kolekcjonerka
Fanka BB :)
sorki April przeczytałam "musze być na czczo"Ale nikt nie pisał że trzeba byc na czczo, wlasnie na odwrot, ze można zjesc śniadanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sorki April przeczytałam "musze być na czczo"Ale nikt nie pisał że trzeba byc na czczo, wlasnie na odwrot, ze można zjesc śniadanie.
wg mnie wędzone ryby można jeść, ja makrelę jem, śledzie odstawiłamCzy można jeść szprotki z puszki? Takie np w sosie pomidorowym.
mi padła pamięć krótkotrwała po pierwszej ciąży:/ aż strach pomyśleć co będzie po drugiejDziewczyny a jak u Was z pamięcią? Bo ja to mam totalna skleroze, ogólnie jestem rozkojarzona ze hej.
No i te mdłości i zawroty głowy mnie jeszcze trochę męczą.
Zjadłam przed chwilą ta szprotke z puszki bo myślałam ze zwariuję....wg mnie wędzone ryby można jeść, ja makrelę jem, śledzie odstawiłam
super ,ale już duże jest Twoje maleństwo , ja idę w piątek na kontrolę a w pon genetyczne i będę w 12+ 5 wiec ciekawe ile moje bobo urosło[emoji6]Aga widze że mamy dzieci w podobnym wieku
Mi się ciężko zabrać za cokolwiek [emoji53] Mdłości na razie ustały, ale za to zaczęły się bóle głowy [emoji33]Dziewczyny a jak u Was z pamięcią? Bo ja to mam totalna skleroze, ogólnie jestem rozkojarzona ze hej.
No i te mdłości i zawroty głowy mnie jeszcze trochę męczą.