reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Tez staram się nie dźwigać, biegać, podnosić coś go góry. Dobrze wiemy ze pierwszy trymestr jeat ważny i należy dbać o siebie i dziecko

reklama
My też powiedzieliśmy rodzicom moim i teściom, jakoś tak wyszło bo zaczeły by się pytania czemu np nie dźwigam Zuzi itp, reszta rodziny dowie się w odpowiednim czasie na pewno po tych 3 pierwszych miesiącach :)
choć u mnie już widać brzuch, bo ciągle jakas wzdęta chodzę masakra ;/

My też powiedzieliśmy rodzicom moim i teściom, jakoś tak wyszło bo zaczeły by się pytania czemu np nie dźwigam Zuzi itp, reszta rodziny dowie się w odpowiednim czasie na pewno po tych 3 pierwszych miesiącach :)
choć u mnie już widać brzuch, bo ciągle jakas wzdęta chodzę masakra ;/
Haha.. mój mąż się ze mnie śmieje, że mam brzuszek jak na 4 miesiąc. :p :) I bez maleństwa w środku miałam sporą oponkę. Ale teraz faktycznie jestem jakaś wzdęta i spodnie, które jeszcze miesiąc temu były ok, teraz mnie cisną. Chyba zacznę się rozglądać za większym rozmiarem. :(

Alcarin dokładnie przed ciązą też nie należałam do szczuplutkich dziewczyn, co prawda nosze rozmiar M ale brzucha nie mogłam zgubić po poprzedniej ciąży. Teraz właśnie też wyglądam na jakiś 4ty miesiąc ;p

Sylwia9 to mnie pocieszyłaś :) ja też raczej rozmiar M. No teraz już chyba L :p ale co tam... trzeba jeść DLA dwojga nie ZA dwojga, to będzie ok. :) Dziewczyny też tak bardzo Wam piersi już urosły? Mój mąż jest wniebowzięty, ale mnie to troche irytuje. Bo bolące strasznie i te żyłki. No ale dla maleństwa kochanego wszystko zniesiemy.

Mi zdecydowanie wieksze wiec maz tez zadowolony i mowi,ze sie po cycuszkach wszyscy kapna zaraz,ze w ciazy jestem hehe
Dramat! Ja będę lysa jak nic! Gruba i łysa!

reklama
Do góry