reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Tez mam problem od początku syf na syfie a na ogół mam super cerę.

Co do pamięci masakra nic nie pamiętam.skleroza totalna

Ciesze się ze Wasze wizyty poszły super:) ja jeszcze tydzień :)
Trzymam kciuki za następne :)

Ogólnie zrodla mówią, ze nie powinno się jesc żadnego miesa niepoddanego obrobce termicznej (sledzie z solanki, wedzone ryby sa surowe...). Zdarzają się kabanosy, kielbady, salami, szynki z surowym miesem tylko suszonym lub wedzonym. Trzeba czytac na opakowaniu jaka jest informacja - czy suroweczy parzone mieso. Ryzyko nie jest duze, ale dla mnie stawka tak wysoka, ze odmawiam sobie surowego.

W ciazy synkowej nie moglam jesc mięsa, strasznie mnie odrzucalo. Cere chyba mialam dobra, nie jestem pewna.
Teraz mieso jem normalnie. Cera okropna. Dlatego ze mam inne objawy, to obstawiam corke, ale wiem, ze to moze nie miec zadnego znaczenia :)

Aga widze że mamy dzieci w podobnym wieku :)
super ,ale już duże jest Twoje maleństwo , ja idę w piątek na kontrolę a w pon genetyczne i będę w 12+ 5 wiec ciekawe ile moje bobo urosło[emoji6]
ja mam synka 3 latka małego urwiska a Ty ? pytam bo nie widzę na tel suwaczka [emoji6]

co do cery to mam super jak w pierwszej ciąży i paznokcie.

z pamięcią jest tylko gorzej,głowę mam w chmurach [emoji6]

Dziewczyny a jak u Was z pamięcią? Bo ja to mam totalna skleroze, ogólnie jestem rozkojarzona ze hej.
No i te mdłości i zawroty głowy mnie jeszcze trochę męczą.
Mi się ciężko zabrać za cokolwiek [emoji53] Mdłości na razie ustały, ale za to zaczęły się bóle głowy [emoji33]

ckai43r886icswaj.png

reklama
Dziewczyny jest mi tak strasznie niedobrze że nie wiem czy zasne... :( nie chcialabym spędzić nocy przytulona do kibelka :no:

Do góry