reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Cala sie trzese. Zadzwonili z poradni genetycznej. mam się stawić jutro. Usg wyszło super. Pappa źle. Brzuch mnie boli ze zdenerwowania. Ratujcie dobrym słowem bo osiwieje do reszty :( nic wiecej nie wiem

Ps. Nie umiem dodać się do tej grupy...

Moniczek, pamietaj ze test pappa to tylko statystyki!!!!!! Nie sugeruj aie tym. Jest wiele ale to naprawdę wiele przypadkow ze po teście pappa dzieciaczki urodziły sie zdrowe!!
Trzymam kciuki, na pewno bedzie dobrze!!!!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Joasia może wyślij zaproszenie do Moniczek77 do naszej grupy bo nie potrafi do nas dolaczyc[emoji20]
Monia trzymaj się tak jak dziewczyny pisza to tylko statystki,daj znaka głowa do góry!!!

Na 12 idę. Razem idziemy. Ale już postanowiliśmy, że jak najszybciej zrobimy NIFTY albo HARMONY. muszę poszukać, czym się różnią i który lepszy.

Cala sie trzese. Zadzwonili z poradni genetycznej. mam się stawić jutro. Usg wyszło super. Pappa źle. Brzuch mnie boli ze zdenerwowania. Ratujcie dobrym słowem bo osiwieje do reszty :( nic wiecej nie wiem

Kochana spokojnie , wiem że łatwo mówić i też bym szalała.
Pamiętaj tylko o tym że badania krwi i ich wyniki są z tabel, wiele razy było tak że mama dowiedziała się że jest coś nie tak i nie było to prawdą. Moja ginekolog powiedziała mi że tak czasami wychodzi i że wtedy robi się kolejne badania które potwierdzają choć częściej wykluczają. Trzymam kciuki za pomyłkę która wyjdzie w następnych badaniach <3

Spróbuj się nie denerwować, wiem łatwo się mówi ale tak jak dziewczyny piszą często może to być fałszywie pozytywny test, mówisz że na USG wszystko było dobrze a już na USG powinno być coś widać... nie daj się zwariować... trzymamy wszystkie mocno kciuki!

Monia trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze;) ja też testu PAPA nie robię bo to faktycznie tylko statystyka i człowiek sie nie potrzebnie denerwuje.

ckai9jcgs36qh1uk.png

reklama

Trzymam kciuki, żeby okazało się, że jednak wszystko ok:) najgorsze, że żadne z tych testów nie dają 100%, więc ja też nie robię żadnego z nich.

Do góry