reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Za godzinę wizyta, trzymajcie kciuki! [emoji33][emoji106]

w57vskjog7p17owg.png

reklama
Witaj adziorek! Ja też chętnie kompletowalabym jeszcze raz wszystko, tyle w tym przyjemności i zaangażowania [emoji3] [emoji3] [emoji3] po córce też mam wszystko, a dla syn a nie miałabym prawie nic [emoji6] [emoji6] ach te szaleństwo zakupowe, sama przyjemność!

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak pisałam ja mieszkam na wsi i to jeszcze w świętokrzyskiej więc wszyscy chyba znają powiedzenie "pi*dzi jak w kieleckim" dlatego oglądam te wszystkie wózki i jak patrzę na te zagraniczne - super wypasione typu joolz czy bugaboo to wydaje mi się, że budki w nich są strasznie płytkie i jakoś takie to dzieciątko nieosłonięte. Nie wiem na ile to się później przydaje bo doświadczenia nie mam :) porównując z cięższymi, polskimi firmami typu Roan czy Adamex itp to tam te budy są solidne :) heh wiem, że to jeszcze szmat czasu ale problem wózka jest problemem przyjemnym i wolę się na nim skupić :) :)

A co myślicie o wozku Roan 3 w1 bo mnie się baaaaardzo podobaja. Ktoś zna ktoś cos wie? :)

Kamila - trzymam kciuki!!

Aniolek - a wiesz, z dzis zjadlam bulke z maslem i koncentratem ;) (moglam sobie tak nicka uproscic? Nie moge spamietac zapisu ;) )

Surowe sledzie nie sa wskazane, bo sa surowe ;) Takie z solanki/śmietany sa właśnie surowe. Poddane obrobce cieplnej jak najbardziej.

a prosze bardzo :D chyba nie zaobserwowałam tu innego Aniołka (jesli jest to przepraszam, nadrobic od poczatku tyle stron byloby ciezko) wiec chyba sie nie bedziemy mylic :D skoro Ci tak łatwiej to ok, nie obraze sie :)
ja nie mam obecnie na staanie koncentratu a leniwa ze mnie ostatnio bestia ale chyba poproszę lubego żeby zrobił spaghetti z passatą <3 jakaś chęć na pomidorki ostatnio u mnie wieksza :)

Kamila fajnie, że wszystko okej i że serduszko bije <3

Jooo_asia :D trzymamy :) zdawaj relacje jak już bedziesz po :)

A co myślicie o wozku Roan 3 w1 bo mnie się baaaaardzo podobaja. Ktoś zna ktoś cos wie? :)
Ale o którym dokładnie? bo tam chyba kilka modeli ma wersję 3w1. Ogólnie to ja bym wybrała wersję 2w1 i jakiś porządny fotelik samochodowy a nie te od wózka, które zazwyczaj nie mają testów itp.
Jak dla mnie Roan Bass Soft wygląda fajnie ale nie widziałam go na żywo i nie wiem :)

Ja miałam Roana Maritę, ale 2w 1, bo fotelik nam nie pasował. Tamten oddałam, ale teraz poważnie się zastanawiam nad takim. Na paskach, duże koła, świetnie się prowadził nawet po śniegu :) jak dla mnie idealny :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ale o którym dokładnie? bo tam chyba kilka modeli ma wersję 3w1. Ogólnie to ja bym wybrała wersję 2w1 i jakiś porządny fotelik samochodowy a nie te od wózka, które zazwyczaj nie mają testów itp.
Jak dla mnie Roan Bass Soft wygląda fajnie ale nie widziałam go na żywo i nie wiem :)

Ten model ktory mnie interesuje ma kilka modeli fotelikow za dodatkową opłatą więc ok :) można coś wybrac. Zaraz podesle linka

reklama
Do góry