reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Też wybrałam Bebetto. Gondola 👌
Teraz szukam wózka rok po roku, nejlepiej jeden za drugim i szczerze nic nie ma. Czekam aż wyjdzie Gazelle z Cybexa. Kupię ją na próbę.
Też rozglądam się za podwójnym wózkiem. U nas różnica bedzie tylkom13 miesięcy. Nie chce wielkiego ustrojstwa a nic małego i zgrabnego póki co nie wpadło mi w oko. Chciałam dostawkę,ale myślę że mały podsypia na spacerach to nie za bardzo się sprawdzi. Jest jeszcze trochę czasu więc bede. Sie rozglądała

reklama
Też rozglądam się za podwójnym wózkiem. U nas różnica bedzie tylkom13 miesięcy. Nie chce wielkiego ustrojstwa a nic małego i zgrabnego póki co nie wpadło mi w oko. Chciałam dostawkę,ale myślę że mały podsypia na spacerach to nie za bardzo się sprawdzi. Jest jeszcze trochę czasu więc bede. Sie rozglądała
Też myślałam o dostawce, ale u nas chyba okaże się zbędna. Różnica będzie 2lata i 5miesięcy. Do tej pory syn był wózkowy, ale ostatnio pięknie chodzi za rękę. Wcześniej biegał i uciekał, chyba dorasta do roli starszego brata (chociaż na pytanie czy chce w domu dzidziusia mówi 'nie'😅)
Wogóle zrobił się kolega wszystkich. Na klatce wszystkim mówi "cześć', wchodzi do sklepu to też głośne' cześć' jest a potem 'papa'😅 śmiać mi się chce bo już na osiedlu chyba każdy go zna😂

Dziś na obiad zrobiłam cheeseburgery, ale mi smakowało :D Wyszły takie wielkie, że ledwo jednego zjadłam, a teraz leżę i wstać nie mogę 😅
Mmm.. Kurcze fast foody bym mogła jeść non stop. A od mięsa na obiad mnie odrzuca :/
Chodzą za mną pyszne burgerki🤤
Ja też najadłam się spagetti i wstać teraz nie mogę. Brzuch ciężki i wielki jakbym była conajmniej w 6mies😂

Cześć dziewczyny. Dzis zapisałam sie na badania prenatalne i chyba ja bede ostatnia 😝 27.10 mam a tydzien wcześniej badanie krwi mam zrobic
Na badaniach bede w 13 + 3 to nie za pozno troche?

Co do imion to ja bardzo chcialabym teraz dziewczynkę, ale zobaczymy. Iga, Nina i Emilka mi sie podobają, a chlopiec nie mam pojecia 😁

Też myślałam o dostawce, ale u nas chyba okaże się zbędna. Różnica będzie 2lata i 5miesięcy. Do tej pory syn był wózkowy, ale ostatnio pięknie chodzi za rękę. Wcześniej biegał i uciekał, chyba dorasta do roli starszego brata (chociaż na pytanie czy chce w domu dzidziusia mówi 'nie'😅)
Wogóle zrobił się kolega wszystkich. Na klatce wszystkim mówi "cześć', wchodzi do sklepu to też głośne' cześć' jest a potem 'papa'😅 śmiać mi się chce bo już na osiedlu chyba każdy go zna😂
U mnie różnica będzie równe 2 lata (nawet miesiąc ten sam) i myślę nad dostawką bo nie wiem jak to będzie z tym chodzeniem za rękę🤔🤔🤔😉. Macie w ogóle zdanie/doświadczenia z dostawkami? Czy może lepiej spacerówka, rowerek, cokolwiek???

Masz Synka z listopada? Ja mam z 21pazdziernika więc praktycznie to samo, ja też myślę tylko nad dostawka, u nas takie bunty się zaczely ze szok, wózek nie potrzebny, mały pan wszędzie nóżkami albo na rączki chce i się jazda zaczyna dopiero wtedy 🤣😜

Woow, podziwiam ze wytrzymacie 😜czyli wszystko będziecie neutralne szykować?
Kupię tylko wyprawkę do szpitala i pare śpiochów w neutralnych kolorach. Wszystko inne mam. No, może oprócz wózka rok po roku i jeszcze większego auta. Zobaczymy czy wytrzymam z tą niewiedzą 🙈
Powiedzcie dziewuszki, czy na każde badania krwi bierze się mocz? Jutro idę dopiero drugi raz i zapomniałam zapytać czy mocz też będzie badany 😤
A jak masz na skierowaniu lub w zaleceniach? Z tego co pamiętam, to prawie zawsze jest mocz.
Może ta Gazelle z Cybexa? Mała, zgrabna, wszędzie wjedzie. Dzieci jedno za drugim, możliwość różnych konfiguracji a i składa się do małych rozmiarów. I jak na Cybexa to cena spacerowka+gondola nie jest aż tak duża. Potem możesz dokupić drugie siedzisko spacerowe albo i nie jak starszak będzie chciał sam dreptać. Póki co to jest mój number one.
Zapomniałam dopisać, że może być też używana jaki wózek pojedynczy 😊

reklama
Mmm.. Kurcze fast foody bym mogła jeść non stop. A od mięsa na obiad mnie odrzuca :/
Chodzą za mną pyszne burgerki🤤
Ja też najadłam się spagetti i wstać teraz nie mogę. Brzuch ciężki i wielki jakbym była conajmniej w 6mies😂
Właśnie miało być albo spaghetti albo cheeseburgery, a że miałam bułki z sezamem xD

Do góry