reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja też mam we wtorek wizytę z usg a później za kolejny tydzień prenatalne... już się nie mogę doczekać :biggrin2:
Ja już prenatalne [emoji33] Trochę się boję, bo wiadomo... Ale jestem dobrej myśli! [emoji4]

ckai43r886icswaj.png

reklama
A jak Wam noc minęła? Ja tej nocy upociłam się jak świnia o_O często tak miałam przed okresem, achhh te hormony ;) I ogólnie to lepiej śpię, nad ranem raz dwa usypiam i mogłabym spać i spać i spać [emoji3] Wcześniej to było nie do pomyślenia [emoji33]

hmmm.. no ja tez szybko zasypiam i dobrze spie.. a kiedys mialam spore problemy z zasyypianiem wlasnie... czasem sie w nocy budze ale to przez moje płaczące ''dziecko" tj. kotkę, która płacze mi nad głową jak miseczke cala oprozni :) i wlazi na lozko, siada mi za głową i miauczy/mruczy bardz glosno, lize mnie po czole albo gryzie w nos jak juz nie reaguje na te lżejsze zaczepki :( xD

A jak Wam noc minęła? Ja tej nocy upociłam się jak świnia o_O często tak miałam przed okresem, achhh te hormony ;) I ogólnie to lepiej śpię, nad ranem raz dwa usypiam i mogłabym spać i spać i spać [emoji3] Wcześniej to było nie do pomyślenia [emoji33]

ckai43r886icswaj.png
Moja noc też była dobra porównując ostatnie... wstawałam na siusiu ale od razu zasypiałam. Wczoraj byłam na dłuuuugim spacerze może dlatego, za to czuję że mnie gardło gryzie i z nosa leci...trzeba temu szybko zapobiec gorące mleko, miód i ząbek czosnku! :sorry:

Ja wlasnie zaczęłam 14 tc a nudności jakby sie nasiliły... w 3 tyg na wadze ubylo 3 kg, co zjem to zwracam.
Kilka dni temu zamówiłam sobie detektor, przyszedł i pięknie słychać bicie serduszka. Macie jakies opinie jak często mozna tego używać?:) w internecie niby opinie sa bardzo pozytywne i podobno nie ma to żadnego wpływu na dziecko. Ale moze któraś z Was rozmawiała o tym z lekarzem?:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wlasnie zaczęłam 14 tc a nudności jakby sie nasiliły... w 3 tyg na wadze ubylo 3 kg, co zjem to zwracam.
Kilka dni temu zamówiłam sobie detektor, przyszedł i pięknie słychać bicie serduszka. Macie jakies opinie jak często mozna tego używać?:) w internecie niby opinie sa bardzo pozytywne i podobno nie ma to żadnego wpływu na dziecko. Ale moze któraś z Was rozmawiała o tym z lekarzem?:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O kurde, drogie takie cudo? :D Też bym sobie sprawiła [emoji4][emoji4]

ckai43r886icswaj.png

Hej[emoji5] trzymam kciuki za wizyty[emoji5]
U mnie noc ok. Nawet moglam w miare normalnie i szybko usnac po wizycie w toalecie w nocy... ale co ja nie wyprawialam zeby tylko przypadkiem myszki nie spotkac[emoji28]
Myslalam o detektorze ale boje sie ze to bedzie zle na mnie dzialalo jak np nie bede mogla znalezc serduszka bo Malenstwo sie przekreci. Ale jeszcze sie pozastanawiam

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej[emoji5] trzymam kciuki za wizyty[emoji5]
U mnie noc ok. Nawet moglam w miare normalnie i szybko usnac po wizycie w toalecie w nocy... ale co ja nie wyprawialam zeby tylko przypadkiem myszki nie spotkac[emoji28]
Myslalam o detektorze ale boje sie ze to bedzie zle na mnie dzialalo jak np nie bede mogla znalezc serduszka bo Malenstwo sie przekreci. Ale jeszcze sie pozastanawiam

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dalej gdzieś łazi? [emoji23]

ckai43r886icswaj.png

Hej, też dzisiaj wizytuje :)

Ja tam spać jakoś nie mogę, takie bzdury mi się śnią, że szok [emoji33] w dodatku młodej idzie ostatnia trójka, marudna jak cholera, ale tata trochę pofisiuje i da się przeżyć dzień [emoji12]

reklama
Do góry