trzymaj się! będzie dobrzeJutro mam ginekologa. Chyba nie zasnę
reklama
u nas po tatusiu będzie Michasia jak się okaże, ze w brzuszku siedzi dziewczynka. W sumie ja mam tu najstarsza ciąże z was wszystkich(15+0), a dalej nic nie wiem Chodzę prywatnie do lekarza i na prenatalne, ale jakiś lekarz uważał, ze za wcześnie. Oglądałam filmik z usg, ja tam żadnych Jajuszek nie widziałam, ale wszystko się okaże 12.10. Mam nadzieje, ze wtedy w już powie To nasze pierwsze dziecko, najwazniejsze żeby było zdrowe.A jak już coraz więcej nas zna płeć, może się podzielicie swoimi listami imion? To moja może coś komuś w oko wpadnie
Apolonia
Michalina
Franek
Beniamin
Cezary
Tymek
Jasiu
Janek
Monika2211
Fanka BB :)
Ja narazie mam pomysł tylko na dziewczynkę - Arianka Moja chrześnica natomiast ma na imię Orianka, więc całkiem fajna kompozycja by wyszła
Monika2211
Spoko, mnie ostatnio mdli od wszystkiego co nie jest słodkie...@oliweczkaa - wow, zdjęcie powala!
Czy kogoś jeszcze mdli od wody mineralnej? Kurczę, przed ciążą ponad litr na dzień piłam samej wody, a teraz to koszmar
oliweczkaa
Moje dwie kolezanki są równo ze mna w ciążyu nas po tatusiu będzie Michasia jak się okaże, ze w brzuszku siedzi dziewczynka. W sumie ja mam tu najstarsza ciąże z was wszystkich(15+0), a dalej nic nie wiem Chodzę prywatnie do lekarza i na prenatalne, ale jakiś lekarz uważał, ze za wcześnie. Oglądałam filmik z usg, ja tam żadnych Jajuszek nie widziałam, ale wszystko się okaże 12.10. Mam nadzieje, ze wtedy w już powie To nasze pierwsze dziecko, najwazniejsze żeby było zdrowe.
Ja 14tc - wiem na bank
Kolejna 15tc - chłopak na 70%
trzecia 20tc - sto USG - nie wie nic
także nie dogodzisz.....
AttreA
U mnie to samo, tylko tabletki wodą popijam. Pije rano i wieczorem po słabej herbacie i czasami trochę soku multiwitamina albo wody z sokiem malinowym, ciężko z tym.Niestety mnie... spróbuje sie przerzucić z niegazowanej na lekko gazowana, może to cos da... kiedyś piłam tylko lekko gazowana, ale od czasu zapalenia żołądka na wiosne musiałam sie przerzucić na niegazowana. Ale aktualnie jest nie dla mnie i przez to bardzo mało pije, bo nie mam juz pomysłów co pic
reklama