reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

A mnie naszło żeby zrobić jutro barszcz czerwony z buraków a nie z torebki i do tego uszka :) a na drugie nalesniki takie zwykle z dzemem :)
Ojezuuuu no barszcz za mna też chodzi... a z czym robisz uszka żeby tak na szybko?

3jgxsek2cju1kis7.png

reklama
My powiedzieliśmy w 6 tygodniu ;) Któraś pisała, że dzisiaj nie ma dnia i siedzi tylko przed tv... Ja sobie podłączyłam laptopa pod telewizor i obejrzałam od rana 4 filmy na zalukaj i ulubiony serial [emoji23] Ale się nabeczałam... :D Teraz dopiero się zwlokłam z łóżka, bo mamuśka zaraz wpadnie [emoji23][emoji23][emoji23]

ckai43r886icswaj.png

A ja czekam na wizytę i ma opóźnienie mój lekarz... A mi serce bije tak głośno że chyba wszyscy słyszą w poczekalni

hchy3e3k9yjb23r2.png

Ja dzis na sniadanie zrobilam placuszki bananowo owsiane. I zjadlam je z miodem i malinami :-) pycha mniam mniam.
My rodzicom moim powiedzielismy w 6 tyg poniewaz przyjezdzali do nas na miesiac wiec trudno by bylo ukryc :-) jak i moim i i moj maz powiedzial swoim. Bratu i rodzinie po pierwszej wizycie i usg. Kolezankom w zeszlym tyg powiedzialam.

wrzuć przepis na placuszki na tym naszym wątku o jedzeniu żeby sie nie zgubił ;) brzmi pysznie :D

Dziewczyny właśnie siedzę z młodą na placu zabaw a na ławce obok dziewczyna około 18 lat w zaawansowanej ciąży z epapierosem. Kurde czy wszyscy wierzą że one nie są szkodliwe. Dla mnie to taki sam syf. I jeszcze się glaszcze po brzuszku. Masakra aż mnie trzęsie.

My powiedzieliśmy w 6 tygodniu ;) Któraś pisała, że dzisiaj nie ma dnia i siedzi tylko przed tv... Ja sobie podłączyłam laptopa pod telewizor i obejrzałam od rana 4 filmy na zalukaj i ulubiony serial [emoji23] Ale się nabeczałam... :D Teraz dopiero się zwlokłam z łóżka, bo mamuśka zaraz wpadnie [emoji23][emoji23][emoji23]

ja od poniedzialku leze w lozku calymi dniami w pizamie z laptopem ;D i na zmiane - seriale, gry na fb, forum :x ale juz dostaje pierdolca od tego nic nie robienia :D

Dziewczyny właśnie siedzę z młodą na placu zabaw a na ławce obok dziewczyna około 18 lat w zaawansowanej ciąży z epapierosem. Kurde czy wszyscy wierzą że one nie są szkodliwe. Dla mnie to taki sam syf. I jeszcze się glaszcze po brzuszku. Masakra aż mnie trzęsie.

masakraa...
ja to bym jej chyba coś powiedziaała znając moją niewyparzoną buzią :D albo podeszła, wyrwała jej to z ust i wdeptała w ziemie...

Trochę strach bo siedzi z nieciekawym towarzystwem. Już się zbieram bo mnie trzęsie normalnie. My tu się staramy by utrzymać ciążę a ta totalna zlewka......

reklama
To jeszcze gorsze od zwykłych petów... :/ Znam osobę, która miała wodę w płucach od tego dziadostwa [emoji14]

ckai43r886icswaj.png

Do góry