Ja dzis na zakupach, kurcze jak juz ciezko :/ czesto musialam siadac, odpoczywac. Sobie pokupowalam jakies minaturki kosmetykow do szpitala, dla synka pierwsze pieluszki Naty, naturalne pierwsze chusteczki na bazie wody. Do mycia na wyprobowanie zel lanosih czy jak to sie tam nazywa, ale bede malego kapala w tym czym starszaka bo uzywamy w miare naturalnych kosmetykow wiec i dla niemowlaka beda ok. Musze sie wreszcie zabrac za torby, pranie ubranek, prasowanie. Nie mam weny a termin cesarki coraz blizej, beda wyciagac mlodego przed terminem bo rosnie jak na drozdzach
reklama
Babydream bardzo fajne kosmetyki, mam dla małej i z hippa są z dobrym składem. Dla siebie szare mydło, tamtum Rosa i tyle. Z pampersami to każdy musi sobie wypróbować. U nas przy synku Dada się sprawdziły.Aga ja teraz będę się brała za wyprawkę kosmetykową. Z jakiej firmy macie? Chyba się zdecyduje na babydream z Rossmana, nie wiem jakie pampersy, może DaDa z Biedronki a jakby się coś działa z pupą to będę zmieniać. A co z kosmetyków kupowalyscie dla siebie?
Ostatnia edycja:
aga6
Fanka BB :)
cześć drogie Mamy, ja z lipcówek 2016 mam dużo nowych, oryginalnych rzeczy firmy La Millou, z likwidacji sklepu. nie bede tu wklejac linka zeby nie spamowac, ale jesli ktoras bylaby zainteresowana oferta, to zapraszam na priv! pozdrawiam Was serdecznie
Cześć, mam na imię Kasia i jestem tu nowa :-) mój synek według terminu z ostatniej miesiączki ma się urodzić 19 kwietnia.
Mam pytanie do dziewczyn z Łodzi, czy któraś z Was planuje rodzic w Madurowiczu? Ja ze względu na zmiany na siatkówce mam skierowanie na cesarskie cięcie. Chciałabym podpytać, czy wiecie coś na temat opieki w szpitalu, możliwości odwiedzin, kiedy trzeba się zgłosić?
Ja od położnej z tego szpitala wiem tylko tyle że na planowany zabieg przychodzi się w 1 dniu 40 Tc.
Mam pytanie do dziewczyn z Łodzi, czy któraś z Was planuje rodzic w Madurowiczu? Ja ze względu na zmiany na siatkówce mam skierowanie na cesarskie cięcie. Chciałabym podpytać, czy wiecie coś na temat opieki w szpitalu, możliwości odwiedzin, kiedy trzeba się zgłosić?
Ja od położnej z tego szpitala wiem tylko tyle że na planowany zabieg przychodzi się w 1 dniu 40 Tc.
Cześć dziewczyny nie będziecie mnie kojarzyć po nicku, bo go zmieniłam, ale myślę że to nie istotne. Kilka miesięcy temu zaczynałam ten wątek razem z wami, jednak nie udało nam się zostać... Pomyślałam, że się odezwę na chwilę przed tym jak zaczniecie rodzić żeby wam życzyć powodzenia i wedle wcześniej złożonej obietnicy piszę, że znów jestem w ciąży i raczej tym razem mam się uda właśnie mam 22+0, termin na lipiec, w brzuchu siedzi chłopak dziękuję wam za to, że wtedy miałam się komu wygadać itd. Dziękuję za to, że pisałyście żebym dała znać jak uda mi się znów być w ciąży. I dziękuję za to, co dopiero dziś zobaczyłam... Że jestem nadal na liście mam kwietniowych jako mama aniołka. To było niezwykle wzruszające zobaczyć to, dziękuję z całego serca za ten gest, że tam jestem w takiej formie, to naprawdę bardzo miłe i piękny gest z waszej strony. Życzę wam gorąco szczęśliwych porodów i samych radości z dzieci <3 i jeszcze raz dziękuję za waszą wtedy obecność i pomoc :*
aga6
Cześć Kochana My Tobie życzymy zdrówka i aby tym razem wszystko się udało kciuki mocno zaciśnięte! i dawaj znać jak tam Maleństwo się rozwijaCześć dziewczyny nie będziecie mnie kojarzyć po nicku, bo go zmieniłam, ale myślę że to nie istotne. Kilka miesięcy temu zaczynałam ten wątek razem z wami, jednak nie udało nam się zostać... Pomyślałam, że się odezwę na chwilę przed tym jak zaczniecie rodzić żeby wam życzyć powodzenia i wedle wcześniej złożonej obietnicy piszę, że znów jestem w ciąży i raczej tym razem mam się uda właśnie mam 22+0, termin na lipiec, w brzuchu siedzi chłopak dziękuję wam za to, że wtedy miałam się komu wygadać itd. Dziękuję za to, że pisałyście żebym dała znać jak uda mi się znów być w ciąży. I dziękuję za to, co dopiero dziś zobaczyłam... Że jestem nadal na liście mam kwietniowych jako mama aniołka. To było niezwykle wzruszające zobaczyć to, dziękuję z całego serca za ten gest, że tam jestem w takiej formie, to naprawdę bardzo miłe i piękny gest z waszej strony. Życzę wam gorąco szczęśliwych porodów i samych radości z dzieci <3 i jeszcze raz dziękuję za waszą wtedy obecność i pomoc :*
znasz już płeć?
reklama
aga6
no to gratuluje raz jeszcze oby wszystko tym razem przebiegło pomyślnie trzymam kciuki &&&Na razie jest wszystko super znaczy pierwszy trymestr znów był zagrożony... Ale na szczęście maluch to przetrwał będzie chłopak, Damian