reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Wybierz wygodne. Z grymasem na buzi nawet w najładniejszych butach nie będzie to dobrze wyglądać ;-)
Ja w ten kolorowy reżim nie wierzę.mozna łączyć ze sobą różne kolory. Liczy się efekt. Jeśli twoje ulubione buty mają kolor szary. Beżowy, srebrny, czy np. Jakis Pastelowy i taki odcień ma sukienka to śmiało je wkładają dobrej zabawy :-D

reklama
Wybierz wygodne. Z grymasem na buzi nawet w najładniejszych butach nie będzie to dobrze wyglądać ;-)
Ja w ten kolorowy reżim nie wierzę.mozna łączyć ze sobą różne kolory. Liczy się efekt. Jeśli twoje ulubione buty mają kolor szary. Beżowy, srebrny, czy np. Jakis Pastelowy i taki odcień ma sukienka to śmiało je wkładają dobrej zabawy :-D
Dzieki[emoji5] ale zabawe to bede miala z corka za stołem [emoji5] nie za bardzo nede mogla tanczyc jeszcze mala musi byc z nami. Chociaz sie dobrze najem[emoji5] marza mi sie flaki[emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

śliczne te sukieneczki :) to w pewnym stopniu tez jest powod dla ktorego chce córeczke :D żeby była taką miniaturową wersją mamusi i zebysmy czasami nosily takie same ciuszki :D

No to dzisiaj mieszkanie posprzątane, zakupy zrobione, rosołek zrobiony, z reszty bedzie galaretka .. I czas spac, czuje sie jakbym byla conajmniej 12h w pracy! Czy to zmeczenie minie czy w ciazy tak jest? Dla mnie to cos nowego.. Ja bardzo duzo pracowalam, na pełnych obrotach, zawsze pelna energii ,nonstop w ruchu a teraz no nie mam sił! Kiedys zeby tak sie położyć i lezec to nie wytrzymałam dłużej niż minute, a teraz kak leze bez ruchu to czyje błogość [emoji16]

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

No to dzisiaj mieszkanie posprzątane, zakupy zrobione, rosołek zrobiony, z reszty bedzie galaretka .. I czas spac, czuje sie jakbym byla conajmniej 12h w pracy! Czy to zmeczenie minie czy w ciazy tak jest? Dla mnie to cos nowego.. Ja bardzo duzo pracowalam, na pełnych obrotach, zawsze pelna energii ,nonstop w ruchu a teraz no nie mam sił! Kiedys zeby tak sie położyć i lezec to nie wytrzymałam dłużej niż minute, a teraz kak leze bez ruchu to czyje błogość [emoji16]

Ja potrafiłam caaaałe mieszkanie wysprzątać i jeszcze do pracy iść na drugą zmianę, a teraz... posprzątam pokoje i padam na twarz [emoji23]

ckai43r886icswaj.png

Pomocy[emoji5] w sobote ide na wesele. Mam jasno rozowa sukienke z czarnymi delikatnymi dodatkami. Jakie buty? Czarne czy czerwone i np czerwone paznokcie? Nie za bardzo mi wychodzi dobieranie ubran[emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak masz delikatne czesne dodatki na sukience to buty torebkę marynarkę bym ubrała czarna, jakos nie bardzo pasuje mi do różu czerwień. A pazury to chyba najlepiej french albo w kolorze sukienki

w5wqio4py03s1fij.png

Ja tez miałam dzisiaj straszny sen :( pierwszy od momentu jak jestem w ciąży :/ naszczescie to tylko sen :)

Mnie dzisiaj prawie cały dzień kłuje w podbrzuszu i czuje takie dziwne rozpychanie, rozciąganie nawet nie wiem jak to nazwać :/

w5wqio4py03s1fij.png

reklama

Ja mam tak samo... kiedyś praca, sprzatanie, spacer z psem, zakupy i obiad bez problemu, wszystko dało się ogarnąć i nawet nie byłam wielce zmeczona. A teraz coś robię i się czuję jakbym pracowała cały dzień w kopalni... ciekawe czy to minie w II lub II trymestrze?!

Do góry