reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

te pierwsze są takie delikatne, takie jakby bąbelki w brzuchu pękały 🙈😂😂😍 ale to nic w porównaniu z tym jak zaczynasz widzieć jak dziecko się rusza 😍😍😍 normalnie brzuch faluje, robią się wybrzuszenia i tak się zniekształca na Twoich oczach 🙈🙈😁 to jest mega! Na to czekam! 😁😍❤❤ ...albo czujesz jak dziecko ma czkawkę 🙈😂😂😂
niesamowite😋.....a kiedy to mniej wiecej się zaczyna?Ja teraz jestem 11tc 3 dzien to pewnie jeszcze kawałek😅

reklama
Dzien dobry dziewczyny. Taka mala dygresja. Mam psa,ktory boi się wiatru/serio/ i ten że pies dzis w nocy budził mnie tak co godzinke,dwie. Musiałam pieska wygłaskac,pomiziać i dopiero zasypiał. Czy z czyms Wam sie to nie kojarzy? Kompletnie nie przespana noc😵🤪.Milego dnia i weekendu dla wszystkich🤗

Dzien dobry dziewczyny. Taka mala dygresja. Mam psa,ktory boi się wiatru/serio/ i ten że pies dzis w nocy budził mnie tak co godzinke,dwie. Musiałam pieska wygłaskac,pomiziać i dopiero zasypiał. Czy z czyms Wam sie to nie kojarzy? Kompletnie nie przespana noc😵🤪.Milego dnia i weekendu dla wszystkich🤗
Hahaha 😄 Jedni ćwiczą nieprzesypianie nocy wstając x razy na siku, inni są o krok dalej i muszą przy tym nocnym wstawaniu wykonywać zaawansowane czynności jak choćby mizianie 😂😂😂 No cóż, trenujemy ostro 😄

Hej Mamusie 😊
Czy u Was też tak leje? Jutro mamy komunię i muszę kupić sobie jakiś ciuch, a pogoda nie zachęca do wychodzenia z domu 😫
Miłego i chillout’owego weekendu 🙂
Halo Mama, leje, wieje, pochmurno, a i tak nie przebuje to tego co się dzieje z pogodą u @magnolia1505 😉.

Cały weekend nic nie robię, jedyny plan to zakup nabiału (ser żółty top priorytet, rozumiecie 😝), chleba, pare warzyw, jakieś proste obiady i lezenie. Maż ma lumbago, chodzi (ledwo), wygląda jak duże 4 😜, wiec plan jest Netflix, HBO 😃.

A może ktoś gdzieś dziś wizutuje❤?
SUPER weekendu piekne 😘😘😘

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie też dzień deszczu. Młoda została wywieziona do babci i zamiast się wyspać to obudziłam się o 7 i po spaniu 🤦 Ale przede mną dzień leżący z książką, a później kino 😃 Z kolejnych objawów ciążowych doszło płakanie z byle czego 😂

Wyższe jest niby na dziewczynkę, na chłopca jest 110-130,ciekawe 🤔🤔🤔
Słyszałam tu od Was taka teorie, wiec to by była 4 kryterim potwierdzające Córeczkę ❤❤❤
powiedział że mam byc w domu nie chodzic zbytnio ale nie musze "plackiem" leżeć. 9 tydzień dopiero☺
Odpoczynek dobry zawsze, ale 9 tydzien i oni nie wiedzą 😱? Przecież na tym etapie Dzidzia ❤ juz jest bardzo widoczna!!!

Ja mam łożysko na scianie przedniej, więc może będzie tlumić ruchy na poczatku, tak jak wsponialas.

@magdula36
A tam położyłam sie późno, wczoraj malo spalam i juz nie śpię🙈🙈🙈, poczytam to moze usnę 😃😃

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O masz!!! No to moje 3 x siku to peska, masz trening jak @Monika2211 napisała praktyczny😂😜! A jakiej rasy jest nochalek?

reklama
Hej:) Ja mam prenatalne w środę o 8.20 :) Mam 30 lat i dwie córki.Z krwi póki co nie robię, tylko usg .Brzuszek nieźle mi ostatnio się uwidocznil ale ja mam taka piłkę:) Jeśli chodzi o tarczyca to spadła mi do 0.05! Dr za szybko zwiekszyl mi dawke i poleciało, wróciłam do dawki sprzed ciąży i za 2 tyg kontrola. Co do ruchów to w pierwszej ciąży poczułam coś koło 20 tyg , w drugiej trochę szybciej. Zobaczymy jak będzie teraz :) Moje dziewczyny bardzo chcą brata A ja mam przeczucie że będzie trzecia cora :)

Do góry