P
pożegnanie
Gość
Doczytałam bo juz myślałam ze Dorota ma gigantaW dalszym wpisie okazało się że to była pomyłeczka i CRL dzidzi wynosiło chyba 62 z groszami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doczytałam bo juz myślałam ze Dorota ma gigantaW dalszym wpisie okazało się że to była pomyłeczka i CRL dzidzi wynosiło chyba 62 z groszami
U mnie jest to samo.@modesty - a gdzieś Ty się podziała?
Kurczę, czy tylko mnie tak wolno i tak szybko jednocześnie ta ciąża mija?
Słyszałam, że jak za wcześnie to dziecko będzie za małe żeby wszystko sprawdzić tak jak trzeba.Właśnie zapytałam czy nie za wcześnie. Stwierdził że zobaczymy jak będzie widac. Najwyżej przyjdę jeszcze raz później
Haha ty to mnie zawsze jakims tekstem rozwalisz,ale waz boa byl tht best.jak pojde na usg to zapytam o szyjke czy jest long as a snake boa? I babka albo padnie ze smiechu albo zglupieje i pomysli ze my w Polsce jakies weze sobie wsadzamy w jezeNo wcale wcale: nie spie duzo, sikam mało i jem mniej niz przed tydzień przed ślubem generalnie przerzucam węgiel
Mam tak samo, wieczorem to jakbym byla juz w wysokiej ciążySuper , że zajrzałaś ! Doskonale wynik książkowe a do USG też zleci! A wyniki będą także wzorowe ! Zobaczysz Dzidzię ❤ ponownie i dłużej, bo USG prenatalne dłużej trwa!!! Odezwij się koniecznie po!!!
Ooj tak wczoraj miałam wrażenie że jestem nadeta od środka i to idzie w górę!!!
Śliczny brzuszek, ja mam wiesz tak rano taki brzuszek, no większy, ale do ukrycia, a w ciagu dnia co raz większy, by wieczorem mieć naprawdę już duzy, ciążowy.
Czy Wam też rośnie wraz z dniem by rano byc mniejszy? Czy jelita tak wypuchaja?
Moja przyjaciółka mieszka we Francji i jak musiała iść pierwszy raz do gina to niezbyt wiedziała jak ma przetłumaczyć grzybicę, więc się spytała czy ma pieczarki - ponoć miną gina bezcennaHaha ty to mnie zawsze jakims tekstem rozwalisz,ale waz boa byl tht best.jak pojde na usg to zapytam o szyjke czy jest long as a snake boa? I babka albo padnie ze smiechu albo zglupieje i pomysli ze my w Polsce jakies weze sobie wsadzamy w jeze
Hahahahha teraz sama z tego leje ! No ale to słowa lekarza, zatem traktuje to jako medyczną frazę!!!Haha ty to mnie zawsze jakims tekstem rozwalisz,ale waz boa byl tht best.jak pojde na usg to zapytam o szyjke czy jest long as a snake boa? I babka albo padnie ze smiechu albo zglupieje i pomysli ze my w Polsce jakies weze sobie wsadzamy w jeze
Olalal no to cudownie miniKromaZseremAaa i moje Kochane byłam na USG, oczywiście prywane i opóźnienie 30 min, juz zastąpiłam w poczekalni!!!
Dzidzia ❤ rośnie pieknie jest 2 dni do przodu do OM, zatem 14+6!
Na 75% Córcia ❤i tetaz tak ph mam 5.5-6 w badaniach, chiński Córcia❤, FHR dziś 152, w 10 było nawet 174, zatem u mnie sie zgadza!!!
Córcia ❤ dziś ziewała, a ja mówię no idzie w mamę, bo ja po pracy jestem kapeć of the kapeć!
Super, czekałam na tą wiadomość, ale zasnęłamAaa i moje Kochane byłam na USG, oczywiście prywane i opóźnienie 30 min, juz zastąpiłam w poczekalni!!!
Dzidzia ❤ rośnie pieknie jest 2 dni do przodu do OM, zatem 14+6!
Na 75% Córcia ❤i tetaz tak ph mam 5.5-6 w badaniach, chiński Córcia❤, FHR dziś 152, w 10 było nawet 174, zatem u mnie sie zgadza!!!
Córcia ❤ dziś ziewała, a ja mówię no idzie w mamę, bo ja po pracy jestem kapeć of the kapeć!
Pomylka nastapila Dorotka pisala ze 62,2What!!! To wynik na 15 tydzień a 12