reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Jestem juz po. Wszystko oki. Malenstwo rosnie ma ok 4 cm. Serduszko bije. Nie dostalam zdjecia ale widzialam Kruszynke. Nastepna wizyta 11.11 i bede miala usg genetyczne i prenatalne razem...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

To widzę ze nasze dzieciaczki podobnych rozmiarów :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

aniaj93 tak z ciekawosci spytam ;D czemu oceniasz rozważane przeze mnie imiona wybierając opcję "nie zgadzam się" ? bo trochę nie rozumiem z czym tam się można zgadzać/nie zgadzać :p jakbym jeszcze opinie na jakis temat wyrazila ;D
Anjouek nie przejmowałabym się tymi ocenami za bardzo - czasem którejś się przez przypadek coś kliknie :) sama miałam kilka dziwnych ocen :) :)

aniaj93 tak z ciekawosci spytam ;D czemu oceniasz rozważane przeze mnie imiona wybierając opcję "nie zgadzam się" ? bo trochę nie rozumiem z czym tam się można zgadzać/nie zgadzać :p jakbym jeszcze opinie na jakis temat wyrazila ;D

Oj nie wiem o co chodzi, może to jakies nieporozumienie, ale jedną chcialabym rzecz z Wami ustalić.
Jesteśmy tu anonimowe, wieadomo - to internet, jest w nim mnustwo hejtu i nie będę z nim walczyć, bo to bez sensu, ale to nie znaczy, że nie możemy zrobić czegoś żeby na tym naszym małym "podwórku" którym jest to forum go wyeliminować.
Każda z Was pewnie słyszala od jakieś mundrej koleżanki, że tego nie powinna w ciąży robć, że złego wybrała ginekologa, dobrze lub źle robi bo pracuje lub jest na zwolnieniu czy tez właśnie wybrała dla swojego maleństwa imię, które sie komus nie podoba. Ludzie, dajcie żyć! Jesteśmy dorosłe i od dobrych rad mamy naszych facetów lub najbliższych, nikt inny i tak nie wplynie na naszą decyzję!
Super, że wymieniamy się tu doświadczeniami, dzielimy sie swoimi odczuciami, staramy podtrzymywać na duchu w trudnym chwilach i niech tak zostanie.
Komentarze - szczególnie te negatywne - niech sobie każdy zachowa dla siebie i nie deneruje niki nikogo, bo mamy juz i tak wystarczająco dużo wlasnych zmatwień

Może to przez przypadek, niechcący... mi się to też często zdarza i szybko cofam opinię... a nawet jeżeli nie to nie warto przejmować się takim czymś. Imiona które mi się podobają nie muszą podobać się innym bo to przecież moje dzieci i mój, nasz (bo przecież zdanie męża też się liczy ) wybór!

dlatego spytałam bo chciałam sie dowiedziec czy to przez przypadek..jasne, że nie ma to wpływu na moją decyzje odnosnie imienia nawet jesli ocena była zamerzona ;) ale własnie chciałabym uniknąć jakichś ukrytych bezpodstawnych ataków hejtu...skoro dzielimy sie tu intymnymi informacjami i zdjeciami brzuszków i w przyszłosci naszych maleństw to chcialabym zeby była przyjemna atmosfera.

Oj nie wiem o co chodzi, może to jakies nieporozumienie, ale jedną chcialabym rzecz z Wami ustalić.
Jesteśmy tu anonimowe, wieadomo - to internet, jest w nim mnustwo hejtu i nie będę z nim walczyć, bo to bez sensu, ale to nie znaczy, że nie możemy zrobić czegoś żeby na tym naszym małym "podwórku" którym jest to forum go wyeliminować.
Każda z Was pewnie słyszala od jakieś mundrej koleżanki, że tego nie powinna w ciąży robć, że złego wybrała ginekologa, dobrze lub źle robi bo pracuje lub jest na zwolnieniu czy tez właśnie wybrała dla swojego maleństwa imię, które sie komus nie podoba. Ludzie, dajcie żyć! Jesteśmy dorosłe i od dobrych rad mamy naszych facetów lub najbliższych, nikt inny i tak nie wplynie na naszą decyzję!
Super, że wymieniamy się tu doświadczeniami, dzielimy sie swoimi odczuciami, staramy podtrzymywać na duchu w trudnym chwilach i niech tak zostanie.
Komentarze - szczególnie te negatywne - niech sobie każdy zachowa dla siebie i nie deneruje niki nikogo, bo mamy juz i tak wystarczająco dużo wlasnych zmatwień
Dobrze napisane[emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Anjoeuk, ja Cię przepraszam kobieto :-) nawet nie zauważyłam, że coś tam kliknelam pod Twoim postem, a tu faktycznie. Podczytuje Was na tablecie i może podczas przesuwania coś mi się nacisnelo. Z całą pewnością nie było to zamierzone :-) :-) :-) imiona każdy wybiera takie, jakie nam się podobają z mężem.

Ostatnia edycja:
reklama
Salatka I jak samopoczucie i humor? mąż zadowolony z kolacji? Mam nadzieje ze wszystko fajnie i się cieszycie dobrymi wiadomościami po dzisiejszej wizycie

Do góry