reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Dziewczyny mam pytanie. Dzis powtarzałam betę i jest 368 czyli przyrost o 180 procent. Myślicie że to dobry wynik jak na 12 dpo? Miałam późno owu bo w 20 dniu cyklu a dziś termin miesiączki.
Widziałam gdzieś taka stronę która liczy wzrost bety i określa czy jest ok.

Mnie dzisiaj jest strasznie gorąco. [emoji91] [emoji91]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć, to i ja się do Was przyłączę. Wg Om jestem w 4t6d. To będzie moje drugie dziecko - synek ma 9 lat. Za mną również pusty pęcherzyk oraz Aniołek (17tc). U lekarza już byłam z powodu jasno kawowych plamień. Dostałam luteinę i wizytę za 3 dni. Byłam wczoraj. Spodziewałam się pęcherzyka a tu jeszcze biała kropka 2mm. Wiek ciąży wg usg 5t5d. Ja rozumiem rozbieżności później, ale na tym etapie?
Witaj :) być może za wcześnie jeszcze u Ciebie żeby zobaczyć bijące serduszko. Na pewno na kolejnej wizycie je zobaczysz :)

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny a wywalilo Wam brzuchy? Ja przez ostatni miesiac troche schudlam i cieszylam sie ze mam ladny prawie plaski brzuszek. A od poniedzialku mam jak balon... Wiem ze w drugiej ciazy moze wczesniej wyjsc ale az tak wczesnie?

Na bijące serduszko muszę poczekać do 16 września. Ale co tam, już i tak widziałam więcej niż się spodziewałam :)
Mi jeszcze brzucha nie wywaliło, ale jestem ciągle głodna. Jak tak dalej pójdzie to aż strach myśleć :(

Hej dziewczyny;) Ja również się przyłącze, to mój pierwszy raz na forum a ciąża druga. Teraz czekam na drugą dzidzie. Wg kalendarza wychodzi że jestem w 7 tyg ciąży;) Pierwszą ciąże jakoś lepiej znosiłam ale teraz mdłości całodniowe to jakaś masakra. Do tego dochodzi tęsknota za Polską..od lipca jesteśmy z mężem w Bułgarii (mąż jest w delegacji a my razem z nim;) wracamy w listopadzie...nie wiem jak do tego czasu zniosę tutejszą opiekę medyczną i brak komunikacji...Jestem ciekawa jak wygląda opieka w ciąży w innych krajach.Są tu jakieś dziewczyny mieszkające za granicą? Pozdrawiam was serdecznie;)

dziewczyny a wywalilo Wam brzuchy? Ja przez ostatni miesiac troche schudlam i cieszylam sie ze mam ladny prawie plaski brzuszek. A od poniedzialku mam jak balon... Wiem ze w drugiej ciazy moze wczesniej wyjsc ale az tak wczesnie?
U mnie mega brzuch jak w 4 miesiącu ciąży. Nie którzy już mnie pytają czy jestem w ciąży oczywiście kłamie ze nie, chciałabym poczekać do tego 12tyg

reklama
Hej dziewczyny;) Ja również się przyłącze, to mój pierwszy raz na forum a ciąża druga. Teraz czekam na drugą dzidzie. Wg kalendarza wychodzi że jestem w 7 tyg ciąży;) Pierwszą ciąże jakoś lepiej znosiłam ale teraz mdłości całodniowe to jakaś masakra. Do tego dochodzi tęsknota za Polską..od lipca jesteśmy z mężem w Bułgarii (mąż jest w delegacji a my razem z nim;) wracamy w listopadzie...nie wiem jak do tego czasu zniosę tutejszą opiekę medyczną i brak komunikacji...Jestem ciekawa jak wygląda opieka w ciąży w innych krajach.Są tu jakieś dziewczyny mieszkające za granicą? Pozdrawiam was serdecznie;)
Witaj ;)

Do góry