April7
Fanka BB :)
Poznyn wieczorem wszystko napisze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poznyn wieczorem wszystko napisze
A mnie naszło żeby zrobić jutro barszcz czerwony z buraków a nie z torebki i do tego uszka a na drugie nalesniki takie zwykle z dzemem
ja ostatnio zrobilam zupe gulaszowa i jadlam ile widzialam uwielbiam ta zupe, jest przepyszna. Ale od razu mnie zoladek boli (teraz w ciazy, wczesniej moglam jesc i nic mi nie bylo)Ja od wczoraj pożeram zupę gulaszową... i nawet nie śni mi się dzielić nią z domownikami. Jest MOJA! Pozostałym na szybko zrobię może naleśniki z mięsem, albo coś jeszcze szybszego i prostszego.
Ja póki co jestem w 3 ciąży i mam już 2 zdrowych dzieci... przykre doświadczenia ciążowe trzymają się ode mnie z daleka i mam nadzieję, że tak już pozostanie
Ja też wierze w Boga i też uważam że wszystko jest w Jego rękach, dla kazdej z nas ma swoj plan i nie zawsze go rozumiemy.Ja dziś również wizyta na 16.30, ale szybko mi zleci bo do 16 w pracy . Podświadomie się już stresuje bo żołądek mi się zacisnał i ledwo wcisnelam godzinę temu bułkę, a jestem na nogach od 6.30... pije dużo, dziś sie ważyłam i okazało się że schudłam kilogram..
Wierzę w Boga i jestem tego zdania, że co on sobie wobec nas zaplanował to będzie realizował, my nie mamy na to większego wpływu. Kolejna sprawa jest taka że pamiętajcie źle rzeczy nie przytrafiaja się ludziom słabym bo nie daliby sobie z nimi rady!
Ja właśnie smażę naleśniki [emoji7]dziewczyny co dzis dobrego wcinacie lub bedziecie wcinac?
nie mam totalnie pomysłu.. jak wstałam tak zjadłam pączką i 4 wafle kukurydziane, wiec moje sniadanie popisowe nie było ;/ ale też mialam mdlosci wiec dobre i to... zaraz chyba zjem bekon i jajka sadzone ale chcialabym na obiad cos bardziej pozywnego :< zainspirujcie mnie !
Szkoda ze internet nie ma takiej funkcji żeby przeslac sobie jedzenie hehe moglybysmy kosztowac, dzieluc się i każda z nas byłaby zaspokojona zachciankowoTeraz jak tak piszemy o jedzeniu to w sumie zauważyłam że jeszcze kilka dni temu nie miałam takiego dużego apetytu... ciągle się zastanawiałam co by tu zjeść i zaraz ta chęć mi przechodziła. A teraz zjadła bym prawie wszystko... żeberka, gulasz, zupa pomidorowa mniam wszystko mniam... chyba będę kulką już to czuję