P
pożegnanie
Gość
Oddalam, czekam na zwrot kasy.Kolezanka ma dla mnie detektor tetna,uzywany,chce mi dac dzis w prazencie,troche sie cykam ze nie znajde serca i bedzie panika,jak wasze detektory?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oddalam, czekam na zwrot kasy.Kolezanka ma dla mnie detektor tetna,uzywany,chce mi dac dzis w prazencie,troche sie cykam ze nie znajde serca i bedzie panika,jak wasze detektory?
Ja robiłam do słoików na zimę i na razie szkoda mi wyciągaćJa mam w planach od x czasu! Uwielbiam ! Leczo nawet na dietach jest dopuszczalne 🍽
U mnie ph na corke, chinski kalendarz na córkę a wczoraj na prenatalnych wyszedl synZaraz szukam: chinski kalendarz !
Ojjj taaak nakreciłam się na Córcie❤❤❤!!!
U mnie bedzie chłopiecDziewczyny z tego co czytam to same córeczki na naszej grupie. Czy któraś już wie, ze będzie chłopczyk czy narazie mamy pink team?
Wyjelas mi to z ust,Amen.🖐a ja uważam, że fizjoterapeutki trochę wymyślają...chodzilam z synem do jednej i to co ona próbowała mi wmówić to masakra...dziecko ma najlepiej w samym bodziaku być, bez skarpetek itp...zimą dziecko boso ma chodzić?? Na dodatek bez spodni?? A ciekawe kto mi leki zafunduje dla niego jak się rozchoruje...wg to co teraz się wyprawia, od samego początku wysyłają do szeregu specjalistów, bo tu bioderka, tu napięcie mięśniowe, tu znowu stópki, pediatra, główkę sprawdzać, do fizjoterapeuty, bo może asymetria....paranoja...a matki tylko przez to zestresowane od samego początku są...ja pierwsze 2 msc to w ciągłym stresie chodziłam, bo stale ta położna co przychodziła mi coś sugerowała, że może być nie tak...fizjoterapeucie podziękowałam po 2 wizycie i moje dziecko rozwija się idealnie, bez tych wszystkich specjalistów
Dlaczego zwrocilas? Taka lipa?Oddalam, czekam na zwrot kasy.
Szkoda ze odchodzisz,moze nie wchodz przez jakis czas i pozniej zobaczysz jak bedzie?Hej nie mialam czasu za bardzo przez 2 dni wchodzić na forum tylko tak na szybko i powiem Wam te dwa dni przeszlam sobie spokojnie, nie martwilam sie dzis weszłam na forum zaczelam czytać o tych tsh gdzie ja dopiero mam zlecone badania w poniedziałek (dzis mam 9+3) a z synem w ciąży mialam ponad 4 i się nie martwilam bo lekarz nic nie mowil ja nie czytalam, ze zaczelam poprostu mieć dola, że może mam za wysokie, może juz z moim dzieckiem w brzuchu jest cos nie tak, a przez te 2 dni nawet nie przyszło mi to do głowy
Tak więc postanowilam sie z Wami pożegnać i spędzić czas spokojnie bo forum działa na mnie dołująco życzę Każdej z Was zdrowej i spokojnej ciąży
Ja tam czasem sobie słucham, wieczorem zanim pojde spac uspokaja mnie te bicie serca po ciężkim dniuDlaczego zwrocilas? Taka lipa?
Zastanowie się narazie na jakiś czas odpuszczeSzkoda ze odchodzisz,moze nie wchodz przez jakis czas i pozniej zobaczysz jak bedzie?
Rozumiem o co ci chodzi z tym nakrecaniem.czasem jakies info sie przyda,ja np nie wiedzialam wogole o czyms takim jak poziom tsh bo w uk sie tego wogole nie bada,wyszlo mi niskie i w sumie jakbym o nim nie wiedziala i go nie zbadala to by nic sie nie dzialo i tak czy siak