reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Podziwiam, ja musze wstac o 08:20, od 09:00 pracuje, do 17:00, po pracy gotuje i mam gdzieś 1h na drzemke, potem jakies inne obowiązki i robi sie 23:00. W weekendy śpię do 10:00, ale potrafię w nocy z 1-2h nie spac po wc.
Ja teraz w ciąży tak mam ze naprawde nie daje sobie rady ze spaniem, oczywiście nie w ciąży chodzę spac później 😀 ale jak klade sie z moim synkiem i go usypiam to sama odlatuje :)
Co do słodkiego śmieje sie ze moje 2 dziecko dba o moja figurę bo zjem tylko cos słodkiego i mam 2 godzinne mdłości a jak zjem cos dodatkowo czekoladowego aa wtedy mdłości i zgaga 😀😀

Ja sie boje wlaczac telewizor, bo wszystko mnie wzrusza, nawet reklamy🙈
A dzisiaj przeplakalam prawie godzine, bo maz “wpuscil“ muche do domu! No nie moglam sie uspokoic. Masakra jakas😥
Przypomniało mi sie jak kiedyś czytałam takie wypowiedzi mam, które opowiadaly najdziwniejsze powody płaczu u dzieci i tam np było "bo parówka dotyka ketchupu" to kobiety w ciąży nie sa gorsze 😅😅😅😅

Ja sie boje wlaczac telewizor, bo wszystko mnie wzrusza, nawet reklamy🙈
A dzisiaj przeplakalam prawie godzine, bo maz “wpuscil“ muche do domu! No nie moglam sie uspokoic. Masakra jakas😥
Skąd ja to znam 🙈🙈🙈 w pierwszej ciąży ale pobeczałam, bo mąż nie chciał ćmy zabić, a wie, że ja panicznie boję się latających, dużych owadów😱😱😱 masakra to była...wpadlam w taką rozpacz, że nie mógł mnie uspokoić...normalnie nie wiedział co się ze mną dzieje

Dziewczyny u mnie wszystko cacy!!! 👌:)
Dziecko piękne i zdrowe! ❤
Nie mam siły pisać dziś nic więcej taka zmęczona jestem i strasznie mi niedobrze🤢padam na twarz
Dodaje zdjęcie mojego cudu:)
Na następnej wizycie możliwe że poznam płeć tak mi powiedział ☺
Termin 4 kwiecień 🥳

E57698DD-E407-43D3-A037-D6A2835CDE88.jpeg

A ja w weekend mam więcej czasu bo w tygodniu przez 8 h jak pracuje, to potem nadrobienie tutaj tylu stron jest czasochłonne. Planuje pracować do końca roku, a.dalej zobacze. Mam umowe na czas nieokreślony, wiec czuje się komfortowo + 15letnie doświadczenie w tej branży, a wiem ze do tego działu meeega długo nie mogli znalezc szefa 😃.
Ja po obiedzie spałam, mdłości nie mam, wiec wcinam ze smakiem, ale Inke dzis wylalam, dalej kawa nie wchodzi, nie smakuje mi. @Czarna 36 śledzie ZAWSZE 😋. W środę byla u mnie Siostra, przyniosła śledzie z żurawiną, przy niej zjadlam cale opakowanie 😋!
Szarlotka nieudana nie istnieje, zawsze nawet zakalec to slodkie ciasto 😋. A podac z lodami albo śnieżka z mleka o pyszka 😋.
Muszę kupić ciążowe rajty!
Ja w swojej branży tez mam 15 lat doswiadczenia,ale niestety nie tą branze wybralam🤣🤣🤣ja tez muszę jskies gacie kupic bo tak mi niewygodnie w spodniach ze szok😶

Nie mam siły pisać dziś nic więcej taka zmęczona jestem i strasznie mi niedobrze🤢padam na twarz
Termin 4 kwiecień 🥳

Zobacz załącznik 1178294
Wow superosko🤩Duza dzidzia🥰

Termin 4 kwiecień 🥳

Zobacz załącznik 1178294
A mówiłam, że wrócisz z dobrymi nowinami! ❤

Dziewczyny, co do płaczu, ja ostatnio wyłam na harrym Potterze 🤣🤣🤣 stary gapił się na mnie i nie wierzył 🤣🤣🤣

reklama
Termin 4 kwiecień 🥳

Zobacz załącznik 1178294
Aaaaa jak super 🤩🤩🤩 jakie cuuudne zdjęcie!
Zazdro! ❤️❤️❤️

Do góry