reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Współczuję Wam sytuacji w pracy. Ja bym nie daka rady psychicznie. Jestem bardzo delikatna i wszystko biorę do siebie... A no i nie wyobrażam sobie jak Wy to ogarniacie wszystko. Dom dziecko i jeszcze praca. Mama to jednak mama!:)
Ilekroć patrzę na Twój nick mam mega ochotę na sałatkę owocowa [emoji6]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja za dwa tyg kontrola... W męża urodziny:) boje się strasznie tej wizyty ale nie mogę doczekac. Będę wtedy w 12 tyg wiec Maleństwo bedzie juz spore i bedzie machali juz rączkami i nozkami:)
A tak w ogóle co do niejadków. Moze macie jakiś pomysl do jakiego specjalisty pójść z niejadkiem? Pediatra każe dawać syrop na zwiększenie laknienia ale nie o taka poradę mi chodzi. Problem jest poważny a ja nie wiem od czego zacząć. Psycholog, dietetyk?
U nas też był taki problem. Cora jadła by tylko mleko ciągle, pewnego razu otworzyłam lodówkę i zapytałam małej co by zjadła na kolację, pokazała brokula, jajko i pomidora tak więc po ugotowaniu pierwszych dwóch składników ułożyłam na talerzu i razem z Zuzia probowalam jeść kolację. Pierw skubanie, bawienie się prośby groźby nic nie dały. Kiedy dalam za wygraną i sama zajadalam kolację odwróciłam się w stronę tv i kątem oka zauważyłam ze Zuzia zaczęła jeść brokula i to cała spora różyczkę i pół jajka no jak dla nas to był mega postęp [emoji6] i tak co dzień wybiera co na śniadanie co na kolacje jaki obiadek [emoji6] oczywiście w pkolu podobno zjadła ładnie [emoji6]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny moim najgorszym i raczej jedynym objawem ciąży oprócz lekkich mdłości jest ciągły ból głowy :( przed ciąża nawet nie wiedziałam co to znaczy jak boli głowa...
Mam to samo od kilku dni, rano moglabym góry przenosić a wieczorem zmęczenie, mdlosci i bole glowy :( a baardzo dlugo nie bolala mnie glowa, prawie zapomnialam jak to jest

Jak będzie słyszeć serduszko to musi ;) Pamiętajcie o becikowym do 10tc ;)

w57vskjog7p17owg.png
A coś wiecej? Bo temat dla, mnie nowy, w sumie nie myslalam o tym...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Milkchocolate, gratulacje!
Z tym becikowym to chyba jest tak, że trzeba mieć jakieś określone dochody na osobę, prawda?

Do góry