reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

ja juz mam polowe ogarniętą.. zostalo mi lozeczko i akcesoria , fotelik... jakies tam kosmetyki... wanienka... i to chyba tyle... chociaz sie stresuje,ze o czyms zapomnialam hmm...
wyjdzie na biezaco ;) sklepow teraz pelno i zawsze mozna cos dokupic. ja zaczelam wychodzic z zalozenia ze lepiej cos musiec dokupic niz kupic za duzo i zeby lezalo ;p

reklama
Ja mam już prawie wszystko kupione, zostały drobiazgi typu prześcieradła do wózka czy łóżeczka, ubranka wyprane (dopiero teraz widzę ile ich nakupiłam [emoji6]), tylko prasować mi się nie chce. Torba jeszcze nie spakowana, poczeka do początku lutego. No i do zrobienia przemeblowanie sypialni i musimy przywieźć łóżeczko od mojego brata, też pewnie w lutym. Wyglada na to, ze jestem w miarę przygotowana [emoji3]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja narazie z zakupami odwlekalam ale jak tak teraz patrzę na ten kącik ti chyba większość już mam. Wózek 3w1 jest, wanienka, przewijak, fotelik bujaczek. Podgrzewacz, butelki, jakiś wynalazek do wyparzania butelek w mikrofali, łóżeczko zamówione, noo i dziś dostałam dwa kartony ubranek także i to mam już z głowy. Chyba najważniejsze już mam, jeszcze zamówię jakieś drobiazgi typu pieluchy tetrowe kocyki rożek. Aaa dzis bylam zrobic krzywą cukrowa. Musze przyznać ze było hmm... ciężko [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

Ja narazie z zakupami odwlekalam ale jak tak teraz patrzę na ten kącik ti chyba większość już mam. Wózek 3w1 jest, wanienka, przewijak, fotelik bujaczek. Podgrzewacz, butelki, jakiś wynalazek do wyparzania butelek w mikrofali, łóżeczko zamówione, noo i dziś dostałam dwa kartony ubranek także i to mam już z głowy. Chyba najważniejsze już mam, jeszcze zamówię jakieś drobiazgi typu pieluchy tetrowe kocyki rożek. Aaa dzis bylam zrobic krzywą cukrowa. Musze przyznać ze było hmm... ciężko [emoji14]

ja ciesze sie ze ta glukoze mam z glowy :p
co ja kocham slodkie to to przegiecie bylo xD
ja szukam jakiegos dywanu do pokoju.. najlepiej szaro ròżowy ale straszna drozyzna :/

U mnie przy moim zwierzyncu dywany nie mają racji bytu, za dużo kłakow i ciężej utrzymać w czystości. Co do słodkiego hmm.... na sama myśl o tym robi mi się niedobrze [emoji44]

Glukoza jest pyszna haha !
Ja to jestem jednak takim lasuchem,ze mi smakowała co nie miara :) no i wyniki też dobre dziś odebrałam [emoji123]więc mogę.się obzerac dalej
ja ciesze sie ze ta glukoze mam z glowy [emoji14]
co ja kocham slodkie to to przegiecie bylo xD
ja szukam jakiegos dywanu do pokoju.. najlepiej szaro ròżowy ale straszna drozyzna :/

Glukoza paskudna :-)

Co do zakupow - mi jeszcze duuzo brakuje. Ani kocykow, ani wozka, ani gadzetow do przewijania itd.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Glukoza jest pyszna haha !
Ja to jestem jednak takim lasuchem,ze mi smakowała co nie miara :) no i wyniki też dobre dziś odebrałam [emoji123]więc mogę.się obzerac dalej

Dla mnie glukoza tez była spoko ;) wypiłam bez problemu. Potem mnie mulilo i pół dnia miałam awersje do słodkiego ;) ale wieczorem juz wszamalam cukierki ;D a najlepsze, ze cukier wyszedł mi IDEALNIE ;D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry