salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Oj mi tez sie glupoty snia... bezsensowne glupie sny a czasem przerazajace...
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, też dzisiaj wizytuje
Ja tam spać jakoś nie mogę, takie bzdury mi się śnią, że szok [emoji33] w dodatku młodej idzie ostatnia trójka, marudna jak cholera, ale tata trochę pofisiuje i da się przeżyć dzień [emoji12]
I ja dziekuje za taka faze[emoji5] ostatnio mi sie snilo ze ktos do nas do domu sie wlamal. Dwoch facetow a ja bylam tylko z corka...To chyba wina hormonów, niepotrzebny jest alkohol ani narkotyki, taka faza haha
I ja dziekuje za taka faze[emoji5] ostatnio mi sie snilo ze ktos do nas do domu sie wlamal. Dwoch facetow a ja bylam tylko z corka...
Bylam przerażona [emoji5] i jak sie obudzilam to nie wiedzialam co sie dzieje... a pamietam strach o corke. To bylo najgorsze. Dobrze ze to tylko sen[emoji5]Najgorsze są takie sny, kiedy czujesz się bezradna :| Mi się dzisiaj śniło, że prowadziłam auto, ale coś mi nie szło xD Ogólnie mam prawo jazdy od kilku lat, ale nie jeżdżę i możliwe, że dlatego
miałam podoby sen ze jeździłam samochodem, ja jeżdżę ale tak średnio i tam gdzie muszę, wole jak maz prowadzi, średni ze mnie kierowca ,miałam stluczke w tamtym roku i juz całkiem się schizuje.Najgorsze są takie sny, kiedy czujesz się bezradna :| Mi się dzisiaj śniło, że prowadziłam auto, ale coś mi nie szło xD Ogólnie mam prawo jazdy od kilku lat, ale nie jeżdżę i możliwe, że dlatego