reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Wybierz wygodne. Z grymasem na buzi nawet w najładniejszych butach nie będzie to dobrze wyglądać ;-)
Ja w ten kolorowy reżim nie wierzę.mozna łączyć ze sobą różne kolory. Liczy się efekt. Jeśli twoje ulubione buty mają kolor szary. Beżowy, srebrny, czy np. Jakis Pastelowy i taki odcień ma sukienka to śmiało je wkładają dobrej zabawy :-D

reklama
Wybierz wygodne. Z grymasem na buzi nawet w najładniejszych butach nie będzie to dobrze wyglądać ;-)
Ja w ten kolorowy reżim nie wierzę.mozna łączyć ze sobą różne kolory. Liczy się efekt. Jeśli twoje ulubione buty mają kolor szary. Beżowy, srebrny, czy np. Jakis Pastelowy i taki odcień ma sukienka to śmiało je wkładają dobrej zabawy :-D
Dzieki[emoji5] ale zabawe to bede miala z corka za stołem [emoji5] nie za bardzo nede mogla tanczyc jeszcze mala musi byc z nami. Chociaz sie dobrze najem[emoji5] marza mi sie flaki[emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

śliczne te sukieneczki :) to w pewnym stopniu tez jest powod dla ktorego chce córeczke :D żeby była taką miniaturową wersją mamusi i zebysmy czasami nosily takie same ciuszki :D

No to dzisiaj mieszkanie posprzątane, zakupy zrobione, rosołek zrobiony, z reszty bedzie galaretka .. I czas spac, czuje sie jakbym byla conajmniej 12h w pracy! Czy to zmeczenie minie czy w ciazy tak jest? Dla mnie to cos nowego.. Ja bardzo duzo pracowalam, na pełnych obrotach, zawsze pelna energii ,nonstop w ruchu a teraz no nie mam sił! Kiedys zeby tak sie położyć i lezec to nie wytrzymałam dłużej niż minute, a teraz kak leze bez ruchu to czyje błogość [emoji16]

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

No to dzisiaj mieszkanie posprzątane, zakupy zrobione, rosołek zrobiony, z reszty bedzie galaretka .. I czas spac, czuje sie jakbym byla conajmniej 12h w pracy! Czy to zmeczenie minie czy w ciazy tak jest? Dla mnie to cos nowego.. Ja bardzo duzo pracowalam, na pełnych obrotach, zawsze pelna energii ,nonstop w ruchu a teraz no nie mam sił! Kiedys zeby tak sie położyć i lezec to nie wytrzymałam dłużej niż minute, a teraz kak leze bez ruchu to czyje błogość [emoji16]

Ja potrafiłam caaaałe mieszkanie wysprzątać i jeszcze do pracy iść na drugą zmianę, a teraz... posprzątam pokoje i padam na twarz [emoji23]

ckai43r886icswaj.png

Pomocy[emoji5] w sobote ide na wesele. Mam jasno rozowa sukienke z czarnymi delikatnymi dodatkami. Jakie buty? Czarne czy czerwone i np czerwone paznokcie? Nie za bardzo mi wychodzi dobieranie ubran[emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak masz delikatne czesne dodatki na sukience to buty torebkę marynarkę bym ubrała czarna, jakos nie bardzo pasuje mi do różu czerwień. A pazury to chyba najlepiej french albo w kolorze sukienki

w5wqio4py03s1fij.png

Ja tez miałam dzisiaj straszny sen :( pierwszy od momentu jak jestem w ciąży :/ naszczescie to tylko sen :)

Mnie dzisiaj prawie cały dzień kłuje w podbrzuszu i czuje takie dziwne rozpychanie, rozciąganie nawet nie wiem jak to nazwać :/

w5wqio4py03s1fij.png

reklama

Ja mam tak samo... kiedyś praca, sprzatanie, spacer z psem, zakupy i obiad bez problemu, wszystko dało się ogarnąć i nawet nie byłam wielce zmeczona. A teraz coś robię i się czuję jakbym pracowała cały dzień w kopalni... ciekawe czy to minie w II lub II trymestrze?!

Do góry