reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Pauli też kiedyś widziałam wózek z kierownicą dla bliźniąt:-) będę myśleć jak za tydzień zobaczę dwa maluszki na usg. Już się doczekać nie mogę.

Adziorek witam:-) pozostaje wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Znasz przyczynę poronien? 11 tydzień to już dość wysoka ciąża.
Niestety przyczyny nie znam. Lekarze tez nie do końca byli w stanie stwierdzić co moglo byc przyczyna. Zobaczymy jak bedzie tym razem :) biorę duphaston i acard i większość dnia spędzam na kanapie i bardzo na siebie uważam :)

Co do wózków to mam wózek po córce Hartan topline s, z którego byłam bardzo zadowolona. Jest rewelacyjny jeśli chodzi o użytkowanie, dość duża gondola, możliwość przełożenia rączki super spacerówka a przede wszystkim bardzo łatwo sie składa. Jest lekki i bardzo zwrotny ;)

Co do wózków to mam wózek po córce Hartan topline s, z którego byłam bardzo zadowolona. Jest rewelacyjny jeśli chodzi o użytkowanie, dość duża gondola, możliwość przełożenia rączki super spacerówka a przede wszystkim bardzo łatwo sie składa. Jest lekki i bardzo zwrotny ;)
Ja sobie na razie tylko ogladam i cieszę oko ;) do wybierania jeszcze duzo czasu zostalo :(

Aal nic więcej co już dziewczyny napisałydodać nie można...powodzenia za jakis czas...
Kamila super ze jest jednak ok
Adziorek witaj.I głowa do góry nie zawsze musi być zle.Przerabiałam ten temat również podwójnie,raz też w 11 tyg.W pózniejszej donoszonej ciąży brałam to co ty plus wit b-miałam podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego.

Moja dwulatka jeszcze jeżdzi w wózku,a co do wózka dla malucha to po córci sprzedałam-nie było w planach wiecej dzieci.Wszystko co miałam powydawałam oprócz łóżeczka,takze też mnie czekają zakupy,ale to po połowie ciąży.

Witam nowe kwietniowe mamy!
Przykro, że kilka z nas nie doczeka do końca ciąży. Życzę im dużo siły.

Męczą mnie mdłości. Rano jest jeszcze w miarę dobrze, ale po południu i wieczorem to dramat. Poczytam dziś na necie o naturalnych sposobach na radzenie sobie z nimi...

Nasze dzieci mają polskie, tradycyjne imiona. I takie imiona lubimy. Nigdy w życiu nie dałabym dziecku na imię np. Brajan, Vanessa czy Dżessika. Ale o gustach się nie dyskutuje.

Córka miała wózek Bebecar Vector. Był świetny, ale ciężki. Aktualnie wpadł mi w oko Maxi Cosi Mura. Jeszcze 6-7 miesięcy szukania tego jedynego ☺

Aal nic więcej co już dziewczyny napisałydodać nie można...powodzenia za jakis czas...
Kamila super ze jest jednak ok
Adziorek witaj.I głowa do góry nie zawsze musi być zle.Przerabiałam ten temat również podwójnie,raz też w 11 tyg.W pózniejszej donoszonej ciąży brałam to co ty plus wit b-miałam podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego.

Moja dwulatka jeszcze jeżdzi w wózku,a co do wózka dla malucha to po córci sprzedałam-nie było w planach wiecej dzieci.Wszystko co miałam powydawałam oprócz łóżeczka,takze też mnie czekają zakupy,ale to po połowie ciąży.
Ja po córce wszystko zostawiłam ale z chęcią od nowa skompletowalabym wyprawkę dla maluszka :) uwielbiam te malutkie ciuszki Jedyna nadzieja jak sie okaże ze bedzie chłopak to będę musiała sprzedać rzeczy po córce i kupić nowe :)

Hej. To i ja dołączam do dziewczyn plqmiacych. Niestety od 2 dni planie a dziś w nocy dosyć mocno. Czekam właśnie na usg ale dopiero na 9 40. Nie liczę na cud. Od początku coś nie tak z tą ciąża było. Stresuje się na ale z drugiej strony już się dwa tyg. Temu wyplakalam i teraz nawet mi łzy nie chcą płynąć. Przykre to że człowiek się cieszy z upragnionego szczęścia a tu w jednej chwili traci nadzieję na nie.

Nadzieję trzeba mieć zawsze do samego końca.

reklama
Jak pisałam ja mieszkam na wsi i to jeszcze w świętokrzyskiej więc wszyscy chyba znają powiedzenie "pi*dzi jak w kieleckim" dlatego oglądam te wszystkie wózki i jak patrzę na te zagraniczne - super wypasione typu joolz czy bugaboo to wydaje mi się, że budki w nich są strasznie płytkie i jakoś takie to dzieciątko nieosłonięte. Nie wiem na ile to się później przydaje bo doświadczenia nie mam :) porównując z cięższymi, polskimi firmami typu Roan czy Adamex itp to tam te budy są solidne :) heh wiem, że to jeszcze szmat czasu ale problem wózka jest problemem przyjemnym i wolę się na nim skupić :) :)

Do góry