salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Ja nie kieruje bo prawka brak a czesto mi sie sni ze kieruje... bo ja bym bardzo chciala
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie kieruje bo prawka brak a czesto mi sie sni ze kieruje... bo ja bym bardzo chciala
Ja osobiście wybrałabym chyba czarne lub coś w kolorze cielistym z czerwonym już bym nie mieszała... ale najlepiej jak ubierzesz i staniesz przed lustremPomocy[emoji5] w sobote ide na wesele. Mam jasno rozowa sukienke z czarnymi delikatnymi dodatkami. Jakie buty? Czarne czy czerwone i np czerwone paznokcie? Nie za bardzo mi wychodzi dobieranie ubran[emoji5]
I suuuper ze czysto. Moze rzeczywiscie po stosunku
Nie mam takiego wielkiego lustra[emoji5] dzieki za podpowiedz[emoji5]Ja osobiście wybrałabym chyba czarne lub coś w kolorze cielistym z czerwonym już bym nie mieszała... ale najlepiej jak ubierzesz i staniesz przed lustrem
Bedzie!! Zobaczysz jak duzo urosło Malenstwo przez ten mc! Trzymamy kciuki!Hej, ja mam dziś wizytę. Bardzo się stresuje. Ostatnia byla miesiąc temu oby bylo dobrze.
Taaaaak u mnie tez dzisiaj cala noc przespana, dodatkowo obudzilam sie o 5:30 (tak wstaje moj facet do pracy to i ja sie budze) i myslalam ze juz jestem wyspana ale o 6:30 zasnelam z powrotem i obudzilam sie o 10:30! Mam powera, juz nie pamietam kiedy takiego mialam xD wykorzystuje od razu, pralka chodzi, zakupy zrobione, zaraz nastawiam rosołek jeszcze ogarne mieszkanie to bedzie spokoj na kilka dni, bo jednak nigdy nie wiadomo kiedy bedzie nast taki power; pA jak Wam noc minęła? Ja tej nocy upociłam się jak świnia często tak miałam przed okresem, achhh te hormony I ogólnie to lepiej śpię, nad ranem raz dwa usypiam i mogłabym spać i spać i spać [emoji3] Wcześniej to było nie do pomyślenia [emoji33]
Pomocy[emoji5] w sobote ide na wesele. Mam jasno rozowa sukienke z czarnymi delikatnymi dodatkami. Jakie buty? Czarne czy czerwone i np czerwone paznokcie? Nie za bardzo mi wychodzi dobieranie ubran[emoji5]
Moim zdaniem buty czarne a paznokcie? Moze lekki roz z jakims wzorkiem z dodatkiem czarnego? Czerwonego juz bym nie mieszała, za duzy kontrast jak dla mniePomocy[emoji5] w sobote ide na wesele. Mam jasno rozowa sukienke z czarnymi delikatnymi dodatkami. Jakie buty? Czarne czy czerwone i np czerwone paznokcie? Nie za bardzo mi wychodzi dobieranie ubran[emoji5]