reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Mi może jutro założy.
Jak będzie słyszeć serduszko to musi ;) Pamiętajcie o becikowym do 10tc ;)

w57vskjog7p17owg.png

Czesc wszystkim :) dawno sie nie odzywałam ale jestem tak rozbita ze na nic nie mam czasu... Zalilam sie jakiś czas temu ze bylam w 7 tyg i nie bylo zarodka. We wtorek bylam na usg i zarodeczek jest i pięknie bije serduszko:) tylko caly czas plamie. Juz wczoraj myślałam ze ustąpi ale znowu zobaczyłam krew a tak to brązowe plamienie. Ale gin mi tlumaczyla ze tak moze byc do 12 tyg i po tych lekach co mam...mnie strasznie mecza mdlosci. Wczoraj to byla tragedia. Wieczorem chciałam wymiotować a nie mogłam...
A co do męża...:) ja nie mogę usnac jak jest w domu a jeszcze nie kładzie sie spac. Czegos mi brakuje:) a jak chrapie to mu mowie zeby się przekrecil na drugi bok i na chwile jest spokoj:)
Hej sałatka spotykamy się na drugim forum :) jak tam się czujecie ty i fasolka ? Na kiedy masz termin ?

ja jeszcze nie mam karty, wizyte mam w środe wiec pewnie wtedy mi zalozy... mialabbym wczesniej bo poszlam po USG od razu sie zapisac ale urlopowy okres blabla i ponad 2 tygodnie czekania na wizyte a chodze na NFZ...

Dziewczyny moim najgorszym i raczej jedynym objawem ciąży oprócz lekkich mdłości jest ciągły ból głowy :( przed ciąża nawet nie wiedziałam co to znaczy jak boli głowa...

reklama
Do góry