reklama
Kingusia91
Fanka BB :)
Aga widze że mamy dzieci w podobnym wieku
Ninka86
Jaki słodki cukiereczek...Ja i moje prawie 5cm szczęścia pozdrawiamy
Cudownie było zobaczyć fikającego malucha w 3d
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Dziewczyny co używacie na wypryski? Od początku ciąży nie mogę sobie z tym poradzić wysypalo mi całą szyję, ramiona, dekolt Koszmar
ja tez mam ten problem...mialam... nie wiem... na pewno jest juz lepiej niz gorzej...wygladalam jak pizza i zle mi to wplywalo na psychike bo zawsze mialam cere marzenie... niestety to hormony wiec nie wiem czy da sie za wiele zrobic ja uzywalam kremu do cery tradzikowej under20... teraz mi troche przeszlo wwiec odstawilam :< ale nie jest juz tak jak kiedys ;/ moze bedziemy miec dziewczynki xD .. wierzac w głupie zabobony niby dziewczynki wysysają z mamuś piękno haha
A ja wczoraj miałam taki wspaniały dzień, a dzisiaj znów nerwy .
Wczoraj lekarz się zgodził, abym wróciła do pracy. W nocy nie mogłam spać, a w pracy dostałam plamienia .
Teraz siedzę i czekam u lekarza. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok
Ojeeej trzymam kciuki kochana ! Pisz jak juz bedziesz po co i jak :*
Ja i moje prawie 5cm szczęścia pozdrawiamy
Cudownie było zobaczyć fikającego malucha w 3d
Jej zazdroszcze Ci że widziałaś jak fika koziołki śliczny dzidziuś :*
Cyntia85
Malynka - trzymam kciuki!! Daj znac po.
Kamila - pieknie serduszko bije!!
Milosc - gratuluje!! Tylko, Kochana, nie zapominaj na zaawansowanym etapie, ze ciaza blizniacza to ciaza podwyzszonego ryzyka, wiec trzeba naprawde sie nad soba cackac. Siedzę trochę na forum i wiem, ze warto sie pocackac nad soba w ciazy
Kamila - pieknie serduszko bije!!
Milosc - gratuluje!! Tylko, Kochana, nie zapominaj na zaawansowanym etapie, ze ciaza blizniacza to ciaza podwyzszonego ryzyka, wiec trzeba naprawde sie nad soba cackac. Siedzę trochę na forum i wiem, ze warto sie pocackac nad soba w ciazy
Agaaacia
ja tez mam ten problem...mialam... nie wiem... na pewno jest juz lepiej niz gorzej...wygladalam jak pizza i zle mi to wplywalo na psychike bo zawsze mialam cere marzenie... niestety to hormony wiec nie wiem czy da sie za wiele zrobic ja uzywalam kremu do cery tradzikowej under20... teraz mi troche przeszlo wwiec odstawilam :< ale nie jest juz tak jak kiedys ;/ moze bedziemy miec dziewczynki xD .. wierzac w głupie zabobony niby dziewczynki wysysają z mamuś piękno haha
Ojeeej trzymam kciuki kochana ! Pisz jak juz bedziesz po co i jak :*
Jej zazdroszcze Ci że widziałaś jak fika koziołki śliczny dzidziuś :*
Niektorzy mowie ze dziewczynka bedzie tak piekna ze moze tez dodac mamie urody
jooo_asia
A co do niedoskonałości to powiem Wam, że to był mój jeden z pierwszych objawów ciąży Akurat byliśmy na wakacjach i tak mnie wywaliło, że szok, nigdy czegoś takiego nie widzialam [emoji23] Teraz na razie jest spokój, czasem mi coś wywali, ale to chwila i schodzi
reklama