 8 tygodnia więc - 8 tydzieńJa to rozumuje ze 5 tydzien skonczony i 2 dni z nastepnego ale jeszcze nie 6-sty.sama tego nie rozumuje
Masz jakieś objawy?To chyba tak że 5 cały skończony + 2 dni więc 6 tydzień. Ja mam dzisiaj 7+1 wg apki więc 7 pełnych tygodni za mną i jeden dzień 8 tygodnia więc - 8 tydzień
Bolały mnie piersi dzisiaj jakby mniej za to bardziej czuję brzuch. No i napady głodu. Zjem i za pół godziny jestem głodna jak wilk !Masz jakieś objawy?
Hahah uwielbiam ten motyw przewodni tego watkuMasz jakieś objawy?
Mnie też upały wykańczają, a do tego 10miesięczny syn, który też kiepsko znosi gorąc w domu i cały dzień marudzi ja mdłości mam tylko rano i przechodzą jqk coś zjem, ale to nie może być za duża ilość na raz, bo wtedy jest mi niedobrze na maxa...;/ zwariować można...u nas w mieszkaniu jest z jakieś 27 stopni, wiatrak nic nie daje i do tego cycki coraz mocniej bolą i nastrój jakiś taki do d... To tak w skrócieDziewczyny co wam pomaga na mdłości? Dopiero co się chwaliłam i cieszyłam że nie mam objawów, a teraz mnie mdli że szok, co chwilę na wymioty.. Ale jeszcze nie wymiotuję, jeszcze te cholerne upały.. Nie mam sił normalnie..
U mnie nie było problemu z umówieniem na wizytę. W sensie mogłam pójść już w 5tc ale chciałam trochę później bo byli za wcześnie. Umówiłam więc wizytę na wczoraj ale mi odwołali [emoji2959] i nam dopiero 24 sierpnia. To będzie już 9 TC. Jak mi znowu przełożą to już się nie wyrobie przed 10tc.Miałyście też taki problem z umówieniem się na wizytę do gina?
Jestem trochę wkurzona już, płacę za prywatną opiekę i nie mają dla mnie terminu...
A prywatna wizyta u ginekologa,który potem mógłby prowadzić mi ciążę w enel-med, też dopiero za tydzień.
Ja już fiksuje.. nie mam żadnych objawów ciążowych i zaczynam się martwić, czy to nie moje urojenia, pomimo tego, że wynik 2 razy pozytywny..
Chciałabym wiedzieć, czy faktycznie jest się z czego cieszyć, czy wszystko okey?
Mi wstyd przed facetem ginekologiem minął w pierwszej ciąży jak na porodówce badali mnie sami faceci i jeszcze studenci przy tym byli [emoji19]To i tak dobrze, ja tam gdzie chciałam to kobieta ma terminy na listopad, więc się przełamałam i idę do mężczyzny.
Wstyd się przyznać, ale to pierwsza wizyta po dłuższym czasie i podwójny stres. U mężczyzny ginekologa nigdy nie byłam.