reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

A mnie naszło żeby zrobić jutro barszcz czerwony z buraków a nie z torebki i do tego uszka :) a na drugie nalesniki takie zwykle z dzemem :)
Ojezuuuu no barszcz za mna też chodzi... a z czym robisz uszka żeby tak na szybko?

3jgxsek2cju1kis7.png

reklama
My powiedzieliśmy w 6 tygodniu ;) Któraś pisała, że dzisiaj nie ma dnia i siedzi tylko przed tv... Ja sobie podłączyłam laptopa pod telewizor i obejrzałam od rana 4 filmy na zalukaj i ulubiony serial [emoji23] Ale się nabeczałam... :D Teraz dopiero się zwlokłam z łóżka, bo mamuśka zaraz wpadnie [emoji23][emoji23][emoji23]

ckai43r886icswaj.png

A ja czekam na wizytę i ma opóźnienie mój lekarz... A mi serce bije tak głośno że chyba wszyscy słyszą w poczekalni

hchy3e3k9yjb23r2.png

Ja dzis na sniadanie zrobilam placuszki bananowo owsiane. I zjadlam je z miodem i malinami :-) pycha mniam mniam.
My rodzicom moim powiedzielismy w 6 tyg poniewaz przyjezdzali do nas na miesiac wiec trudno by bylo ukryc :-) jak i moim i i moj maz powiedzial swoim. Bratu i rodzinie po pierwszej wizycie i usg. Kolezankom w zeszlym tyg powiedzialam.

wrzuć przepis na placuszki na tym naszym wątku o jedzeniu żeby sie nie zgubił ;) brzmi pysznie :D

Dziewczyny właśnie siedzę z młodą na placu zabaw a na ławce obok dziewczyna około 18 lat w zaawansowanej ciąży z epapierosem. Kurde czy wszyscy wierzą że one nie są szkodliwe. Dla mnie to taki sam syf. I jeszcze się glaszcze po brzuszku. Masakra aż mnie trzęsie.

My powiedzieliśmy w 6 tygodniu ;) Któraś pisała, że dzisiaj nie ma dnia i siedzi tylko przed tv... Ja sobie podłączyłam laptopa pod telewizor i obejrzałam od rana 4 filmy na zalukaj i ulubiony serial [emoji23] Ale się nabeczałam... :D Teraz dopiero się zwlokłam z łóżka, bo mamuśka zaraz wpadnie [emoji23][emoji23][emoji23]

ja od poniedzialku leze w lozku calymi dniami w pizamie z laptopem ;D i na zmiane - seriale, gry na fb, forum :x ale juz dostaje pierdolca od tego nic nie robienia :D

Dziewczyny właśnie siedzę z młodą na placu zabaw a na ławce obok dziewczyna około 18 lat w zaawansowanej ciąży z epapierosem. Kurde czy wszyscy wierzą że one nie są szkodliwe. Dla mnie to taki sam syf. I jeszcze się glaszcze po brzuszku. Masakra aż mnie trzęsie.

masakraa...
ja to bym jej chyba coś powiedziaała znając moją niewyparzoną buzią :D albo podeszła, wyrwała jej to z ust i wdeptała w ziemie...

Trochę strach bo siedzi z nieciekawym towarzystwem. Już się zbieram bo mnie trzęsie normalnie. My tu się staramy by utrzymać ciążę a ta totalna zlewka......

reklama
To jeszcze gorsze od zwykłych petów... :/ Znam osobę, która miała wodę w płucach od tego dziadostwa [emoji14]

ckai43r886icswaj.png

Do góry