reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja też jeszcze nikomu nie mówię, poczekam jeszcze. Wie tylko m i moja koleżanka. Nawet synkowi jeszcze nie powiedzieliśmy, że będzie mieć rodzeństwo.
Aż się boje jak zareaguje, bo on dzidzi nie chce :)
Jutro przekonam się czy na nfz zrobi mi usg, w sumie to będzie 4/5 tydz. to może nie chcieć zrobić.
W ogóle do gina zapisałam się w całkiem innej sprawie miesiąc temu :p
My też jeszcze nie chcieliśmy nikomu mówić. Ale moja mama sama się domyśliła i tylko moim rodzicom potwierdziliśmy ( mieszkamy razem, więc siłą rzeczy by się dowiedzieli). A w związku z tym, że moi już wiedzą to mój mąż też chciał swoim powiedzieć i tak wyszło. Na szczęście teściowa dalej nie podaje.

reklama
My też jeszcze nie chcieliśmy nikomu mówić. Ale moja mama sama się domyśliła i tylko moim rodzicom potwierdziliśmy ( mieszkamy razem, więc siłą rzeczy by się dowiedzieli). A w związku z tym, że moi już wiedzą to mój mąż też chciał swoim powiedzieć i tak wyszło. Na szczęście teściowa dalej nie podaje.
My powiemy dopiero 30.08 jesli na usg bd wszystko ok. Bedzie to 9w5d. Chcialam powiedzieć w 13w ale z racji przymusowego chorobowego od 9.08-30.08 udaje ze chodze do pracy[emoji3] a ze mama mnie czesto zawozila i odbierala z niej bo jezdzi po miescie duzo to musze sciemniac jak ja to nie wracam i meczy mnie to....

Ostatnia edycja:
Ja tym razem zaczekam z mówieniem trochę dłużej. Przy pierwszej ciąży powiedzieliśmy bliskim po zobaczeniu serduszka i koło 8 tygodnia wiedział już cały świat. Teraz mam zamiar wytrzymać do 3 miesiąca.
Do tego utrę nosa mamie bo twierdziła, że od razu poznała po mnie ciążę (lepsza niż wróż Maciej) i okaże się kiedy teraz zobaczy, że jest nas wiecej [emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

My też z info o ciąży chcemy poczekać trochę. Najlepiej do ukończenia 1 trymestru a co wyjdzie zobaczymy.
Do ginekologa za dwa tygodnie chciałabym iść. Będzie równo 6 tydzień.

Cześć dziewczyny! Chyba do Was dołącze :) w sobotę testowałam, wyszedł pozytywny. Jestem już mamą kwietniowa 2015. Niestety mój gin do 19 sierpnia jest na urlopie, więc z wizytą przyjdzie mi poczekać trochę, wy już będzie po wizytach z bijacym serduchem a ja będę znosić jajo haha termin na 19 z om

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

My reszcie rodzinki jakoś specjalnie mówić nie będziemy. Jak ktoś zapyta po skończonym I trymestrze to zaprzeczać nie będę. :) Też staracie się nie dźwigać nic? Czy tylko ja jestem przewrażliwiona?

reklama
Do góry