american_girl2017
Fanka BB :)
Dziala [emoji847]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam corcie 3 lata i 3 miesiacesuper ,ale już duże jest Twoje maleństwo , ja idę w piątek na kontrolę a w pon genetyczne i będę w 12+ 5 wiec ciekawe ile moje bobo urosło[emoji6]
ja mam synka 3 latka małego urwiska a Ty ? pytam bo nie widzę na tel suwaczka [emoji6]
co do cery to mam super jak w pierwszej ciąży i paznokcie.
z pamięcią jest tylko gorzej,głowę mam w chmurach [emoji6]
Mam to samo. Od kilku dni katar i głowa pęka oczy bolą. Wczoraj mi lekarka powiedziała że tylko sól fizjologiczna i morska. Ja mam do tego jeszcze węzły chłonne które już zaczynają bolec. Nie nawidze jesieni. Muszę już patrzeć za jakąś czapka bo będzie bolało.Ma któraś z Was problemy z zatokami?? Jak sobie radzicie? U mnie jak zwykle - przychodzi jesień i się zaczyna A niebardzo wiem co mogę wziąć...
Witamy! Drugi trymestr, super [emoji3] Teraz może być już tylko lepiej [emoji4] jak samopoczucie?Witajcie. Można dołączyć? Ja aktualnie 12 tc ,jest to mijs 3 ciąża. Pierwsza poród sn druga cc w 28 tc i po mcu finał tragiczny. Nadzieję skupiam na tej ciąży ze nie będzie powtórki. Za tydz mam prenatalne
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy czym nas więcej tym lepiej. Weselej będzie.Witajcie. Można dołączyć? Ja aktualnie 12 tc ,jest to mijs 3 ciąża. Pierwsza poród sn druga cc w 28 tc i po mcu finał tragiczny. Nadzieję skupiam na tej ciąży ze nie będzie powtórki. Za tydz mam prenatalne
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom