cookie_j
Początkująca w BB
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było w porządku...Tak, ciągle czekam i juz jestem siwa ze stresu...
Ja niestety muszę przeczekać aż do końca października... chyba zwariuje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było w porządku...Tak, ciągle czekam i juz jestem siwa ze stresu...
Też masz 4go? Nie denerwuj się, mnie dzisiaj też jajniki kłują, ale to chyba albo stres, albo dzidziuś rośnie, bo inne objawy też mamja tez powoli siadam i sie niepokoje bo do mojego usg jeszcze tydzien i 2 dni (((
eh zaczelo mnie podbrzusze kluc.. to chyba juz nerwy albo sobie cos wmawiam ;(
A ja do 17.10 to chyba osiwieje. Wy też macie wizyty co miesiąc? Tak ten czas pomału leci....
Ja miałam dwa razy co 3 tygodnie i teraz czekam cztery... Najgorsze jest to czekanie, masaaaakra. Ale będzie dobrze!Co miesiac. I tez mam 17.10.
Tylko ze w poniedzialek mam genetyczne wiec zobacze bobasa. A pozniej 3 tyg czekania ...
Też masz 4go? Nie denerwuj się, mnie dzisiaj też jajniki kłują, ale to chyba albo stres, albo dzidziuś rośnie, bo inne objawy też mam
O kurde to do dwóch różnych lekarzy chodzisz czy jak? Dziwnie ;DUSG 1.10 bo chce, zeby moj M ze mną poszedl.. a na tygodniu pracuje w delegacji.. a wizyte taka kontrola mam 5.10