reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja i moje prawie 5cm szczęścia pozdrawiamy :)

Cudownie było zobaczyć fikającego malucha w 3d :D

Załączniki

• 14389844_1201557756531005_223368219_n.jpg
    14389844_1201557756531005_223368219_n.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 88
  • 14429584_1201557733197674_2040081177_n.jpg
    14429584_1201557733197674_2040081177_n.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Dziewczyny co używacie na wypryski? Od początku ciąży nie mogę sobie z tym poradzić wysypalo mi całą szyję, ramiona, dekolt :oo: Koszmar :ninja2:

ja tez mam ten problem...mialam... nie wiem... na pewno jest juz lepiej niz gorzej...wygladalam jak pizza i zle mi to wplywalo na psychike bo zawsze mialam cere marzenie... niestety to hormony wiec nie wiem czy da sie za wiele zrobic :( ja uzywalam kremu do cery tradzikowej under20... teraz mi troche przeszlo wwiec odstawilam :< ale nie jest juz tak jak kiedys ;/ moze bedziemy miec dziewczynki xD .. wierzac w głupie zabobony niby dziewczynki wysysają z mamuś piękno :D haha

A ja wczoraj miałam taki wspaniały dzień, a dzisiaj znów nerwy :(.
Wczoraj lekarz się zgodził, abym wróciła do pracy. W nocy nie mogłam spać, a w pracy dostałam plamienia :(:(.
Teraz siedzę i czekam u lekarza. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok :)

Ojeeej trzymam kciuki kochana ! Pisz jak juz bedziesz po co i jak :*

Ja i moje prawie 5cm szczęścia pozdrawiamy :)

Cudownie było zobaczyć fikającego malucha w 3d :D

Jej zazdroszcze Ci że widziałaś jak fika koziołki :D śliczny dzidziuś :) :*

Malynka - trzymam kciuki!! Daj znac po.

Kamila - pieknie serduszko bije!!

Milosc - gratuluje!! :) Tylko, Kochana, nie zapominaj na zaawansowanym etapie, ze ciaza blizniacza to ciaza podwyzszonego ryzyka, wiec trzeba naprawde sie nad soba cackac. Siedzę trochę na forum i wiem, ze warto sie pocackac nad soba w ciazy :)

ja tez mam ten problem...mialam... nie wiem... na pewno jest juz lepiej niz gorzej...wygladalam jak pizza i zle mi to wplywalo na psychike bo zawsze mialam cere marzenie... niestety to hormony wiec nie wiem czy da sie za wiele zrobic :( ja uzywalam kremu do cery tradzikowej under20... teraz mi troche przeszlo wwiec odstawilam :< ale nie jest juz tak jak kiedys ;/ moze bedziemy miec dziewczynki xD .. wierzac w głupie zabobony niby dziewczynki wysysają z mamuś piękno :D haha

Ojeeej trzymam kciuki kochana ! Pisz jak juz bedziesz po co i jak :*

Jej zazdroszcze Ci że widziałaś jak fika koziołki :D śliczny dzidziuś :) :*

Niektorzy mowie ze dziewczynka bedzie tak piekna ze moze tez dodac mamie urody :)

A co do niedoskonałości to powiem Wam, że to był mój jeden z pierwszych objawów ciąży :D Akurat byliśmy na wakacjach i tak mnie wywaliło, że szok, nigdy czegoś takiego nie widzialam [emoji23] Teraz na razie jest spokój, czasem mi coś wywali, ale to chwila i schodzi :)

ckai43r886icswaj.png

reklama
Chociaż od zawsze miałam skłonność do syfków, to fakt jest lepiej, więc nie wiem czy czytać to na chłopczyka [emoji23]

ckai43r886icswaj.png

Do góry