reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny nic nie wskazywało tego. Miałam wizytę kontrolną. Jedyne co mnie trzyma w ryzach to to, że mamy już zdrowego synka. Najgorzej będzie w poniedziałek. Teraz jeszcze to do mnie nie dochodzi. Prawdopodobnie krótko po ostatniej wizycie dziecko przestało się rozwijać. Może przez moją chorobę, może dlatego że było za słabe żeby przeżyć nie wiem. Teraz koniecznie chce się zająć sobą, wiem że może zabrzmiec to egoistycznie, ale nie mogę pozwolić sobie na to żeby się dolowac ( już kiedyś dodano temu wpadłam w depresję) . Jak tylko lekarz da zielone światło idę do dietetyka i trenera personalnego. No i zakładam sobie spirale. Nie wiem czy kiedykolwiek będę chciała jeszcze próbować. Rozmyslam o adopcji, ale może kiedyś się jeszcze odwaze.. To już drugie poronienie i obydwa w tym roku. Życzę Wam dziewczyny dużo zdrowych pociech i nie stresujcie się naszymi poronieniami ok? Na pewno Was jeszcze odwiedzę! Buziaki

SUPER!!! Takich wieści nam trzeba! [emoji7][emoji7][emoji7] Pokaż usg :) Są jakieś przypuszczenia co do płci? :)

ckai43r886icswaj.png
Jak już będę w domu to wrzuce zdj a co do płci to jeszcze za wczesnie :)

Ale burak... Rzuciłabym mu tym zwolnieniem w twarz :/

ckai43r886icswaj.png
No daj spokoj w dodatku jestem na l4 juz 2 miechy a jeszcze nie dostalam wyplaty za 1 miesiac od niego podobno kolezanka mi przywiezie w kopercie :/ a l4 nawet do zusu nie jest oddane bo podobno nie zus bedzie mi placil a pracodawca tak poinfornowani sa

No daj spokoj w dodatku jestem na l4 juz 2 miechy a jeszcze nie dostalam wyplaty za 1 miesiac od niego podobno kolezanka mi przywiezie w kopercie :/ a l4 nawet do zusu nie jest oddane bo podobno nie zus bedzie mi placil a pracodawca tak poinfornowani sa
Nie dostajesz wypłaty na konto? [emoji50] Słyszałam, że pierwszy miesiąc płaci pracodawca, później zus. Musi dostarczyć Twoje zwolnienia żebyś później problemów nie miała albo została bez kasy... :/ Chyba, że nie płaci składek, bo i takie asy się zdarzają... Bądź czujna!

ckai43r886icswaj.png

Dziewczyny nic nie wskazywało tego. Miałam wizytę kontrolną. Jedyne co mnie trzyma w ryzach to to, że mamy już zdrowego synka. Najgorzej będzie w poniedziałek. Teraz jeszcze to do mnie nie dochodzi. Prawdopodobnie krótko po ostatniej wizycie dziecko przestało się rozwijać. Może przez moją chorobę, może dlatego że było za słabe żeby przeżyć nie wiem. Teraz koniecznie chce się zająć sobą, wiem że może zabrzmiec to egoistycznie, ale nie mogę pozwolić sobie na to żeby się dolowac ( już kiedyś dodano temu wpadłam w depresję) . Jak tylko lekarz da zielone światło idę do dietetyka i trenera personalnego. No i zakładam sobie spirale. Nie wiem czy kiedykolwiek będę chciała jeszcze próbować. Rozmyslam o adopcji, ale może kiedyś się jeszcze odwaze.. To już drugie poronienie i obydwa w tym roku. Życzę Wam dziewczyny dużo zdrowych pociech i nie stresujcie się naszymi poronieniami ok? Na pewno Was jeszcze odwiedzę! Buziaki

Popieram Cie w 100%. Skup sie teraz na sobie ! Masz dla kogo zyc. Trzymaj sie cieplo [emoji8]

uwo9yx8danzxt9q9.png

Dzielna jesteś! :*

ckai43r886icswaj.png

reklama
Nie dostajesz wypłaty na konto? [emoji50] Słyszałam, że pierwszy miesiąc płaci pracodawca, później zus. Musi dostarczyć Twoje zwolnienia żebyś później problemów nie miała albo została bez kasy... :/ Chyba, że nie płaci składek, bo i takie asy się zdarzają... Bądź czujna!

ckai43r886icswaj.png
Dostawalam zawsze kase do reki. Tez wlasnie tak slyszalam a dzis mi namieszali tak ze masakra skontaktowalam z ze znajona ksiegowa i okazalo sie ze zus wysyla pracodawcy a ten mnie no katastrofa jakas moja ksiegowa z pracy mowi co innego a czytalam jeszcze inne wypowiedzi jestem glupia z tego wszystkiego oczywiscir w przyszlym tyg zadzwonie do ksiegowej zapytam czy cos sie wyjasnilo i zobaczymy

Do góry