reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Też wybrałam Bebetto. Gondola 👌
Teraz szukam wózka rok po roku, nejlepiej jeden za drugim i szczerze nic nie ma. Czekam aż wyjdzie Gazelle z Cybexa. Kupię ją na próbę.
Też rozglądam się za podwójnym wózkiem. U nas różnica bedzie tylkom13 miesięcy. Nie chce wielkiego ustrojstwa a nic małego i zgrabnego póki co nie wpadło mi w oko. Chciałam dostawkę,ale myślę że mały podsypia na spacerach to nie za bardzo się sprawdzi. Jest jeszcze trochę czasu więc bede. Sie rozglądała

reklama
Też rozglądam się za podwójnym wózkiem. U nas różnica bedzie tylkom13 miesięcy. Nie chce wielkiego ustrojstwa a nic małego i zgrabnego póki co nie wpadło mi w oko. Chciałam dostawkę,ale myślę że mały podsypia na spacerach to nie za bardzo się sprawdzi. Jest jeszcze trochę czasu więc bede. Sie rozglądała
Też myślałam o dostawce, ale u nas chyba okaże się zbędna. Różnica będzie 2lata i 5miesięcy. Do tej pory syn był wózkowy, ale ostatnio pięknie chodzi za rękę. Wcześniej biegał i uciekał, chyba dorasta do roli starszego brata (chociaż na pytanie czy chce w domu dzidziusia mówi 'nie'😅)
Wogóle zrobił się kolega wszystkich. Na klatce wszystkim mówi "cześć', wchodzi do sklepu to też głośne' cześć' jest a potem 'papa'😅 śmiać mi się chce bo już na osiedlu chyba każdy go zna😂

Dziś na obiad zrobiłam cheeseburgery, ale mi smakowało :D Wyszły takie wielkie, że ledwo jednego zjadłam, a teraz leżę i wstać nie mogę 😅
Mmm.. Kurcze fast foody bym mogła jeść non stop. A od mięsa na obiad mnie odrzuca :/
Chodzą za mną pyszne burgerki🤤
Ja też najadłam się spagetti i wstać teraz nie mogę. Brzuch ciężki i wielki jakbym była conajmniej w 6mies😂

Cześć dziewczyny. Dzis zapisałam sie na badania prenatalne i chyba ja bede ostatnia 😝 27.10 mam a tydzien wcześniej badanie krwi mam zrobic
Na badaniach bede w 13 + 3 to nie za pozno troche?

Co do imion to ja bardzo chcialabym teraz dziewczynkę, ale zobaczymy. Iga, Nina i Emilka mi sie podobają, a chlopiec nie mam pojecia 😁

Też myślałam o dostawce, ale u nas chyba okaże się zbędna. Różnica będzie 2lata i 5miesięcy. Do tej pory syn był wózkowy, ale ostatnio pięknie chodzi za rękę. Wcześniej biegał i uciekał, chyba dorasta do roli starszego brata (chociaż na pytanie czy chce w domu dzidziusia mówi 'nie'😅)
Wogóle zrobił się kolega wszystkich. Na klatce wszystkim mówi "cześć', wchodzi do sklepu to też głośne' cześć' jest a potem 'papa'😅 śmiać mi się chce bo już na osiedlu chyba każdy go zna😂
U mnie różnica będzie równe 2 lata (nawet miesiąc ten sam) i myślę nad dostawką bo nie wiem jak to będzie z tym chodzeniem za rękę🤔🤔🤔😉. Macie w ogóle zdanie/doświadczenia z dostawkami? Czy może lepiej spacerówka, rowerek, cokolwiek???

Masz Synka z listopada? Ja mam z 21pazdziernika więc praktycznie to samo, ja też myślę tylko nad dostawka, u nas takie bunty się zaczely ze szok, wózek nie potrzebny, mały pan wszędzie nóżkami albo na rączki chce i się jazda zaczyna dopiero wtedy 🤣😜

Woow, podziwiam ze wytrzymacie 😜czyli wszystko będziecie neutralne szykować?
Kupię tylko wyprawkę do szpitala i pare śpiochów w neutralnych kolorach. Wszystko inne mam. No, może oprócz wózka rok po roku i jeszcze większego auta. Zobaczymy czy wytrzymam z tą niewiedzą 🙈
Powiedzcie dziewuszki, czy na każde badania krwi bierze się mocz? Jutro idę dopiero drugi raz i zapomniałam zapytać czy mocz też będzie badany 😤
A jak masz na skierowaniu lub w zaleceniach? Z tego co pamiętam, to prawie zawsze jest mocz.
Może ta Gazelle z Cybexa? Mała, zgrabna, wszędzie wjedzie. Dzieci jedno za drugim, możliwość różnych konfiguracji a i składa się do małych rozmiarów. I jak na Cybexa to cena spacerowka+gondola nie jest aż tak duża. Potem możesz dokupić drugie siedzisko spacerowe albo i nie jak starszak będzie chciał sam dreptać. Póki co to jest mój number one.
Zapomniałam dopisać, że może być też używana jaki wózek pojedynczy 😊

reklama
Mmm.. Kurcze fast foody bym mogła jeść non stop. A od mięsa na obiad mnie odrzuca :/
Chodzą za mną pyszne burgerki🤤
Ja też najadłam się spagetti i wstać teraz nie mogę. Brzuch ciężki i wielki jakbym była conajmniej w 6mies😂
Właśnie miało być albo spaghetti albo cheeseburgery, a że miałam bułki z sezamem xD

Do góry