reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

dziewczecych jest wiekszy wybor. czy ladniejsze czy nie to kwestia gustu, ale na pewno jest wiecej. dzialy chlopiece takie ubozuchne sie przy dziewczecych wydaja ;)
Asia, i jak sobie radzisz z cukrzyca? na mnie przestala robic wrazenie odkad mam zastrzyki z heparyny w brzuch :p cukrzyca przy tym to pikus :D

reklama
dziewczecych jest wiekszy wybor. czy ladniejsze czy nie to kwestia gustu, ale na pewno jest wiecej. dzialy chlopiece takie ubozuchne sie przy dziewczecych wydaja ;)
Asia, i jak sobie radzisz z cukrzyca? na mnie przestala robic wrazenie odkad mam zastrzyki z heparyny w brzuch :p cukrzyca przy tym to pikus :D
ale dla dziewczynek wszystko rozowe :(

Asia, i jak sobie radzisz z cukrzyca? na mnie przestala robic wrazenie odkad mam zastrzyki z heparyny w brzuch [emoji14] cukrzyca przy tym to pikus :D
Sama mam zastrzyki z heparyny od pozytywnego testu [emoji16] Teoretycznie sobie radzę. Niestety od wczoraj zaczęło mnie łapać jakieś przeziębienie i po syropie *spam* i Tantum Verde moje cukry szalają.
Też mam takie wrażenie, że dla dziewczynek jest większy asortyment.

czizas, nie wiem jak cytowac na tym forum ;)
Asiu, oj to jedziemy na tym samym wozku widze. a wlasciwie masz trudniej, ja heparyne dopiero od tygodnia mam. tyle ze dwa zastrzyki na raz bo mieli zastrzyki po 3500 jednostek a potrzebuje 7000 na raz. trudno mi to zaakceptowac.
mialam ostatnio prawie miesiac dobre cukry, i od paru dni szaleja jak glupie. moze stres od extra zastrzykow, nie wiem, ale ciezko mi je na nowo opanowac. parada atrakcji :p zdrowia zycze, nic nam nie jest teraz bardziej potrzebne...
co do kolorow, nie znosze rozowego u dzieczynek i niebieskiego u chlopcow :D wkurza mnie takie metkowanie ;) takze moj starszak jak i teraz mlodszak maja baaardzo niewiele niebieskich ciuszkow. a pokoj bialo zielony :)

Hej hej. Jak tam Wasze maluchy? Ja właśnie po usg i będąc w 34 tygodniu ciąży moja córeczka ma wagę i wymiary jak przy 31 tygodniu. Po za tym wszystko ok jedynie drobniutka bo tylko 38 cm z wagą 1600. Chyba jednak będzie drobna po mamusi, a już się bałam że jeśli będzie po tacie to mogę nie dać rady naturalnie [emoji4] [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

Hej hej. Jak tam Wasze maluchy? Ja właśnie po usg i będąc w 34 tygodniu ciąży moja córeczka ma wagę i wymiary jak przy 31 tygodniu. Po za tym wszystko ok jedynie drobniutka bo tylko 38 cm z wagą 1600. Chyba jednak będzie drobna po mamusi, a już się bałam że jeśli będzie po tacie to mogę nie dać rady naturalnie [emoji4] [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
no to malutka niunia ;) wazne ze wszystko w porzadku ;)
bedzie latwiej Ci rodzic;)

reklama
Hej dziewczyny:-)
Ja też kwietniowa mamusia. Pisałam na początku a potem jakoś tak wyszło, że przestałam. Do 20 tc pracowałam i to sporo. Od grudnia jestem na zwolnieniu i przygotowuję się na przyjście na świat synka Ignasia . Mogłabym od czasu do czasu pogadać z wami? Fajnie jakby ten otwarty wątek chociaż trochę odżył, tym bardziej że zaraz będziemy witać nasze dzieciaki na świecie.

Do góry