reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Ogólnie zasada jest taka, ze adminka nie zamknie tej grupy, tylko stworzy nam nowa zamknieta w innej czesci forum. Ten watek zostanie otwarty. Zawsze tak robia.

Miałam dokładnie to samo dlatego teraz napewno dopłynie więcej ubranek w rozmiarze 56 :) bo nie sadze zeby drugie dziecko było bardzo duze skoro pierwsze było malutkie :) a w którym Tyg urodziłaś córę? Moja równo w 37 i tez miała 48cm :)

w5wqio4py03s1fij.png

Moja w 36. Bardzo bylo widac po niej ze potrzebowała jeszcze tego czasu w brzuszku. Ciagle bylo jej zimno. Urodzila sie w czerwcu, byl upal a polozne kazaly mi przygotowac polarowy pajacyk jak wychodzilysmy ze szpitala bo ciagle kichala.
A Twoja corcia nie miala zadnych problemów?

A uzywasz jakiś masek do wlosow/ odżywek? Oleju kokosowego? Ja tez miałam wszystko kolory chyba na włosach, z czarnych na blond i miałam mega siano. Polecam maski do włosów firmy Kallos Kreatynowa albo Omega za litr płaci się około 10 zł i olej kokosowy działa cuda

tak uzywam maski wlasnie z tej frmy :) bo ma ffajna cene i wlosy sa wyraznie gladsze potem :) z olejami tez mialam doczynienia, lniany, z pestek winogron i kokosowy sprawdzalam .. na moje wlosy najlepiej działał wlasnie lniany ale nigdy mi sie jego specyficzny zapach nie domywal... kokos stoi w lodowce juz jakis czas i nie moge sie zabrac do tego zeby znow zaczac dbac o te wlosy ;/

Moj syn lubi syropki. Jak mial niedoby / bezsmakowy to mieszalam go ze slodkim sokiem gestym na lyzeczce. Teraz nawet nieslodkie wypija.
Jestem za grupa zamknieta.
Farbowalam sie niedawno u fryzjera farba bez amoniaku bo uprzedzilam ze estem w ciazy

reklama
Do góry