reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
a ja też coś takiego czuję od dwóch dni i tez myślałam, że mi się wydaje, ale pamiętam, że z synem czułam to samo i to były ruchy dziecka 😊😊😍 pani doktor ostatnio mi powiedziała, że niedługo powinnam zacząć czuć ruchy i tak jak to powiedziała, tak wieczorem poczułam pierwsze ruchy 😊😊😊😍🤗
ojej ale super 😍Ja juz tak nie moge sie doczekac az poczuje ruchy dzidzi.

Dziudziu gratuluję i cieszę się razem z Tobą :-)

Kwiatek cześć :-)

U mnie średnio. Twardnieje mi brzuch od jakiegoś czasu, w nocy mnie to budzi. Położna kazała się oszczędzać, tym bardziej jak usłyszała gdzie pracuję. Ja naprawdę próbuję robić minimum, ale też nie chce dziewczyn zostawiać ze wszystkim samych. U mnie dwie są starsze maja 55 i 62 lata i jedna młoda.

Z lepszych wieści, to miałam mieć dzisiaj wyniki z krwi z prenatalnych. Jeśli by dzwonili, to znaczy, że ryzyko jest wysokie, jeśli nie dzwonili to luz. No i nie dzwonili. Wiec dzieciątko zdrowe ;-)

Z gorszych wieści, to dzwonili w sprawie mamy. We wtorek była na badaniu, dzisiaj juz byl telefon. Umówili ją do lekarza na wtorek. Nic więcej nie wiem, bo nie chcieli powiedzieć. Cały weekend w niepewności. Myślę, że jakby nic nie było złego, to by nie umawiali tak szybko wizyty i by nie dzwonili, bo oni tak robią. Ech :-(

Zmykam :-(

Mnie dziewczyny coś rozkłada 😩wczorajsza klima w aucie dała chyba się we znaki, gardło trochę boli i z nosa katar 😣🤒już lipa z cytryną i miodem i herbatka z miodem i malinami poszla w ruch więc obu szybko poszło tak jak i przyszło 🙂

Dziudziu gratuluję i cieszę się razem z Tobą :-)

Kwiatek cześć :-)

U mnie średnio. Twardnieje mi brzuch od jakiegoś czasu, w nocy mnie to budzi. Położna kazała się oszczędzać, tym bardziej jak usłyszała gdzie pracuję. Ja naprawdę próbuję robić minimum, ale też nie chce dziewczyn zostawiać ze wszystkim samych. U mnie dwie są starsze maja 55 i 62 lata i jedna młoda.

Z lepszych wieści, to miałam mieć dzisiaj wyniki z krwi z prenatalnych. Jeśli by dzwonili, to znaczy, że ryzyko jest wysokie, jeśli nie dzwonili to luz. No i nie dzwonili. Wiec dzieciątko zdrowe ;-)

Z gorszych wieści, to dzwonili w sprawie mamy. We wtorek była na badaniu, dzisiaj juz byl telefon. Umówili ją do lekarza na wtorek. Nic więcej nie wiem, bo nie chcieli powiedzieć. Cały weekend w niepewności. Myślę, że jakby nic nie było złego, to by nie umawiali tak szybko wizyty i by nie dzwonili, bo oni tak robią. Ech :-(

Zmykam :-(
Gratuluję dobrych wieści odnośnie dzidzi 😍 a co do mamy współczuję tej niepewności ale może jednak jest wszystko dobrze , z drugiej strony jeśli jest coś niepokojące to dobrze że szybko działają , głowa do góry 🤗

Odebrałam wyniki Pappa Dzidzia ❤ zdrowa i wyniki z krwi przesuneły ryzyko np.1:177 do 1:2597 albo 1:1334 do 1:20000!
Termin porodu 30.03.2021 r. ale i tak tu z Wami najlepiej❤🥰😍🧸!
Jakie cudowne wieści! ❤😘🥰
Siedz tu i nigdzie się nie ruszaj!

@magnolia1505
Gratuluje 🥰😘
Co do mamy, nie zadręczaj się, absolutnie żadnych czarnych wizji. Może faktycznie coś tam jest, a zadzwonili, bo trzeba zacząć leczenie, żeby pozbyć się tego. To wcale nie musi być rak i trzeba wierzyć, że nie jest!

reklama
Hejo, próbuje dzielnie Was codziennie nadrabiać, ale piszecie tak dużo, że zanim doczytam i chce coś odpisać to juz jest 50 stron więcej :D

U mnie wszystko dobrze, wczoraj miałam wizyte. Mój mały ludzik ma już 6cm i terminu narazie nie chce podawac, bo mam nieregularne cykle, ale mniej więcej wychodzi mu na 4 kwietnia z usg, a 2kwietnia z miesiączki. Moja dzidzia była na poprzednim usg tydzień w plecy, a teraz pięknie nadrobiła ;)
Zdarzyło mi się już dwa razy, że z bólu blizny pi cesarce nie mogłam dojść do łóżka, bo tak bolało, ale lekarz mówił, że wszysyko z blizną w porządku i niestety taki ból, rozciąganie itd będzie normalne. :(

Zazdroszcze niektórym z Was już, że znacie płeć. Ja po cichu liczę na syna, co by parka była, ale wiadomo ważne, ze zdrowe. Za tydzień mam prenatalne w czwartek, mam nadzieje, ze to juz nie będzie za pozno - 13 + 6 to będzie.

Nie wiem kiedy znowu turaj coś napisze, także życze spokojnych wizyt i jak najmniej dolegliwości. :) (Czytam Was cały czas, gorzej z odpisywaniem)

Do góry