reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

@Patii_666 ja miałam akcję na wyjeździe, jak mała wdrapała się sama na ławkę po czym straciła równowagę i runęła na plecy na beton, a druga sytuacja jak wykorzystała sytuację, że bramka była otwarta i wyszła na schody i oczywiście ten jeden raz straciła równowagę i poleciała w dół z 6 schodów - w obu przypadkach myślałam, że zawału dostanę i ja miałam ciężej się uspokoić niż ona - a jej nic wielkiego się nie stało.

Dobra, spanikowałam i umówiłam się do dermatologa na dziś - koszt jedyne 320 zł 😭 Przy okazji zapytam co zrobić z twarzą, by nie wyglądać jak panda.

reklama
Dziewczyny! Ja już po [emoji854]
Jestem zakochana, rączki, paluszki wszystko na miejscu [emoji173]
Nie wiem kto mieszka, bo wiercipięta , ale lekarz stwierdził, że na usg nie widzi nic niepokojącego [emoji85][emoji3059]
Wyniki z Pappy w piątek, jak będzie coś źle to będzie dzwonił [emoji110]Zobacz załącznik 1182441
Gratulacje ❤❤❤! Wspaniała wizyta wiadomość!!! Radość i piękny dzień!!!😃

Taaaak została zrzucona do tych "nie odbieraj" i "unikaj". Mojej mamie jak to wczoraj opowiedziałam, to się popłakała, że jak ktoś z kim pracowałaś jakiś czas, dobrze się gadało itp, może tak Cię potraktować: :(
Ja po takiej rozmowie z "kolezanka" bym podziekowala i sie rozlaczyla. Nie ma to jak dobre słowo od kobiety, matki, kolezanki... Masakra.

Zachciało mi się gołąbków. Z niecierpliwościà czekam na męża żeby iść do sklepu po składniki i pewnie ulepie jeszcze na kolacje. Chyba jestem na dobrej drodze do 'normalnego' jedzenia. Chociaz od krupniku mnie dzisiaj odrzuciło.

O to pozazdrościć Wam zdolności komunikacyjnych :D pewnie już sporo mówi?

Nie, nie byłam na forum, a właściwie to czytalam, ale się nie udzielałam ;) no i termin był na końcówkę grudnia, ale się młody pospieszył o miesiąc i zaliczony do wcześniaków ;) widać nie chciał mieć jednego prezentu na urodziny i Święta ;)
Nasz to wszystko wymusza, mówi póki co mało. Staram się nie ulegać histeriom, a wtedy widzę oburzone spojrzenia ludzi na ulicy, że dziecko mi się tarza po ziemi :D
Liczę na to, że z pojawieniem się rodzeństwa nie będzie jeszcze gorszych akcji i młody wydorośleje...😅
Zosi już tłumaczysz, że w brzuszku młodsze rodzeństwo? Ja myślałam nad książeczkami jakimiś na ten temat, bo synek lubi książeczki, więc może w ten sposób się do niego trafi... ;)
Napiszę Ci potem kilka tytułów, Zosi ostatnio kupiłam ;) mówi już wszystko, więc łatwiej się dogadać. Zobaczysz, jak będzie więcej mówił, też będzie łatwiej ;)
Czekaj: "Pola mówi dzidziuś", "kicia kocia ma braciszka", "kocham Was równie mocno maluszki"

Napiszę Ci potem kilka tytułów, Zosi ostatnio kupiłam ;) mówi już wszystko, więc łatwiej się dogadać. Zobaczysz, jak będzie więcej mówił, też będzie łatwiej ;)
Czekaj: "Pola mówi dzidziuś", "kicia kocia ma braciszka", "kocham Was równie mocno maluszki"
Chyba też zainwestuje w te książeczki. Szymek wie że dzidziuś jest w brzuszku, przytula się, głaszcze, robi pierdziochy🙈 ale jak mówimy że niedługo będziemy mieć dzidziusia w domu to mówi że 'nie ce'😅

Wiecie co tak sobie siedzę i czekam na córkę.. I czytam.. Bo zaniepokoiło mnie wysokie tętno mojego maluszka. I czytam że powinno być max do 160 a my mieliśmy 178😭 zawarjuje zaraz....

Wiecie co tak sobie siedzę i czekam na córkę.. I czytam.. Bo zaniepokoiło mnie wysokie tętno mojego maluszka. I czytam że powinno być max do 160 a my mieliśmy 178😭 zawarjuje zaraz....
Spokojnie, ja miałam 179... lekarz bardzo długo sprawdzał wykres tętna, w tym czasie widziałam, ze maluch sie baaardzo mocno ruszał i jakoś sie tym nie przejmuje. Lekarz podsumował, ze wszystko jest ok i tego sie trzymam!😉

reklama
Do góry