reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja mam wizyte co 2 tyg bo tak mam l4 dzis poraz 1 bylam zawiezc l4 szefowi sama (wczesniej dawalam kolezance) uslyszalam "idz daj je ksiegowej i spytaj sie jej jak to jest z tym twoim jebanym l4" takie mile slowie uslyszalam a zawsze bylam jedna z ulubionych pracownic szkoda slow nie wiem czy po wszystkim bede chciala tam wrocic
Ale burak... Rzuciłabym mu tym zwolnieniem w twarz :/

ckai43r886icswaj.png

reklama
O kurde to do dwóch różnych lekarzy chodzisz czy jak? Dziwnie ;D

ja chodze na NFZ i tam nie maja sprzetu do USG... moj lekarz prowadzacy niby ma prywatny gabinet i robi USG w nim ale przyjmuje tylko na tygodniu wiec chodze do luxmedu na USG no bo tam moge sobie w weekend pojsc a jednak chce zeby moj facet też maluszka pooglądał :)

Ja mam wizyte co 2 tyg bo tak mam l4 dzis poraz 1 bylam zawiezc l4 szefowi sama (wczesniej dawalam kolezance) uslyszalam "idz daj je ksiegowej i spytaj sie jej jak to jest z tym twoim jebanym l4" takie mile slowie uslyszalam a zawsze bylam jedna z ulubionych pracownic szkoda slow nie wiem czy po wszystkim bede chciala tam wrocic
O kurcze. Normalnie brak mi słów.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png

ja chodze na NFZ i tam nie maja sprzetu do USG... moj lekarz prowadzacy niby ma prywatny gabinet i robi USG w nim ale przyjmuje tylko na tygodniu wiec chodze do luxmedu na USG no bo tam moge sobie w weekend pojsc a jednak chce zeby moj facet też maluszka pooglądał :)
Aaaaaaaa :D no to pewnie, że tak :) Ja prywatnie chodzę dlatego się zdziwiłam, no ale faktycznie :) Mój jak usłyszał serduszko to później pół dnia się cieszył jak głupi [emoji23][emoji173]

ckai43r886icswaj.png

reklama
Do góry