reklama
Ela1990
Fanka BB :)
Trzymam. Na pewno wszystko będzie super Swoją drogą to bardzo podobnie nam te suwaczki idąZa godzinę wizyta, trzymajcie kciuki! [emoji33][emoji106]
ania.orz
Witaj adziorek! Ja też chętnie kompletowalabym jeszcze raz wszystko, tyle w tym przyjemności i zaangażowania [emoji3] [emoji3] [emoji3] po córce też mam wszystko, a dla syn a nie miałabym prawie nic [emoji6] [emoji6] ach te szaleństwo zakupowe, sama przyjemność!
Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
April7
Jak pisałam ja mieszkam na wsi i to jeszcze w świętokrzyskiej więc wszyscy chyba znają powiedzenie "pi*dzi jak w kieleckim" dlatego oglądam te wszystkie wózki i jak patrzę na te zagraniczne - super wypasione typu joolz czy bugaboo to wydaje mi się, że budki w nich są strasznie płytkie i jakoś takie to dzieciątko nieosłonięte. Nie wiem na ile to się później przydaje bo doświadczenia nie mam porównując z cięższymi, polskimi firmami typu Roan czy Adamex itp to tam te budy są solidne heh wiem, że to jeszcze szmat czasu ale problem wózka jest problemem przyjemnym i wolę się na nim skupić
A co myślicie o wozku Roan 3 w1 bo mnie się baaaaardzo podobaja. Ktoś zna ktoś cos wie?
santinia
Za godzinę wizyta, trzymajcie kciuki! [emoji33][emoji106]
Trzymamy mocno
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Kamila - trzymam kciuki!!
Aniolek - a wiesz, z dzis zjadlam bulke z maslem i koncentratem (moglam sobie tak nicka uproscic? Nie moge spamietac zapisu )
Surowe sledzie nie sa wskazane, bo sa surowe Takie z solanki/śmietany sa właśnie surowe. Poddane obrobce cieplnej jak najbardziej.
a prosze bardzo chyba nie zaobserwowałam tu innego Aniołka (jesli jest to przepraszam, nadrobic od poczatku tyle stron byloby ciezko) wiec chyba sie nie bedziemy mylic skoro Ci tak łatwiej to ok, nie obraze sie
ja nie mam obecnie na staanie koncentratu a leniwa ze mnie ostatnio bestia ale chyba poproszę lubego żeby zrobił spaghetti z passatą <3 jakaś chęć na pomidorki ostatnio u mnie wieksza
Kamila fajnie, że wszystko okej i że serduszko bije <3
Jooo_asia trzymamy zdawaj relacje jak już bedziesz po
Ela1990
Ale o którym dokładnie? bo tam chyba kilka modeli ma wersję 3w1. Ogólnie to ja bym wybrała wersję 2w1 i jakiś porządny fotelik samochodowy a nie te od wózka, które zazwyczaj nie mają testów itp.A co myślicie o wozku Roan 3 w1 bo mnie się baaaaardzo podobaja. Ktoś zna ktoś cos wie?
Jak dla mnie Roan Bass Soft wygląda fajnie ale nie widziałam go na żywo i nie wiem
santinia
A co myślicie o wozku Roan 3 w1 bo mnie się baaaaardzo podobaja. Ktoś zna ktoś cos wie?
Ja miałam Roana Maritę, ale 2w 1, bo fotelik nam nie pasował. Tamten oddałam, ale teraz poważnie się zastanawiam nad takim. Na paskach, duże koła, świetnie się prowadził nawet po śniegu jak dla mnie idealny
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
April7
Ale o którym dokładnie? bo tam chyba kilka modeli ma wersję 3w1. Ogólnie to ja bym wybrała wersję 2w1 i jakiś porządny fotelik samochodowy a nie te od wózka, które zazwyczaj nie mają testów itp.
Jak dla mnie Roan Bass Soft wygląda fajnie ale nie widziałam go na żywo i nie wiem
Ten model ktory mnie interesuje ma kilka modeli fotelikow za dodatkową opłatą więc ok można coś wybrac. Zaraz podesle linka
reklama
April7