Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak będzie słyszeć serduszko to musi Pamiętajcie o becikowym do 10tcMi może jutro założy.
Hej sałatka spotykamy się na drugim forum jak tam się czujecie ty i fasolka ? Na kiedy masz termin ?Czesc wszystkim dawno sie nie odzywałam ale jestem tak rozbita ze na nic nie mam czasu... Zalilam sie jakiś czas temu ze bylam w 7 tyg i nie bylo zarodka. We wtorek bylam na usg i zarodeczek jest i pięknie bije serduszko tylko caly czas plamie. Juz wczoraj myślałam ze ustąpi ale znowu zobaczyłam krew a tak to brązowe plamienie. Ale gin mi tlumaczyla ze tak moze byc do 12 tyg i po tych lekach co mam...mnie strasznie mecza mdlosci. Wczoraj to byla tragedia. Wieczorem chciałam wymiotować a nie mogłam...
A co do męża... ja nie mogę usnac jak jest w domu a jeszcze nie kładzie sie spac. Czegos mi brakuje a jak chrapie to mu mowie zeby się przekrecil na drugi bok i na chwile jest spokoj
Jak będzie słyszeć serduszko to musi Pamiętajcie o becikowym do 10tc