Haha oczywiście że sama badam gin nie mówił żeby badać progesteron ale też się naczytałamJa nie biorę nic, bo gin wybił mi to z głowy i w sumie cieszę się, bo skoro dzidzi bije serduszko a na początku w 4 tc był progesteron niski to. Znaczy, że wszyztko dobrze i dzidzia się odżywia dobrze. Więc chyba trochę się sama uspokajam
Wszystko będzie dobrze, a gin kazał Ci badać czy sama badasz?
reklama
Czarna 36
Fanka BB :)
to juz wiem czemu takie piekne rzeczy w kuchni robisz☺Ale fajnie z ta pomocą mi maz pomaga a ciągle sprzatam i gotuję hehe popieram uczestnictwo w różnych dodatkowych zajęciach jak klub szachowy bo moze czlowiek poznać nowych ludzi i nauczyć sie czegos od nich, ja mieszkam na wsi i uczestniczę w kole gospodyń, mam talent plastyczny i kulinarny, biore udział w konkursach
Mama2018mama
Powiedzcie mi czy męczycie sie z bolami jelit? Ja mecze sie codziennie wieczorem a nie jem jakos duzo
Ostatnia edycja:
Czarna 36
Super babka pozdrów ja ode mnieJa mam prenatalne 30 września
U
użytkownik 200
Gość
Matko, ja marzę, żeby luteinę odstawić, ale znając mnie do jakiegoś 34 tc będę brać :/
Martxx1
To nie badaj! Serio! Wiesz jak ja schizowałam? Bądź mądrzejsza ode mnie a w ogóle to jeszcze słyszałam, że progesteron skacze i żeby dobrze sprawdzić jaki jest jego faktyczny wynik trzeba zrobić kilka pomiarów i wyliczyć średniąHaha oczywiście że sama badam gin nie mówił żeby badać progesteron ale też się naczytałam
Martxx1
A dlaczego ją bierzesz?Matko, ja marzę, żeby luteinę odstawić, ale znając mnie do jakiegoś 34 tc będę brać :/
U
użytkownik 200
Gość
Teraz z powodu krwiaka. Ja mam duże problemy z wydolnością szyjki macicy. Luteina ją wspomaga. W zeszłej ciąży chyba dopiero w 36 tc odstawiony miałam progesteron, ale też była to pierwsza ciąża bez pessara.
Musimy być dobrej myśli. Nic innego narazie nam nie pozostałoJa tez pracuję w budżetowce wiec jak widzisz nie ma reguły....U mnie jest bardzo dużo pracy a ja mam umowe do konca lutego 2021 wiec niewiadomo jaka bedzie reakcja i tez niewiadomo czy mi umowę przedłużą
reklama
PałkaZapałka
Osobiście bym się nie łudziła... Ale uważam że właśnie takie osoby powinny mieć świadczenia jak kosiniakowe. Pracowałaś na macierzyński a że umowa do dnia porodu to właśnie dla takich pan powinien być benefit finansowy od państwa np. w wysokości 80% najniższej krajowej.Musimy być dobrej myśli. Nic innego narazie nam nie pozostało
Mam nadzieję, że jeśli nie przedłuża umowy to finansowo będzie stabilnie a jak zechcesz wrócić do pracy to może będzie całkiem niezłe na rynku żeby coś znalezc