reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Cześć, mam na imię Kasia i jestem tu nowa :-) mój synek według terminu z ostatniej miesiączki ma się urodzić 19 kwietnia.
Mam pytanie do dziewczyn z Łodzi, czy któraś z Was planuje rodzic w Madurowiczu? Ja ze względu na zmiany na siatkówce mam skierowanie na cesarskie cięcie. Chciałabym podpytać, czy wiecie coś na temat opieki w szpitalu, możliwości odwiedzin, kiedy trzeba się zgłosić?
Ja od położnej z tego szpitala wiem tylko tyle że na planowany zabieg przychodzi się w 1 dniu 40 Tc.

Cześć Kasia :) witaj wśród nas :D jak to mówią lepiej późno niż wcale ;) odzywaj się w miare mozliwosci ! :) jak znosisz ciąże? prócz tego siatkówką oczka wszystko okej? ;)

Cześć dziewczyny :) nie będziecie mnie kojarzyć po nicku, bo go zmieniłam, ale myślę że to nie istotne. Kilka miesięcy temu zaczynałam ten wątek razem z wami, jednak nie udało nam się zostać... Pomyślałam, że się odezwę na chwilę przed tym jak zaczniecie rodzić żeby wam życzyć powodzenia :) i wedle wcześniej złożonej obietnicy piszę, że znów jestem w ciąży i raczej tym razem mam się uda :) właśnie mam 22+0, termin na lipiec, w brzuchu siedzi chłopak :) dziękuję wam za to, że wtedy miałam się komu wygadać itd. Dziękuję za to, że pisałyście żebym dała znać jak uda mi się znów być w ciąży. I dziękuję za to, co dopiero dziś zobaczyłam... Że jestem nadal na liście mam kwietniowych jako mama aniołka. To było niezwykle wzruszające zobaczyć to, dziękuję z całego serca za ten gest, że tam jestem w takiej formie, to naprawdę bardzo miłe i piękny gest z waszej strony. Życzę wam gorąco szczęśliwych porodów i samych radości z dzieci <3 i jeszcze raz dziękuję za waszą wtedy obecność i pomoc :*
Hej Aim ! Fajnie, że sie odzywasz :) Bardzo się cieszę, że po burzy znów wyszło dla Ciebie słoneczko ! i mimo, że pewnie nigdy nie zapomnisz o tym co sie stało, o swoim aniołku to już niebawem będziesz trzymała w ramionach maleństwo !!! nim sie obejrzysz bedzie lipiec :* po 20 tygodniu czas leci jak szalony :))) Duuuużo dużo spokoju w tej ciąży Ci życzę kochana :) Fajnie, ze i Ty o nas pamietasz :) Buziaki :)

Cześć dziewczyny :) nie będziecie mnie kojarzyć po nicku, bo go zmieniłam, ale myślę że to nie istotne. Kilka miesięcy temu zaczynałam ten wątek razem z wami, jednak nie udało nam się zostać... Pomyślałam, że się odezwę na chwilę przed tym jak zaczniecie rodzić żeby wam życzyć powodzenia :) i wedle wcześniej złożonej obietnicy piszę, że znów jestem w ciąży i raczej tym razem mam się uda :) właśnie mam 22+0, termin na lipiec, w brzuchu siedzi chłopak :) dziękuję wam za to, że wtedy miałam się komu wygadać itd. Dziękuję za to, że pisałyście żebym dała znać jak uda mi się znów być w ciąży. I dziękuję za to, co dopiero dziś zobaczyłam... Że jestem nadal na liście mam kwietniowych jako mama aniołka. To było niezwykle wzruszające zobaczyć to, dziękuję z całego serca za ten gest, że tam jestem w takiej formie, to naprawdę bardzo miłe i piękny gest z waszej strony. Życzę wam gorąco szczęśliwych porodów i samych radości z dzieci <3 i jeszcze raz dziękuję za waszą wtedy obecność i pomoc :*
Bardzo sie cieszę, że jestes juz w 22tygodniu. Połowę macie juz za sobą-teraz zleci jak.z bicza strzelił [emoji4] ja tam jestem w szoku ze juz do porodu sie pakuje[emoji4] powodzenia, Kochana! Dzieki ze do nas zajrzalas[emoji4]

Napisane na EVA-L19 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak miło słyszeć takie wieści;) super że tak szybko ponownie udało Ci sie zajść w ciążę;) Trzymamy kciuki i niech Mały szybko rośnie; )

ckai9jcgs36qh1uk.png

Hejka:-)
Witam Kasiu, ja niestety nie z Łodzi ale dobrze znam to miasto i szpitale, bo tam właśnie studiowałam:-) na pewno wszystko będzie dobrze i synek szczęśliwie przyjdzie na świat.

Aim gratulacje:-* bardzo się cieszę, że nosisz w brzuszku kolejne szczęście. Aniołeczek czuwa nad braciszkiem.

Ja byłam w czwartek na wizycie. Wszystko jest dobrze. Młody rośnie jak na drożdżach. W 33+1 ważył 2300, troszkę się martwię bo wymiary główki, kości udowej i ramiennej miał na 35+0. Termin mi się przesunął z 26 na 19 kwietnia. Ciekawe kiedy Ignasio faktycznie zechce wyjść. Pamiętacie ile wasze dzieciaczki ważyły w podobnym tc?

Hejka:-)
Witam Kasiu, ja niestety nie z Łodzi ale dobrze znam to miasto i szpitale, bo tam właśnie studiowałam:-) na pewno wszystko będzie dobrze i synek szczęśliwie przyjdzie na świat.

Aim gratulacje:-* bardzo się cieszę, że nosisz w brzuszku kolejne szczęście. Aniołeczek czuwa nad braciszkiem.

Ja byłam w czwartek na wizycie. Wszystko jest dobrze. Młody rośnie jak na drożdżach. W 33+1 ważył 2300, troszkę się martwię bo wymiary główki, kości udowej i ramiennej miał na 35+0. Termin mi się przesunął z 26 na 19 kwietnia. Ciekawe kiedy Ignasio faktycznie zechce wyjść. Pamiętacie ile wasze dzieciaczki ważyły w podobnym tc?
Mój w 33+0 ważył już 2500/2600. Nie martw się mój też według USG jest tydzień większy.

3jgx3e3k8k75qnt1.png

Allysa dzięki za opinię:-) e tam, to ja sie przestaje martwić. Wcale taki olbrzym mi się nie szykuje jednak. Panicznie boję się cesarskiego cięcia i dlatego tak przeżywam. Nie wyobrażam sobie urodzić inaczej, jak drogami i siłami natury.

reklama
Allysa dzięki za opinię:-) e tam, to ja sie przestaje martwić. Wcale taki olbrzym mi się nie szykuje jednak. Panicznie boję się cesarskiego cięcia i dlatego tak przeżywam. Nie wyobrażam sobie urodzić inaczej, jak drogami i siłami natury.
Moja tez tak wazyla ale wedlug lekarza to wynik w normie - zreszta aplikacja na tel tez mi tak pokazywala ;-)
Ja tez bardzo boje sie cesarki - przeraża mnie krojenie brzucha...

Napisane na EVA-L19 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry