santinia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety przyczyny nie znam. Lekarze tez nie do końca byli w stanie stwierdzić co moglo byc przyczyna. Zobaczymy jak bedzie tym razem biorę duphaston i acard i większość dnia spędzam na kanapie i bardzo na siebie uważamPauli też kiedyś widziałam wózek z kierownicą dla bliźniąt:-) będę myśleć jak za tydzień zobaczę dwa maluszki na usg. Już się doczekać nie mogę.
Adziorek witam:-) pozostaje wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Znasz przyczynę poronien? 11 tydzień to już dość wysoka ciąża.
Ja sobie na razie tylko ogladam i cieszę oko do wybierania jeszcze duzo czasu zostaloCo do wózków to mam wózek po córce Hartan topline s, z którego byłam bardzo zadowolona. Jest rewelacyjny jeśli chodzi o użytkowanie, dość duża gondola, możliwość przełożenia rączki super spacerówka a przede wszystkim bardzo łatwo sie składa. Jest lekki i bardzo zwrotny
Ja po córce wszystko zostawiłam ale z chęcią od nowa skompletowalabym wyprawkę dla maluszka uwielbiam te malutkie ciuszki Jedyna nadzieja jak sie okaże ze bedzie chłopak to będę musiała sprzedać rzeczy po córce i kupić noweAal nic więcej co już dziewczyny napisałydodać nie można...powodzenia za jakis czas...
Kamila super ze jest jednak ok
Adziorek witaj.I głowa do góry nie zawsze musi być zle.Przerabiałam ten temat również podwójnie,raz też w 11 tyg.W pózniejszej donoszonej ciąży brałam to co ty plus wit b-miałam podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego.
Moja dwulatka jeszcze jeżdzi w wózku,a co do wózka dla malucha to po córci sprzedałam-nie było w planach wiecej dzieci.Wszystko co miałam powydawałam oprócz łóżeczka,takze też mnie czekają zakupy,ale to po połowie ciąży.
Hej. To i ja dołączam do dziewczyn plqmiacych. Niestety od 2 dni planie a dziś w nocy dosyć mocno. Czekam właśnie na usg ale dopiero na 9 40. Nie liczę na cud. Od początku coś nie tak z tą ciąża było. Stresuje się na ale z drugiej strony już się dwa tyg. Temu wyplakalam i teraz nawet mi łzy nie chcą płynąć. Przykre to że człowiek się cieszy z upragnionego szczęścia a tu w jednej chwili traci nadzieję na nie.