reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja dopiero co bylam na usg. Widzialam maluszka ale nie slyszalam serduszka bo byl jeszcze za malusi. Wcale nnie ta wizyta nie uspokoila. Wcale. Nastepna 11 wiec juz niedlugo.
Jak narazie to przez te dwa tyg musze sprzedac swoj stary tel zeby miec kase na wizyte(dluga historia)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie myślałaś zeby pojsc na NFZ i nie placic za wizyte?

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja dziś prenatalne.. denerwuję się tak, że już 3 razy byłam w toalecie... trzymajcie kciuki proszę
Sałatka - a jaki tel i za ile potrzebujesz sprzedać??
Będzie dobrze zobaczysz... ja przeżywam wasze wizyty jak swoje własne i doskonale wiem co czujecie... też zawsze strasznie się martwię i denerwuję a zarazem cieszę że zobaczę w końcu swoje maleństwo.

A nie myślałaś zeby pojsc na NFZ i nie placic za wizyte?

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Jestem calkowicie przywiazana do miejsca w ktorym mieszkam. Nie dam rady zabrac corki i pojechac autobusem do miasta i tam siedziec i czekac i czekac i czekac...
To jest jednorazowa sytuacja poza tym jestem wsciekla na mezulka i nie chce od niego ani zlotowki ale to tez jego dziecko wiec niech placi z tych milionow ktore zarabia... a tel i tak chce sprzadac[emoji5]

Hej dziewczyny ja dzis sie obudzilam o 8 ale do 9.30 lezałam bo takie mialam mdlosci okropne.. o dziwo wczoraj nic mi nie dolegalo a przedwczoraj jak wychodzilam też byla masakra... chyba moj bobasek nie lubi jak wychodzimy z domu haha że mi robi takie cyrki przed wyjsciami :) mialam jechac na 11 ale troche sie rozleniiiiwiłam i stwierdziłam,że pojade na 12 skoro laboratorium do 13-14 otwarte :p potem troche polaze po sklepach dla zabicia czasu ;p moze cos fajnego dla dzidzi upatrze :)
powoli się zbieram, wlasnie probuje w siebie wcisnac sniadanie ;)

czekam na wiesci z wszystkich dzisiejszych wizyt ;* i fotki koniecznie <3 miłego dnia

Moglabys urodzic wczesniej tak?
Musi byc dobra ta twoja gin

W ciąży z corka szyjka z 3cm w tydzień zeszła mi do 1,5cm i musieli założyć szew bo byłam w 22tc i mogłoby sie zle skończyć. Teraz chce założyć szew profilaktycznie bo jestem po 2 poronieniach i 1 porodzie. Poronienia są traktowane jako mikro porody bo szyjka musi sie otworzyć aby wyszedł zarodek. Teraz prawdopodobnie założy mi szew profilaktycznie :)

Tak jest bardzo dobra :) po znajomosci udało mi sie do niej teraz dostać bo do końca roku juz nie przyjmuje nowych pacjentek

w5wqio4py03s1fij.png

W ciąży z corka szyjka z 3cm w tydzień zeszła mi do 1,5cm i musieli założyć szew bo byłam w 22tc i mogłoby sie zle skończyć. Teraz chce założyć szew profilaktycznie bo jestem po 2 poronieniach i 1 porodzie. Poronienia są traktowane jako mikro porody bo szyjka musi sie otworzyć aby wyszedł zarodek. Teraz prawdopodobnie założy mi szew profilaktycznie :)

Tak jest bardzo dobra :) po znajomosci udało mi sie do niej teraz dostać bo do końca roku juz nie przyjmuje nowych pacjentek

w5wqio4py03s1fij.png
Napewno ogromny stres przezylas... nawet nie chce sobie wyobrazac jaki. Porod w 22 tyg kiedy dzieciatko chyba nie ma szans na przezycie...

reklama
Napewno ogromny stres przezylas... nawet nie chce sobie wyobrazac jaki. Porod w 22 tyg kiedy dzieciatko chyba nie ma szans na przezycie...

No chyba raczej nie :( na sali leżała ze mną dziewczyna ktorej od 27tc sączyły sie wody musieli jej zrobić cesarkę w 30tc bo juz CRP miała bardzo zle. Dziecko dostało tylko 2 pkt i lekarze nie dawali mu zbyt dużych szans :(

w5wqio4py03s1fij.png

Do góry