reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja i moje prawie 5cm szczęścia pozdrawiamy :)

Cudownie było zobaczyć fikającego malucha w 3d :D

Załączniki

• 14389844_1201557756531005_223368219_n.jpg
    14389844_1201557756531005_223368219_n.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 85
  • 14429584_1201557733197674_2040081177_n.jpg
    14429584_1201557733197674_2040081177_n.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Dziewczyny co używacie na wypryski? Od początku ciąży nie mogę sobie z tym poradzić wysypalo mi całą szyję, ramiona, dekolt :oo: Koszmar :ninja2:

ja tez mam ten problem...mialam... nie wiem... na pewno jest juz lepiej niz gorzej...wygladalam jak pizza i zle mi to wplywalo na psychike bo zawsze mialam cere marzenie... niestety to hormony wiec nie wiem czy da sie za wiele zrobic :( ja uzywalam kremu do cery tradzikowej under20... teraz mi troche przeszlo wwiec odstawilam :< ale nie jest juz tak jak kiedys ;/ moze bedziemy miec dziewczynki xD .. wierzac w głupie zabobony niby dziewczynki wysysają z mamuś piękno :D haha

A ja wczoraj miałam taki wspaniały dzień, a dzisiaj znów nerwy :(.
Wczoraj lekarz się zgodził, abym wróciła do pracy. W nocy nie mogłam spać, a w pracy dostałam plamienia :(:(.
Teraz siedzę i czekam u lekarza. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok :)

Ojeeej trzymam kciuki kochana ! Pisz jak juz bedziesz po co i jak :*

Ja i moje prawie 5cm szczęścia pozdrawiamy :)

Cudownie było zobaczyć fikającego malucha w 3d :D

Jej zazdroszcze Ci że widziałaś jak fika koziołki :D śliczny dzidziuś :) :*

Malynka - trzymam kciuki!! Daj znac po.

Kamila - pieknie serduszko bije!!

Milosc - gratuluje!! :) Tylko, Kochana, nie zapominaj na zaawansowanym etapie, ze ciaza blizniacza to ciaza podwyzszonego ryzyka, wiec trzeba naprawde sie nad soba cackac. Siedzę trochę na forum i wiem, ze warto sie pocackac nad soba w ciazy :)

ja tez mam ten problem...mialam... nie wiem... na pewno jest juz lepiej niz gorzej...wygladalam jak pizza i zle mi to wplywalo na psychike bo zawsze mialam cere marzenie... niestety to hormony wiec nie wiem czy da sie za wiele zrobic :( ja uzywalam kremu do cery tradzikowej under20... teraz mi troche przeszlo wwiec odstawilam :< ale nie jest juz tak jak kiedys ;/ moze bedziemy miec dziewczynki xD .. wierzac w głupie zabobony niby dziewczynki wysysają z mamuś piękno :D haha

Ojeeej trzymam kciuki kochana ! Pisz jak juz bedziesz po co i jak :*

Jej zazdroszcze Ci że widziałaś jak fika koziołki :D śliczny dzidziuś :) :*

Niektorzy mowie ze dziewczynka bedzie tak piekna ze moze tez dodac mamie urody :)

A co do niedoskonałości to powiem Wam, że to był mój jeden z pierwszych objawów ciąży :D Akurat byliśmy na wakacjach i tak mnie wywaliło, że szok, nigdy czegoś takiego nie widzialam [emoji23] Teraz na razie jest spokój, czasem mi coś wywali, ale to chwila i schodzi :)

ckai43r886icswaj.png

reklama
Chociaż od zawsze miałam skłonność do syfków, to fakt jest lepiej, więc nie wiem czy czytać to na chłopczyka [emoji23]

ckai43r886icswaj.png

Do góry