reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

@Patii_666 ja miałam akcję na wyjeździe, jak mała wdrapała się sama na ławkę po czym straciła równowagę i runęła na plecy na beton, a druga sytuacja jak wykorzystała sytuację, że bramka była otwarta i wyszła na schody i oczywiście ten jeden raz straciła równowagę i poleciała w dół z 6 schodów - w obu przypadkach myślałam, że zawału dostanę i ja miałam ciężej się uspokoić niż ona - a jej nic wielkiego się nie stało.

Dobra, spanikowałam i umówiłam się do dermatologa na dziś - koszt jedyne 320 zł 😭 Przy okazji zapytam co zrobić z twarzą, by nie wyglądać jak panda.

reklama
Dziewczyny! Ja już po [emoji854]
Jestem zakochana, rączki, paluszki wszystko na miejscu [emoji173]
Nie wiem kto mieszka, bo wiercipięta , ale lekarz stwierdził, że na usg nie widzi nic niepokojącego [emoji85][emoji3059]
Wyniki z Pappy w piątek, jak będzie coś źle to będzie dzwonił [emoji110]Zobacz załącznik 1182441
Gratulacje ❤❤❤! Wspaniała wizyta wiadomość!!! Radość i piękny dzień!!!😃

Taaaak została zrzucona do tych "nie odbieraj" i "unikaj". Mojej mamie jak to wczoraj opowiedziałam, to się popłakała, że jak ktoś z kim pracowałaś jakiś czas, dobrze się gadało itp, może tak Cię potraktować: :(
Ja po takiej rozmowie z "kolezanka" bym podziekowala i sie rozlaczyla. Nie ma to jak dobre słowo od kobiety, matki, kolezanki... Masakra.

Zachciało mi się gołąbków. Z niecierpliwościà czekam na męża żeby iść do sklepu po składniki i pewnie ulepie jeszcze na kolacje. Chyba jestem na dobrej drodze do 'normalnego' jedzenia. Chociaz od krupniku mnie dzisiaj odrzuciło.

O to pozazdrościć Wam zdolności komunikacyjnych :D pewnie już sporo mówi?

Nie, nie byłam na forum, a właściwie to czytalam, ale się nie udzielałam ;) no i termin był na końcówkę grudnia, ale się młody pospieszył o miesiąc i zaliczony do wcześniaków ;) widać nie chciał mieć jednego prezentu na urodziny i Święta ;)
Nasz to wszystko wymusza, mówi póki co mało. Staram się nie ulegać histeriom, a wtedy widzę oburzone spojrzenia ludzi na ulicy, że dziecko mi się tarza po ziemi :D
Liczę na to, że z pojawieniem się rodzeństwa nie będzie jeszcze gorszych akcji i młody wydorośleje...😅
Zosi już tłumaczysz, że w brzuszku młodsze rodzeństwo? Ja myślałam nad książeczkami jakimiś na ten temat, bo synek lubi książeczki, więc może w ten sposób się do niego trafi... ;)
Napiszę Ci potem kilka tytułów, Zosi ostatnio kupiłam ;) mówi już wszystko, więc łatwiej się dogadać. Zobaczysz, jak będzie więcej mówił, też będzie łatwiej ;)
Czekaj: "Pola mówi dzidziuś", "kicia kocia ma braciszka", "kocham Was równie mocno maluszki"

Napiszę Ci potem kilka tytułów, Zosi ostatnio kupiłam ;) mówi już wszystko, więc łatwiej się dogadać. Zobaczysz, jak będzie więcej mówił, też będzie łatwiej ;)
Czekaj: "Pola mówi dzidziuś", "kicia kocia ma braciszka", "kocham Was równie mocno maluszki"
Chyba też zainwestuje w te książeczki. Szymek wie że dzidziuś jest w brzuszku, przytula się, głaszcze, robi pierdziochy🙈 ale jak mówimy że niedługo będziemy mieć dzidziusia w domu to mówi że 'nie ce'😅

Wiecie co tak sobie siedzę i czekam na córkę.. I czytam.. Bo zaniepokoiło mnie wysokie tętno mojego maluszka. I czytam że powinno być max do 160 a my mieliśmy 178😭 zawarjuje zaraz....

Wiecie co tak sobie siedzę i czekam na córkę.. I czytam.. Bo zaniepokoiło mnie wysokie tętno mojego maluszka. I czytam że powinno być max do 160 a my mieliśmy 178😭 zawarjuje zaraz....
Spokojnie, ja miałam 179... lekarz bardzo długo sprawdzał wykres tętna, w tym czasie widziałam, ze maluch sie baaardzo mocno ruszał i jakoś sie tym nie przejmuje. Lekarz podsumował, ze wszystko jest ok i tego sie trzymam!😉

reklama
Do góry