reklama
Milkchocolate
Fanka BB :)
Ja mam w porzadku babeczke.. Chodze do niej prywatnie, ale ona raz w tyg przyjmuje na NFZ i umawia mnie na wizyte na NFZ zeby wypisać skierowanie na badania.. Jedynie musze zaplacic za prenatalne. A wizyta, mam pakiet mczny 100zl i w tym są wizyty, niektore badania itd. Takze chyba troche mam szczescie..Coś za coś... Ja teraz za prenatalne zapłacę 250, a tak wizyta normalna 100 I na badaniach laboratoryjnych troche zaoszczędziłam, bo poszłam do mojego lekarza rodzinnego żeby chociaż mi te podstawowe wypisała na nfz I w sumie musiałam tylko zapłacić za hiv i toxo
Ale chodze do niej juz z jakies 5 lat.
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
salatkaOwocowa
juz bede ogladala
jooo_asia
Też oglądam hah Trochę mnie to przeraża i nie będę się tak obżerać... [emoji23][emoji23]
adziorek
Ninka86
Okropnie brzydzę się pająków ale nie zabijam ich oprócz muchy i komara nic nie potrafię zabić... jakoś tak mam, jak mi wleci osa do domu to ją próbuje wypędzić... mam za miękkie serce jako mała dziewczynka przynosiłam przeróżne zwierzaki do domu, ptaki ze złamanym skrzydłem, bezdomne psy i koty... moja mama miała ze mną trzy światyTaaak!!!, pająki i owady!!! Ja sie ich, brzydze panicznie boje!! Zaraz sie trzęsę i nie umiem zabic !
Kiedys do pokoju wlecial mi szerszen!!takie bydle!!! Od razu zadzwonilam na straz ze heat gniazdo pod blokism bo szerszenie mi wlatuja do domu a mam male dziecko(to ja sie balam;p) ale znalezli na drzewie gniazdo i w nocy je usuneli
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
salatkaOwocowa
o nie nie moge do tego dopuscic...
jooo_asia
Kurde wszystko fajnie, ale jak kobieta w ciąży ma na coś ochotę to nie ma mocnycho nie nie moge do tego dopuscic...
Ninka86
A ja się dziś cały dzień obżeram !
reklama