Milkchocolate
Fanka BB :)
Anjouek.. Najważniejsze ze robicie oboje to czego Wy chcecie. Niestety, ja tez bylam zmuszona wyprowadzic sie szybko z domu, majac 16 lat.. Pozniej jak juz mialam ułożone zycie po swojemu moi rodzice przypomnieli sobie o mnie i nagle po kilku latach próbowali, mi, wmawiać jaka to corka niedobra i ze prowadze takie zycie a nie inne.. A bo, mieszkanie przed ślubem z chlopakiem a to tak nie mozna itd.. A co to za praca ona chleba Ci nie da.. I odcięłam sie od rodziny.. Widuje sie z nimi moze dwa razy do roku. Straszne to, ale jestem szczesliwa, a wszystko, co osiągnęłam to tylko i wylacznie dzięki sobie.
Ja również bylam porównywania do rodzeństwa, a suma sumarum oboje po rozwodzie bo jak zamieszkali razem nie mogli sie dogadac.. A ja wiedzialam na co sie pisze i jesteśmy szczesliwi wiele razy probowalam rozmawiac, przetlumaczyc ale jak ktos jest uparty i nie dociera do niego inne zdanie niz swoje to niestety walka z wiatrakami... To ze poszedl do liceum dla doroslych to plus, ze mial motywacje i checi sie wyksztalcic a tatuaz? Nie szata zdobi czlowieka... Kiedys strasznie przezywalam zdanie innych i wszystko bralam do serca, teraz nauczylam sie odrobine egoizmu...
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Ja również bylam porównywania do rodzeństwa, a suma sumarum oboje po rozwodzie bo jak zamieszkali razem nie mogli sie dogadac.. A ja wiedzialam na co sie pisze i jesteśmy szczesliwi wiele razy probowalam rozmawiac, przetlumaczyc ale jak ktos jest uparty i nie dociera do niego inne zdanie niz swoje to niestety walka z wiatrakami... To ze poszedl do liceum dla doroslych to plus, ze mial motywacje i checi sie wyksztalcic a tatuaz? Nie szata zdobi czlowieka... Kiedys strasznie przezywalam zdanie innych i wszystko bralam do serca, teraz nauczylam sie odrobine egoizmu...
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka