reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Hej Dziewczyny,
byłam u lekarki po zwolnienie i z wynikami badań genetycznych, wszystko oki , przy okazji podglądnela bobasa i mój śluz co był taki lekko brązowy jest po stosunku i mamy zakaz figli przez 3 tyg[emoji12] lecimy za 2 tyg do Londynu i mogę lecieć nie mam przeciwskazan , lekarka powiedziała abym dobrze się bawiła i relaksowala.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty I bez stresu proszę bo to nic nie daje dobrego dla naszych maluszków,będzie dobrze nie ma innej opcji [emoji6]
Ja dziś ogarniam mieszanie bo chyba nadszedł ten czas i power ,później po mlodego do przedszkola. U nas piekna pogoda miłego dnia

wow suwaczek ruszył do przodu

reklama
Hej Dziewczyny,
byłam u lekarki po zwolnienie i z wynikami badań genetycznych, wszystko oki , przy okazji podglądnela bobasa i mój śluz co był taki lekko brązowy jest po stosunku i mamy zakaz figli przez 3 tyg[emoji12] lecimy za 2 tyg do Londynu i mogę lecieć nie mam przeciwskazan , lekarka powiedziała abym dobrze się bawiła i relaksowala.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty I bez stresu proszę bo to nic nie daje dobrego dla naszych maluszków,będzie dobrze nie ma innej opcji [emoji6]
Ja dziś ogarniam mieszanie bo chyba nadszedł ten czas i power ,później po mlodego do przedszkola. U nas piekna pogoda miłego dnia

Super ;)

w5wqio4py03s1fij.png

No chyba raczej nie :( na sali leżała ze mną dziewczyna ktorej od 27tc sączyły sie wody musieli jej zrobić cesarkę w 30tc bo juz CRP miała bardzo zle. Dziecko dostało tylko 2 pkt i lekarze nie dawali mu zbyt dużych szans :(

w5wqio4py03s1fij.png
Oby przezylo:(
Ja bylam na slubie u brata ciotecznego pod koniec kwietnia. Jego zona byla w ciazy. Dzien po weselu w poniedzialek urodzila coreczke. Byla w poczatku 7 miesiąca. Malenka urodzila sie przez cc z waga 680 gram. Na szczescie przezyla. Podobno ma sie dobrze. Jest silna. Jak komus opowiadalam ze byla taka malutka to nikt nie chcial mi wierzyc ze takie Malenstwo sie urodzilo.i przezylo...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny,

Super ze Bobasek ma sie oki[emoji5] i ze ten sluz niegrozny...
Na urlop sie wybieracie?[emoji5]

Super ze Bobasek ma sie oki[emoji5] i ze ten sluz niegrozny...
Na urlop sie wybieracie?[emoji5]

Do znajomych lecimy na parę dni, bilety kupialm jak jeszcze nie byłam w ciąży bo była okazja i rozmawiałam z lekarka ze nie widzi przeciwskazan wiec się ciesze , a synek zostaje z teściami a my mamy chwile dla siebie [emoji1]

Do znajomych lecimy na parę dni, bilety kupialm jak jeszcze nie byłam w ciąży bo była okazja i rozmawiałam z lekarka ze nie widzi przeciwskazan wiec się ciesze , a synek zostaje z teściami a my mamy chwile dla siebie [emoji1]

Super :) to troszkę odpoczniecie :) ja moja córę jutro do babci zawożę i sb i pół niedzieli wolna :) dziecko sie wyszaleje z babcia a mama bedzie odpoczywać :)

w5wqio4py03s1fij.png

No to milego odpoczynku zycze[emoji5]
Ja nie mam z kim zostawic coreczki jie mam zadnego wolnegi czasu dla siebie. Zero.
Tzn moge zostawic corke u tesciow ale po tym co ostatnio odwalili to powiedzialam ze nawet na 5 minut z nią nie zostana

reklama
Do góry