reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Tob
Tobie tez obstawiam kwiecien 2021,bosz dopiero sie skumalam ze wtedy napisalam kwiecien 2020,ja mam cos z datami i godzinami nie tak.Poszlam na krew godzina 12:30, ja mam badanie na 12:40 ,i facet sie mnie pyta na ktora mam a ja ze 10:40,on na mnie ja na niego i nic stoje dalej,on grzebie w papierach,ja sie nerwowo usmiecham.Na ktora pani ma?no na 10:40,maz sie polapal ze mi sie mozg skurczyl i wyskoczyl ze na 12:40,a ja dalej stoje i sie usmiecham...
Hahaha 😂😂😂 ja to mam sklerozę, połowy rzeczy nie pamiętam, wszystko muszę ostatnio zapisywać...masakra...no właśnie nie wiem, czy u mnie kwiecień, czy marzec, bo na pierwszym usg gdzie było serduszko lekarz wpisał mi 31.03 termin porodu, a później jak poszłam do luxmedu to niby 4.04...🤔🤔 także ja już nie wiem kiedy urodzę 😳🙈🙈🙈😂😂😂

reklama
Niestety i ja się żegnam. Wg Usg 6t5d ale nie ma serduszka, które na poprzednim badaniu było widoczne. Lekarka kazała mi iść jeszcze potwierdzić w poniedziałek u drugiego lekarza, ale nie widzi nadziei.
Przykro mi bardzo, ale uwierz mi, że szybko soe zachodzi w następną ciążę! Trzymaj się 🤗 i trzymam kciuki za lipcowy / sierpniowy termin!

O to to też bym chciała się przytulać, ale jak dostne zielone światło od lekarki, Mąż nie przegapi okazji by mnie nie pomacac jak go mijam 🤣!

Narazie miewam sny erotyczne, ale tak głupie że szok!

Dokładnie... Do końca października. Jeszcze słyszysz, że gdybyś nie była w ciąży to miałabyś tę umowę przedłużoną tak jak wszyscy. Powiem Wam, że aktualnie tyle przekleństw ciśnie mi się na usta [emoji2959] Szowinistyczni, antyrodzinni pracodawcy... Wielka korporacja [emoji2959]
Masakra. Walcz o swoje!

Nie uwierzycie. Koleżanka z pracy jest w ciąży... i... ma dokładnie taki termin jak ja! 1.04 :-D ale jaja

O to to też bym chciała się przytulać, ale jak dostne zielone światło od lekarki, Mąż nie przegapi okazji by mnie nie pomacac jak go mijam 🤣!

Narazie miewam sny erotyczne, ale tak głupie że szok!
Zazdroszczę Ci tego libido....ja przy tych ciagnieciach, bólach brzucha, mam taki dyskomfort,ze caly romantyzm idzie spać🤭

Zazdroszczę Ci tego libido....ja przy tych ciagnieciach, bólach brzucha, mam taki dyskomfort,ze caly romantyzm idzie spać🤭
Wiesz od chęci do realizacji jest spora droga 😜! Ja czuje się dobrze, choć jak napisałaś o kłuciu to jak na zawołanie lewy jajnik Halo halo jestem i też go dziś czuje, dodatkowo mam wzdecia, gazy nawet -mnie to blokuje 😉, zatem kończy się na może kiedyś 😉. Wiem, że Mąż biedny, ale on chyba ciągle nie ogarnia, że bedzie Tatą 😂, nie dociera do niego, ale pomiedolic mi posladki w kuchni zawsze gotowy 😂.

Wiesz od chęci do realizacji jest spora droga 😜! Ja czuje się dobrze, choć jak napisałaś o kłuciu to jak na zawołanie lewy jajnik Halo halo jestem i też go dziś czuje, dodatkowo mam wzdecia, gazy nawet -mnie to blokuje 😉, zatem kończy się na może kiedyś 😉. Wiem, że Mąż biedny, ale on chyba ciągle nie ogarnia, że bedzie Tatą 😂, nie dociera do niego, ale pomiedolic mi posladki w kuchni zawsze gotowy 😂.
🤣🤣🤣no to narobiłam pasztetu😆Moj chłop tez nie ogarnia ze bedzie tatą,ale cóż ma jeszcze jakies 6 mcy z kawalkiem. Moze jak brzuch zobaczy to go cos olśni 🤪Natomiast on ma libido za Nas dwoje,🤣

reklama
Do góry