No to ok, postarajmy sie na nowo, kazdy swoje racje przedstawil, mozna pokojowo dyskusje zakonczyc
Dzis szykuje mi sie wycieczka do drogerii bo jest teraz promocja chodząca po różnych drogeriaxh i wreszcie dotarła do mojej - do kremu marek sylveco biolaven i vianek dodaja za 1zl plynmicelarny. Lubie te firme, bo to polskie i bardzo dobre sklady ma. Jezeli bedzie dalej promocja na bielende serum do piersi to wezme tez i pewnie wykorzystam moja karte ze zniżka i wezme cos do włosów.
no i obiad musze zrobic ale to mi maz ulatwil bo chce zapiekanke ziemniaczana z sosem pomidorowym z pietruszka marchewka i soczewica. Generalnie niedawno wprowadzilismy soczewice do diety dosc czesto i to swietny zapychacz dodatkowy no i fajne zrodlo bialka ponoc bardzo dobrze przyswajalnego.
na weekend za to mamy fajne plany, bo ja co prawda zaproponowalam wlasnie rowerek po plaskim ale maz kreci nosem, moze sluszniebo moze to dziwne ale ja lubie rower ale srednio umiem jezdzic xD jak nie jest plasko to wywrotki mam czesto. Takze jako alternatywa wpadla wycieczka do puszczy niepolomickiej i tam zamierzamy caly dzien pochodzic z czego sie coesze bo mi strasznie ruchu brakuje. Nie moge sie doczekac dwoch rzeczy obecnie - jedno to usg w srode i licze juz na serduszko a drugie to wizyta w czwartek i licze ze dostane zaswiadczenie ze moge wrocic na fitness.