reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Wlasnie włączyłam tv a tam rozmowy w toku i cos o kg po ciąży hehe

w5wqio4py03s1fij.png

reklama
Coś za coś... :) Ja teraz za prenatalne zapłacę 250, a tak wizyta normalna 100 :) I na badaniach laboratoryjnych troche zaoszczędziłam, bo poszłam do mojego lekarza rodzinnego żeby chociaż mi te podstawowe wypisała na nfz :) I w sumie musiałam tylko zapłacić za hiv i toxo :D

ckai43r886icswaj.png
Ja mam w porzadku babeczke.. Chodze do niej prywatnie, ale ona raz w tyg przyjmuje na NFZ i umawia mnie na wizyte na NFZ zeby wypisać skierowanie na badania.. Jedynie musze zaplacic za prenatalne. A wizyta, mam pakiet mczny 100zl i w tym są wizyty, niektore badania itd. Takze chyba troche mam szczescie..
Ale chodze do niej juz z jakies 5 lat.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Taaak!!!, pająki i owady!!! Ja sie ich, brzydze panicznie boje!! Zaraz sie trzęsę i nie umiem zabic !
Kiedys do pokoju wlecial mi szerszen!!takie bydle!!! Od razu zadzwonilam na straz ze heat gniazdo pod blokism bo szerszenie mi wlatuja do domu a mam male dziecko(to ja sie balam;p) ale znalezli na drzewie gniazdo i w nocy je usuneli;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Okropnie brzydzę się pająków ale nie zabijam ich oprócz muchy i komara nic nie potrafię zabić... jakoś tak mam, jak mi wleci osa do domu to ją próbuje wypędzić... mam za miękkie serce :sorry2: jako mała dziewczynka przynosiłam przeróżne zwierzaki do domu, ptaki ze złamanym skrzydłem, bezdomne psy i koty... moja mama miała ze mną trzy światy :-D

reklama
Masakra a ja dziś 2 paczki potem zupa pomidorowa a jeszxze zagryzlam 2 kostkami czekolady :D a tu taki program ehhhh :D
Jeszxze 2h do wizyty normalnie juz mi serce bije jak oszalałe

Do góry