reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Ja po glukozie miałam zjazd, wyszła mi hipoglikemia (cukier po 1 godz. miałam 35, powinnam zapaść w śpiączkę ;)). Dziś odwiedzam diabetologa, ciekawe, co powie. A wczoraj byłam podejrzeć malutką i sprawdzić przepływy, wszystko jest OK, ma około 1200 g w 28t3d. Doktor się śmiał, że pokazała nam gest Kozakiewicza, faktycznie miała tak śmiesznie skrzyżowane raczki przy buzi. Pewnie ma już dość podglądania ;).

Hej dziewczyny jestem mamą 3 miesięcznej Laury, bardzo potrzebuje Waszej pomocy gdyż muszę zebrać jak najszybciej ankiety do pracy magisterskiej i liczę na waszą pomoc, gdyż wiecie same doskonale jak ciężko z czasem
1f642.png
:)
Bardzo proszę wszystkie dziewczyny w ciąży(lub te które niedawno urodziły) z podkarpacia o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej związanej z odżywianiem kobiet w ciąży
1f642.png
:) Jeśli możecie wyślijcie dalej. Dziękuję bardzo :**
Link do: ANKIETA DOTYCZĄCA ZACHOWAŃ ŻYWIENIOWYCH KOBIET W CIĄŻY ZAMIESZKUJĄCY REJON PODKARPACIA

Jak tam żyjecie ? :) bo ja zgodnie z tradycją po wyleczeniu jednej rzeczy zaczynam z kolejną. Dopiero co zakonczylam przygodę z dentystami przynajmniej do kwietnia, to na następny dzień po wizycie mnie chorobsko rozłożyło i od piątku leżę pod kołdrą :( załamka. Na dobicie dziś coś mnie ucho zaczęło boleć, mam nadzieję ze tak tylko straszy i do jutra będzie ok :o

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

Jak tam żyjecie ? :) bo ja zgodnie z tradycją po wyleczeniu jednej rzeczy zaczynam z kolejną. Dopiero co zakonczylam przygodę z dentystami przynajmniej do kwietnia, to na następny dzień po wizycie mnie chorobsko rozłożyło i od piątku leżę pod kołdrą :( załamka. Na dobicie dziś coś mnie ucho zaczęło boleć, mam nadzieję ze tak tylko straszy i do jutra będzie ok :o

duzo zdrowia zycze! herbata z miodem i cytryną i pod kołderkę ;)

u mnie nie obyło sie bez antybiotyku-zapalenie oskrzeli :( wszyscy teraz choruja i dopadło mnie..
zdrowiej jak najszybciej!!

Oj to myślałam ze jak zwykle tylko ja. No niestety grypa panuje i inne paskudztwa, strach z domu wychodzić. Zdrowia życzę :)

reklama
Ja jeszcze do konca z jelitowki nie wyszlam, koszmar jakis. Nie mam sily chodzic :/
Zgaga mi prźestaje dawac zyc. Nienawidze byc w ciazy :p

Do góry