reklama
92Tynka92
Fanka BB :)
Hej aga:-)
Tak u mnie synek, niezmiennie od 12tc na każdym usg pięknie pokazuje swoją męskość:-)
Termin mam na 26 kwietnia, też już ledwo się turlam. W dzień funkcjonuję w miarę normalnie ale noce to jest jakaś masakra. Bolą mnie biodra i żebra strasznie. Budzę się co chwilę i proszę męża żeby pomógł mi się przeturlać na drugą stronę. W dodatku jestem teraz przeziębiona i mam mega katar.
Trzymam kciuki za wizytę:-) ja mam w czwartek i już się doczekać nie mogę. Ciekawa jestem ile młody waży. W 29+1 ważył 1500 gramów.
Tak u mnie synek, niezmiennie od 12tc na każdym usg pięknie pokazuje swoją męskość:-)
Termin mam na 26 kwietnia, też już ledwo się turlam. W dzień funkcjonuję w miarę normalnie ale noce to jest jakaś masakra. Bolą mnie biodra i żebra strasznie. Budzę się co chwilę i proszę męża żeby pomógł mi się przeturlać na drugą stronę. W dodatku jestem teraz przeziębiona i mam mega katar.
Trzymam kciuki za wizytę:-) ja mam w czwartek i już się doczekać nie mogę. Ciekawa jestem ile młody waży. W 29+1 ważył 1500 gramów.
aga6
hej!Hej dziewczyny:-)
Ja też kwietniowa mamusia. Pisałam na początku a potem jakoś tak wyszło, że przestałam. Do 20 tc pracowałam i to sporo. Od grudnia jestem na zwolnieniu i przygotowuję się na przyjście na świat synka Ignasia . Mogłabym od czasu do czasu pogadać z wami? Fajnie jakby ten otwarty wątek chociaż trochę odżył, tym bardziej że zaraz będziemy witać nasze dzieciaki na świecie.
wszystko w naszych rekach aby watek odzyl
ja zaczelam dzis juz 37 tydzien, ja bede na 100% marcowka a nie kwietniowka ale jakos sie tu zadomowilam
Rene1985
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji8][emoji8]witam cie kochanaHej dziewczyny:-)
Ja też kwietniowa mamusia. Pisałam na początku a potem jakoś tak wyszło, że przestałam. Do 20 tc pracowałam i to sporo. Od grudnia jestem na zwolnieniu i przygotowuję się na przyjście na świat synka Ignasia . Mogłabym od czasu do czasu pogadać z wami? Fajnie jakby ten otwarty wątek chociaż trochę odżył, tym bardziej że zaraz będziemy witać nasze dzieciaki na świecie.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rene1985
Tylko niestety tu już mało kto się udziela bo jest druga grupa Ale ja niestety nie zaprosze bo dla mnie to czarna magia , może dziewczyny zaradzą
92Tynka92
Rene ja to i tak się nie będę nie wiadomo jak regularnie udzielać, to mogę i tu zostać:-) a może później się znowu połączymy. Teraz mi trochę właśnie brakuje wymiany informacji o dolegliwościach, wyprawce, strachach przed porodem i o dziecko...na staraczkach mi głupio ciągle o sobie pisać i pytać o ciążowe sprawy. Nie chce dziewczynom przykrości robić, bo się sama półtora roku prawie starałam, to wiem jakie to uczucie jak ktoś tylko o ciąży pisze.
aga6
ja chyba wiekszosc mam :d okaze sie na biezacoAga6 ależ ci zazdroszczę bo już jesteś na ostatniej prostej do rozwiązania. Ja w środę zaczynam 34 tydzień.
A jak u was sprawa wyprawki? Macie już wszystko?
92Tynka92
Aga ja teraz będę się brała za wyprawkę kosmetykową. Z jakiej firmy macie? Chyba się zdecyduje na babydream z Rossmana, nie wiem jakie pampersy, może DaDa z Biedronki a jakby się coś działa z pupą to będę zmieniać. A co z kosmetyków kupowalyscie dla siebie?
reklama
Witam!
Na wstępie przepraszam za spam i bardzo gorąco proszę o pomoc przyszłe mamy!
Jestem studentką V roku psychologii i aktualnie prowadzę badania do mojej pracy magisterskiej. Dotyczą one uwarunkowań satysfakcji małżeńskiej w okresie trzeciego trymestru ciąży. W związku z tym poszukuje zarówno kobiet jak i mężczyzn, którzy oczekują na narodziny swojego pierwszego dziecka. Badany okres dotyczy trzeciego trymestru ciąży. Badanie zajmuje około 15 minut, jest w pełni anonimowe i dobrowolne, a uzyskane wyniki posłużą wyłącznie do celów naukowych. Osoby chętne proszę o wypełnienie ankiety! Jeżeli macie takich znajomych, to proszę podeślijcie im moją ankietę, będę ogromnie wdzięczna. Z góry bardzo dziękuję za pomoc i poświęcony czas
A wszystkim mamom życzę szczęśliwego rozwiązania!
Link do: Ankieta dla matek i ojców oczekujących na narodziny dziecka
Link do: Ankieta dla matek i ojców oczekujących na narodziny dziecka