reklama
Sylwia9
Fanka BB :)
Hania dobrze, chodzi już do przedszkola. Zadowolona bardzo, ale od września idzie do innego i już cała jestem w stresie. Rośnie i pyskuje
podobnie jak u nas Zuzia zaczyna przedszkolną przygodę od września i już jestem cała w stresie jak to będzie bo to taki mamuni cycuś
Sylwia9
My też powiedzieliśmy rodzicom moim i teściom, jakoś tak wyszło bo zaczeły by się pytania czemu np nie dźwigam Zuzi itp, reszta rodziny dowie się w odpowiednim czasie na pewno po tych 3 pierwszych miesiącach
choć u mnie już widać brzuch, bo ciągle jakas wzdęta chodzę masakra ;/
Dorota_87
Mój synek 3dni młodszy urodził się 1maja 2015 :-)Ania.orz mamy dzieciaki w tym samym wieku co prawda moja córka się pospieszyla bo miała być z czerwca a jest z 28 kwietnia.
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Alcarin
Haha.. mój mąż się ze mnie śmieje, że mam brzuszek jak na 4 miesiąc. I bez maleństwa w środku miałam sporą oponkę. Ale teraz faktycznie jestem jakaś wzdęta i spodnie, które jeszcze miesiąc temu były ok, teraz mnie cisną. Chyba zacznę się rozglądać za większym rozmiarem.My też powiedzieliśmy rodzicom moim i teściom, jakoś tak wyszło bo zaczeły by się pytania czemu np nie dźwigam Zuzi itp, reszta rodziny dowie się w odpowiednim czasie na pewno po tych 3 pierwszych miesiącach
Alcarin
Sylwia9 to mnie pocieszyłaś ja też raczej rozmiar M. No teraz już chyba L ale co tam... trzeba jeść DLA dwojga nie ZA dwojga, to będzie ok. Dziewczyny też tak bardzo Wam piersi już urosły? Mój mąż jest wniebowzięty, ale mnie to troche irytuje. Bo bolące strasznie i te żyłki. No ale dla maleństwa kochanego wszystko zniesiemy.
reklama
Alcarin