reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Współczuję Wam sytuacji w pracy. Ja bym nie daka rady psychicznie. Jestem bardzo delikatna i wszystko biorę do siebie... A no i nie wyobrażam sobie jak Wy to ogarniacie wszystko. Dom dziecko i jeszcze praca. Mama to jednak mama!:)
Ilekroć patrzę na Twój nick mam mega ochotę na sałatkę owocowa [emoji6]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja za dwa tyg kontrola... W męża urodziny:) boje się strasznie tej wizyty ale nie mogę doczekac. Będę wtedy w 12 tyg wiec Maleństwo bedzie juz spore i bedzie machali juz rączkami i nozkami:)
A tak w ogóle co do niejadków. Moze macie jakiś pomysl do jakiego specjalisty pójść z niejadkiem? Pediatra każe dawać syrop na zwiększenie laknienia ale nie o taka poradę mi chodzi. Problem jest poważny a ja nie wiem od czego zacząć. Psycholog, dietetyk?
U nas też był taki problem. Cora jadła by tylko mleko ciągle, pewnego razu otworzyłam lodówkę i zapytałam małej co by zjadła na kolację, pokazała brokula, jajko i pomidora tak więc po ugotowaniu pierwszych dwóch składników ułożyłam na talerzu i razem z Zuzia probowalam jeść kolację. Pierw skubanie, bawienie się prośby groźby nic nie dały. Kiedy dalam za wygraną i sama zajadalam kolację odwróciłam się w stronę tv i kątem oka zauważyłam ze Zuzia zaczęła jeść brokula i to cała spora różyczkę i pół jajka no jak dla nas to był mega postęp [emoji6] i tak co dzień wybiera co na śniadanie co na kolacje jaki obiadek [emoji6] oczywiście w pkolu podobno zjadła ładnie [emoji6]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny moim najgorszym i raczej jedynym objawem ciąży oprócz lekkich mdłości jest ciągły ból głowy :( przed ciąża nawet nie wiedziałam co to znaczy jak boli głowa...
Mam to samo od kilku dni, rano moglabym góry przenosić a wieczorem zmęczenie, mdlosci i bole glowy :( a baardzo dlugo nie bolala mnie glowa, prawie zapomnialam jak to jest

Jak będzie słyszeć serduszko to musi ;) Pamiętajcie o becikowym do 10tc ;)

w57vskjog7p17owg.png
A coś wiecej? Bo temat dla, mnie nowy, w sumie nie myslalam o tym...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Milkchocolate, gratulacje!
Z tym becikowym to chyba jest tak, że trzeba mieć jakieś określone dochody na osobę, prawda?

Do góry