reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Ogólnie zasada jest taka, ze adminka nie zamknie tej grupy, tylko stworzy nam nowa zamknieta w innej czesci forum. Ten watek zostanie otwarty. Zawsze tak robia.

Miałam dokładnie to samo dlatego teraz napewno dopłynie więcej ubranek w rozmiarze 56 :) bo nie sadze zeby drugie dziecko było bardzo duze skoro pierwsze było malutkie :) a w którym Tyg urodziłaś córę? Moja równo w 37 i tez miała 48cm :)

w5wqio4py03s1fij.png

Moja w 36. Bardzo bylo widac po niej ze potrzebowała jeszcze tego czasu w brzuszku. Ciagle bylo jej zimno. Urodzila sie w czerwcu, byl upal a polozne kazaly mi przygotowac polarowy pajacyk jak wychodzilysmy ze szpitala bo ciagle kichala.
A Twoja corcia nie miala zadnych problemów?

A uzywasz jakiś masek do wlosow/ odżywek? Oleju kokosowego? Ja tez miałam wszystko kolory chyba na włosach, z czarnych na blond i miałam mega siano. Polecam maski do włosów firmy Kallos Kreatynowa albo Omega za litr płaci się około 10 zł i olej kokosowy działa cuda

tak uzywam maski wlasnie z tej frmy :) bo ma ffajna cene i wlosy sa wyraznie gladsze potem :) z olejami tez mialam doczynienia, lniany, z pestek winogron i kokosowy sprawdzalam .. na moje wlosy najlepiej działał wlasnie lniany ale nigdy mi sie jego specyficzny zapach nie domywal... kokos stoi w lodowce juz jakis czas i nie moge sie zabrac do tego zeby znow zaczac dbac o te wlosy ;/

Moj syn lubi syropki. Jak mial niedoby / bezsmakowy to mieszalam go ze slodkim sokiem gestym na lyzeczce. Teraz nawet nieslodkie wypija.
Jestem za grupa zamknieta.
Farbowalam sie niedawno u fryzjera farba bez amoniaku bo uprzedzilam ze estem w ciazy

reklama
Do góry