reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej nie mialam czasu za bardzo przez 2 dni wchodzić na forum tylko tak na szybko i powiem Wam te dwa dni przeszlam sobie spokojnie, nie martwilam sie:) dzis weszłam na forum zaczelam czytać o tych tsh gdzie ja dopiero mam zlecone badania w poniedziałek (dzis mam 9+3) a z synem w ciąży mialam ponad 4 i się nie martwilam bo lekarz nic nie mowil ja nie czytalam, ze zaczelam poprostu mieć dola, że może mam za wysokie, może juz z moim dzieckiem w brzuchu jest cos nie tak, a przez te 2 dni nawet nie przyszło mi to do głowy
Tak więc postanowilam sie z Wami pożegnać i spędzić czas spokojnie bo forum działa na mnie dołująco:) życzę Każdej z Was zdrowej i spokojnej ciąży :)

a ja uważam, że fizjoterapeutki trochę wymyślają...chodzilam z synem do jednej i to co ona próbowała mi wmówić to masakra...dziecko ma najlepiej w samym bodziaku być, bez skarpetek itp...zimą dziecko boso ma chodzić?? Na dodatek bez spodni?? A ciekawe kto mi leki zafunduje dla niego jak się rozchoruje...wg to co teraz się wyprawia, od samego początku wysyłają do szeregu specjalistów, bo tu bioderka, tu napięcie mięśniowe, tu znowu stópki, pediatra, główkę sprawdzać, do fizjoterapeuty, bo może asymetria....paranoja...a matki tylko przez to zestresowane od samego początku są...ja pierwsze 2 msc to w ciągłym stresie chodziłam, bo stale ta położna co przychodziła mi coś sugerowała, że może być nie tak...fizjoterapeucie podziękowałam po 2 wizycie i moje dziecko rozwija się idealnie, bez tych wszystkich specjalistów
Wyjelas mi to z ust,Amen.🤝🖐😉

Hej nie mialam czasu za bardzo przez 2 dni wchodzić na forum tylko tak na szybko i powiem Wam te dwa dni przeszlam sobie spokojnie, nie martwilam sie:) dzis weszłam na forum zaczelam czytać o tych tsh gdzie ja dopiero mam zlecone badania w poniedziałek (dzis mam 9+3) a z synem w ciąży mialam ponad 4 i się nie martwilam bo lekarz nic nie mowil ja nie czytalam, ze zaczelam poprostu mieć dola, że może mam za wysokie, może juz z moim dzieckiem w brzuchu jest cos nie tak, a przez te 2 dni nawet nie przyszło mi to do głowy
Tak więc postanowilam sie z Wami pożegnać i spędzić czas spokojnie bo forum działa na mnie dołująco:) życzę Każdej z Was zdrowej i spokojnej ciąży :)
Szkoda ze odchodzisz,moze nie wchodz przez jakis czas i pozniej zobaczysz jak bedzie?
Rozumiem o co ci chodzi z tym nakrecaniem.czasem jakies info sie przyda,ja np nie wiedzialam wogole o czyms takim jak poziom tsh bo w uk sie tego wogole nie bada,wyszlo mi niskie i w sumie jakbym o nim nie wiedziala i go nie zbadala to by nic sie nie dzialo i tak czy siak

reklama
Szkoda ze odchodzisz,moze nie wchodz przez jakis czas i pozniej zobaczysz jak bedzie?
Rozumiem o co ci chodzi z tym nakrecaniem.czasem jakies info sie przyda,ja np nie wiedzialam wogole o czyms takim jak poziom tsh bo w uk sie tego wogole nie bada,wyszlo mi niskie i w sumie jakbym o nim nie wiedziala i go nie zbadala to by nic sie nie dzialo i tak czy siak
Zastanowie się narazie na jakiś czas odpuszcze :)

Do góry