reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

taa :/ nie chce nikomu złorzeczyć ale gdzie jest sprawiedliwosc? ze dziewczyny tracą swoje malenstwa mimo, że tak o siebie dbały i pokochały te małe fasolki :( a taka pipa nie robi nic dla tego szkraba w jej brzuchu ;/ tylko go truje...

reklama
Dziewczyny które mają pierwsza ciążę. Nie miejcie wyrzutów ze leniuchujecie cały dzień albo że nic wam się nie chce. Odpoczywajcie ile wlezie bo więcej nie będziecie miały okazji. Przy dziecku do pewnego czasu będziecie marzyly żeby móc czasem nic nie robić.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png
Och kochana, jak dobrze, że jesteś z nami hihihi :D Właśnie miałam wyrzuty sumienia, ale już mi przeszło [emoji23][emoji23][emoji23]

ckai43r886icswaj.png

bedzie dobrze!:) daj znac juz po:)
ja myslalam ze jestem slaba. Chcialam odejsc z tego swiata. Ale chyba musze byc silna. Poradzilam sobie z dwoma stratami.
Ale z trzecia bym sobie juz nie poradzila... to by bylo dla mnie za duzo... Wierze ze bedzie dobrze, ze to co zle juz mnie nie spotka...

A dostałaś cos teraz od lekarza na podtrzymanie?

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Dziewczyny które mają pierwsza ciążę. Nie miejcie wyrzutów ze leniuchujecie cały dzień albo że nic wam się nie chce. Odpoczywajcie ile wlezie bo więcej nie będziecie miały okazji. Przy dziecku do pewnego czasu będziecie marzyly żeby móc czasem nic nie robić.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png
Oj tak. Swieta prawda... Ja miałam wyrzuty sumienia ze tylko leze albo śpię a jak corka juz byla z nami to marzylam zeby się wyspać i poleniuchować. A teraz to juz w ogóle...

reklama
Dziewczyny i ja się z Wami żegnam. W poniedziałek mam się zgłosić na zabieg wywoływania poronienia.

hchy3e3k9yjb23r2.png
Nie wierzę... jakie to straszne :sad: szok byłyśmy na podobnym etapie... ja na dzisiaj kończę i muszę się czymś zająć... do jutra dziewczyny...
Beaacia wszystkiego dobrego nie poddawaj się!!

Do góry