reklama
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Cześć, mam na imię Kasia i jestem tu nowa :-) mój synek według terminu z ostatniej miesiączki ma się urodzić 19 kwietnia.
Mam pytanie do dziewczyn z Łodzi, czy któraś z Was planuje rodzic w Madurowiczu? Ja ze względu na zmiany na siatkówce mam skierowanie na cesarskie cięcie. Chciałabym podpytać, czy wiecie coś na temat opieki w szpitalu, możliwości odwiedzin, kiedy trzeba się zgłosić?
Ja od położnej z tego szpitala wiem tylko tyle że na planowany zabieg przychodzi się w 1 dniu 40 Tc.
Cześć Kasia witaj wśród nas jak to mówią lepiej późno niż wcale odzywaj się w miare mozliwosci ! jak znosisz ciąże? prócz tego siatkówką oczka wszystko okej?
Hej Aim ! Fajnie, że sie odzywasz Bardzo się cieszę, że po burzy znów wyszło dla Ciebie słoneczko ! i mimo, że pewnie nigdy nie zapomnisz o tym co sie stało, o swoim aniołku to już niebawem będziesz trzymała w ramionach maleństwo !!! nim sie obejrzysz bedzie lipiec :* po 20 tygodniu czas leci jak szalony )) Duuuużo dużo spokoju w tej ciąży Ci życzę kochana Fajnie, ze i Ty o nas pamietasz BuziakiCześć dziewczyny nie będziecie mnie kojarzyć po nicku, bo go zmieniłam, ale myślę że to nie istotne. Kilka miesięcy temu zaczynałam ten wątek razem z wami, jednak nie udało nam się zostać... Pomyślałam, że się odezwę na chwilę przed tym jak zaczniecie rodzić żeby wam życzyć powodzenia i wedle wcześniej złożonej obietnicy piszę, że znów jestem w ciąży i raczej tym razem mam się uda właśnie mam 22+0, termin na lipiec, w brzuchu siedzi chłopak dziękuję wam za to, że wtedy miałam się komu wygadać itd. Dziękuję za to, że pisałyście żebym dała znać jak uda mi się znów być w ciąży. I dziękuję za to, co dopiero dziś zobaczyłam... Że jestem nadal na liście mam kwietniowych jako mama aniołka. To było niezwykle wzruszające zobaczyć to, dziękuję z całego serca za ten gest, że tam jestem w takiej formie, to naprawdę bardzo miłe i piękny gest z waszej strony. Życzę wam gorąco szczęśliwych porodów i samych radości z dzieci <3 i jeszcze raz dziękuję za waszą wtedy obecność i pomoc :*
Ela1990
Fanka BB :)
Bardzo sie cieszę, że jestes juz w 22tygodniu. Połowę macie juz za sobą-teraz zleci jak.z bicza strzelił [emoji4] ja tam jestem w szoku ze juz do porodu sie pakuje[emoji4] powodzenia, Kochana! Dzieki ze do nas zajrzalas[emoji4]Cześć dziewczyny nie będziecie mnie kojarzyć po nicku, bo go zmieniłam, ale myślę że to nie istotne. Kilka miesięcy temu zaczynałam ten wątek razem z wami, jednak nie udało nam się zostać... Pomyślałam, że się odezwę na chwilę przed tym jak zaczniecie rodzić żeby wam życzyć powodzenia i wedle wcześniej złożonej obietnicy piszę, że znów jestem w ciąży i raczej tym razem mam się uda właśnie mam 22+0, termin na lipiec, w brzuchu siedzi chłopak dziękuję wam za to, że wtedy miałam się komu wygadać itd. Dziękuję za to, że pisałyście żebym dała znać jak uda mi się znów być w ciąży. I dziękuję za to, co dopiero dziś zobaczyłam... Że jestem nadal na liście mam kwietniowych jako mama aniołka. To było niezwykle wzruszające zobaczyć to, dziękuję z całego serca za ten gest, że tam jestem w takiej formie, to naprawdę bardzo miłe i piękny gest z waszej strony. Życzę wam gorąco szczęśliwych porodów i samych radości z dzieci <3 i jeszcze raz dziękuję za waszą wtedy obecność i pomoc :*
Napisane na EVA-L19 w aplikacji Forum BabyBoom
An-ia
Jak miło słyszeć takie wieści super że tak szybko ponownie udało Ci sie zajść w ciążę Trzymamy kciuki i niech Mały szybko rośnie; )Cześć dziewczyny nie będziecie mnie kojarzyć po nicku, bo go zmieniłam, ale myślę że to nie istotne. Kilka miesięcy temu zaczynałam ten wątek razem z wami, jednak nie udało nam się zostać... Pomyślałam, że się odezwę na chwilę przed tym jak zaczniecie rodzić żeby wam życzyć powodzenia i wedle wcześniej złożonej obietnicy piszę, że znów jestem w ciąży i raczej tym razem mam się uda właśnie mam 22+0, termin na lipiec, w brzuchu siedzi chłopak dziękuję wam za to, że wtedy miałam się komu wygadać itd. Dziękuję za to, że pisałyście żebym dała znać jak uda mi się znów być w ciąży. I dziękuję za to, co dopiero dziś zobaczyłam... Że jestem nadal na liście mam kwietniowych jako mama aniołka. To było niezwykle wzruszające zobaczyć to, dziękuję z całego serca za ten gest, że tam jestem w takiej formie, to naprawdę bardzo miłe i piękny gest z waszej strony. Życzę wam gorąco szczęśliwych porodów i samych radości z dzieci <3 i jeszcze raz dziękuję za waszą wtedy obecność i pomoc :*
92Tynka92
Hejka:-)
Witam Kasiu, ja niestety nie z Łodzi ale dobrze znam to miasto i szpitale, bo tam właśnie studiowałam:-) na pewno wszystko będzie dobrze i synek szczęśliwie przyjdzie na świat.
Aim gratulacje:-* bardzo się cieszę, że nosisz w brzuszku kolejne szczęście. Aniołeczek czuwa nad braciszkiem.
Ja byłam w czwartek na wizycie. Wszystko jest dobrze. Młody rośnie jak na drożdżach. W 33+1 ważył 2300, troszkę się martwię bo wymiary główki, kości udowej i ramiennej miał na 35+0. Termin mi się przesunął z 26 na 19 kwietnia. Ciekawe kiedy Ignasio faktycznie zechce wyjść. Pamiętacie ile wasze dzieciaczki ważyły w podobnym tc?
Witam Kasiu, ja niestety nie z Łodzi ale dobrze znam to miasto i szpitale, bo tam właśnie studiowałam:-) na pewno wszystko będzie dobrze i synek szczęśliwie przyjdzie na świat.
Aim gratulacje:-* bardzo się cieszę, że nosisz w brzuszku kolejne szczęście. Aniołeczek czuwa nad braciszkiem.
Ja byłam w czwartek na wizycie. Wszystko jest dobrze. Młody rośnie jak na drożdżach. W 33+1 ważył 2300, troszkę się martwię bo wymiary główki, kości udowej i ramiennej miał na 35+0. Termin mi się przesunął z 26 na 19 kwietnia. Ciekawe kiedy Ignasio faktycznie zechce wyjść. Pamiętacie ile wasze dzieciaczki ważyły w podobnym tc?
Allysa87
Mój w 33+0 ważył już 2500/2600. Nie martw się mój też według USG jest tydzień większy.Hejka:-)
92Tynka92
Allysa dzięki za opinię:-) e tam, to ja sie przestaje martwić. Wcale taki olbrzym mi się nie szykuje jednak. Panicznie boję się cesarskiego cięcia i dlatego tak przeżywam. Nie wyobrażam sobie urodzić inaczej, jak drogami i siłami natury.
reklama
Ela1990
Moja tez tak wazyla ale wedlug lekarza to wynik w normie - zreszta aplikacja na tel tez mi tak pokazywala ;-)Allysa dzięki za opinię:-) e tam, to ja sie przestaje martwić. Wcale taki olbrzym mi się nie szykuje jednak. Panicznie boję się cesarskiego cięcia i dlatego tak przeżywam. Nie wyobrażam sobie urodzić inaczej, jak drogami i siłami natury.
Ja tez bardzo boje sie cesarki - przeraża mnie krojenie brzucha...
Napisane na EVA-L19 w aplikacji Forum BabyBoom