No ja jestem na etapie pisania mgr i mam czas do 25.09[emoji23] chyba nie wyjdzie,a zawodowy tez zdawalam,ale dawno temu i stresior jest.
Nie zakladaj z góry ze nie masz o czym z nami gadać, bo wtedy serio nie masz po co tu byc...moze ktos ma zainteresowania zawodowe takie jak ty, na marcowkach tez pisza dziewczyny ze rzygac bd zaraz bo cos zjadly,e jesc nie moga a inne wrzucaja cudowne ciasta,pizze i inne rzeczy wlasnej roboty i zaraz przepisy wszystkie biora-nawet te co rzygaja bo przeciez rodzinę wykarmia,albo na pozniej beda mialy...
A dziewczyny pisza o wolnym bo wlasnie siedzialy w pracy i np ta prawca dala im w kosc. Osobiscie po8h przy kompie z a biurkiem mialam takie migreny ze na oczy nie widzialam,a nie spodziewalabym sie tego,a jednak sie przekonalam jak zaszlam w ciaze i siedzialam w pracy.
Zle do tego podchodzisz..nie zaczniesz tematu,bo na pewno nie siadzie..jak nie siadzie to nie siadzie,ale skad wiesz jak nie sprobujesz?
Co do aktywnosci to tez dziewczyny chca np ale nie moga bo maja tabletki na podtrzymanie jak ja np,ale sobie zapisuje cos co bede robila jak mi lekarz pozwoli przykladowo na basen obowiazkowo min 2 razy w tyg z wlasnym tesciem mam zamiar lazic,a nie wiesz tego bo nie zapytalas zabardzo