reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Tob
Tobie tez obstawiam kwiecien 2021,bosz dopiero sie skumalam ze wtedy napisalam kwiecien 2020,ja mam cos z datami i godzinami nie tak.Poszlam na krew godzina 12:30, ja mam badanie na 12:40 ,i facet sie mnie pyta na ktora mam a ja ze 10:40,on na mnie ja na niego i nic stoje dalej,on grzebie w papierach,ja sie nerwowo usmiecham.Na ktora pani ma?no na 10:40,maz sie polapal ze mi sie mozg skurczyl i wyskoczyl ze na 12:40,a ja dalej stoje i sie usmiecham...
Hahaha 😂😂😂 ja to mam sklerozę, połowy rzeczy nie pamiętam, wszystko muszę ostatnio zapisywać...masakra...no właśnie nie wiem, czy u mnie kwiecień, czy marzec, bo na pierwszym usg gdzie było serduszko lekarz wpisał mi 31.03 termin porodu, a później jak poszłam do luxmedu to niby 4.04...🤔🤔 także ja już nie wiem kiedy urodzę 😳🙈🙈🙈😂😂😂

reklama
Niestety i ja się żegnam. Wg Usg 6t5d ale nie ma serduszka, które na poprzednim badaniu było widoczne. Lekarka kazała mi iść jeszcze potwierdzić w poniedziałek u drugiego lekarza, ale nie widzi nadziei.
Przykro mi bardzo, ale uwierz mi, że szybko soe zachodzi w następną ciążę! Trzymaj się 🤗 i trzymam kciuki za lipcowy / sierpniowy termin!

O to to też bym chciała się przytulać, ale jak dostne zielone światło od lekarki, Mąż nie przegapi okazji by mnie nie pomacac jak go mijam 🤣!

Narazie miewam sny erotyczne, ale tak głupie że szok!

Dokładnie... Do końca października. Jeszcze słyszysz, że gdybyś nie była w ciąży to miałabyś tę umowę przedłużoną tak jak wszyscy. Powiem Wam, że aktualnie tyle przekleństw ciśnie mi się na usta [emoji2959] Szowinistyczni, antyrodzinni pracodawcy... Wielka korporacja [emoji2959]
Masakra. Walcz o swoje!

Nie uwierzycie. Koleżanka z pracy jest w ciąży... i... ma dokładnie taki termin jak ja! 1.04 :-D ale jaja

O to to też bym chciała się przytulać, ale jak dostne zielone światło od lekarki, Mąż nie przegapi okazji by mnie nie pomacac jak go mijam 🤣!

Narazie miewam sny erotyczne, ale tak głupie że szok!
Zazdroszczę Ci tego libido....ja przy tych ciagnieciach, bólach brzucha, mam taki dyskomfort,ze caly romantyzm idzie spać🤭

Zazdroszczę Ci tego libido....ja przy tych ciagnieciach, bólach brzucha, mam taki dyskomfort,ze caly romantyzm idzie spać🤭
Wiesz od chęci do realizacji jest spora droga 😜! Ja czuje się dobrze, choć jak napisałaś o kłuciu to jak na zawołanie lewy jajnik Halo halo jestem i też go dziś czuje, dodatkowo mam wzdecia, gazy nawet -mnie to blokuje 😉, zatem kończy się na może kiedyś 😉. Wiem, że Mąż biedny, ale on chyba ciągle nie ogarnia, że bedzie Tatą 😂, nie dociera do niego, ale pomiedolic mi posladki w kuchni zawsze gotowy 😂.

Wiesz od chęci do realizacji jest spora droga 😜! Ja czuje się dobrze, choć jak napisałaś o kłuciu to jak na zawołanie lewy jajnik Halo halo jestem i też go dziś czuje, dodatkowo mam wzdecia, gazy nawet -mnie to blokuje 😉, zatem kończy się na może kiedyś 😉. Wiem, że Mąż biedny, ale on chyba ciągle nie ogarnia, że bedzie Tatą 😂, nie dociera do niego, ale pomiedolic mi posladki w kuchni zawsze gotowy 😂.
🤣🤣🤣no to narobiłam pasztetu😆Moj chłop tez nie ogarnia ze bedzie tatą,ale cóż ma jeszcze jakies 6 mcy z kawalkiem. Moze jak brzuch zobaczy to go cos olśni 🤪Natomiast on ma libido za Nas dwoje,🤣

reklama
Do góry