reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja mam Colletto 3w1 po córce kolor uni, ale wykorzystam tylko folelik i gondole bo spacerowka jest już dojechana i jeszcze będzie użytkowania. Potem kupie spacerowke nową z bebetto. Polecam adamexy mają duże i przytulne gondole.

Jak myślicie 2 i 2,5 letnie dzieci jeżdżą w wózkach? Nie wiem czy nie kupić wozka rok po roku dla rodzeństwa. Ula będzie miała w kwietniu właśnie 2 latka...

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
Nasz ma 3 lata i kocha swoją spacerowkę,on jest z tych co nie chętnie chodzi albo szybko się męczy ;) zresztą wózek jest nam pomocny jak gdzieś jedziemy na wakacje to lubi sobie w nim pospać w ciągu dnia,myślę że to wszystko zależy od dziecka. Mam nadzieje ze do kwietnia pokocha swoje nóżki i będzie chodził na dłuższe dystanse ,ratuje nas jeszcze rowerek

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamila super, że z maluszkiem wszystko dobrze. Mojego męża chrześniak ma 5 lat... oj przy nim to też się nie da poleżeć nawet chwili. Ma 100 pomysłów na minutę.

Jak to dobrze, że tyle tu mam doświadczonych jeśli chodzi o wybór wózka:-) będzie od kogo czerpać inspiracje

Ja akurat z quinny mood z synem jestem zadowolona, ale też się zastanawiam czy nie dokupić wózka dla dzieci rok po roku. Zobaczymy, bo mój póki co to chcę tylko chodzić, więc może dostawka wystarczy.

Kamilao34, puzzle, piosenki, malowanie, ukryć coś i niech szuka, trochę się zmeczy.

Jak pracowałam w przedszkolu to Oliwierow lub Oliwerow był wysyp w dodatku matki zwracamy uwagę, żeby nie mylić tych imion.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila super, że z maluszkiem wszystko dobrze. Mojego męża chrześniak ma 5 lat... oj przy nim to też się nie da poleżeć nawet chwili. Ma 100 pomysłów na minutę.

Jak to dobrze, że tyle tu mam doświadczonych jeśli chodzi o wybór wózka:-) będzie od kogo czerpać inspiracje
Tynka ja kiedys bylam w dzieciecym i tak z ciekawości ogladalam wozki. Byl jeden dla blizniat z kierownica. Swietna sprawa :)

Hej Dziewczyny :) podczytuje juz Was od jakiegoś czasu :) Okazało sie, ze jak wszytsko bedzie dobrze tez zostanę mama w kwietniu 2017 :) jest to moja 4 ciąża. Mam 3,5 letnia córkę Asie rownież z kwietnia ale 2013 i dwa poronienia za sobą :( niestety oba w 11 tygodniu dlatego narazie podchodzę z dużym dystansem do tej ciąży.... Obecnie jestem w 7 Tyg i kolejna wizytę mam 16.09 i juz sie jej doczekać nie mogę aby spr czy wszystko jest ok :)

Pauli też kiedyś widziałam wózek z kierownicą dla bliźniąt:-) będę myśleć jak za tydzień zobaczę dwa maluszki na usg. Już się doczekać nie mogę.

Adziorek witam:-) pozostaje wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Znasz przyczynę poronien? 11 tydzień to już dość wysoka ciąża.

reklama
Aal - szkoda, ze tak wyszlo :/ Ale dzielna jestes i masz super meza, wiec musi byc dobrze :) Powodzenia na egzaminie!

Kamilao34 - niepotrzebnie tyle stresu! Super, ze maluszek ma sie dobrze... a z 5-latkiem nie wiem co... wiem, ze moje 4 i 2 letnie za tydzien trafia do zlobka i przedszkola :p

Yhh.. .u mnie z dnia na dzien coraz gorzej, mdlosci zaczynaja sie coraz wczesniej i coraz mocniejsze. Dzisiaj juz nawet do kibelka lecialam w panice i prawie oddalam poranny jogurt :/

Ostatnia edycja:
Do góry